Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

зандер или тохамаран ?
Модератори: emo vasilev, Кърцата
зандер или тохамаран ?
Здравейте колеги!
Предстои ми закупуване на лодка и съм се спрял на Зандер 3м/3.30м или Тохамаран 2.90м/3.20м., алуминиево дъно. Като се има предвид, че доста се порових в нета и си мисля, че тези размери ме устройват за целта.Та въпросът ми е: Проблеми при марките и моделите на тези лодки?Макар че клоня към Зандер 3.30,всеки съвет от вас запознатите ще ми помогне за избора.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Предстои ми закупуване на лодка и съм се спрял на Зандер 3м/3.30м или Тохамаран 2.90м/3.20м., алуминиево дъно. Като се има предвид, че доста се порових в нета и си мисля, че тези размери ме устройват за целта.Та въпросът ми е: Проблеми при марките и моделите на тези лодки?Макар че клоня към Зандер 3.30,всеки съвет от вас запознатите ще ми помогне за избора.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Глупавите хора са способни да направят това,за което умните дори не се осмеляват да помислят.
Тери Пратчет
Спорът ражда истината,а нуждата изобретението!
Тери Пратчет
-
- ще става разбирач
Re: зандер или тохамаран ?
Zander 330 P ( с усилените бордове и дъно) освен всичко друго в момента е и на Коледна промоция (цена)zmieadeca написа: Предстои ми закупуване на лодка и съм се спрял на Зандер 3м/3.30м или Тохамаран 2.90м/3.20м., алуминиево дъно.
....Макар че клоня към Зандер 3.30,всеки съвет от вас запознатите ще ми помогне за избора.

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
- тони котев
- научил се да хвърля
Аз съм със Зандер 3 м. от 4 години и съм доволен.Държа лодката сгъната , но проблем от това не се е появил .Материала от който е направена лодката е доста дебел в сравнение с други лодки които съм виждал.Отделно може да се разчита на сервиз от продавача, който е доста време на пазара.
- rikitikitavi
- разбира нещата
избери си най-голямата дето може да пускаш сам.
иначе аз съм със Зандер 3.3м- беше най-добрата оферта и не съм съжалил нито за миг. Пускам си я сам навсякъде.
иначе аз съм със Зандер 3.3м- беше най-добрата оферта и не съм съжалил нито за миг. Пускам си я сам навсякъде.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги аз съм с Тохамаран и съм доволен , прави ми впечатление на новите Зандери че гумения пояс около лодката (дано правилно го обяснявам ) , който е за евентуални удари или задирания , е доста по - тънък и малък от на Тохамарана. Зандер са хубави лодки , не отричам. Просто за мене везната би наклонила за Тохата , като се има предвид че е и по-евтина от другата.
Просто мнение.
Весели празници!
Просто мнение.
Весели празници!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
У Ж А С!!! 
Не мога да прегледам темата,резнали главен кабел и досега
Благодаря на отзовалите се!На 90% вече съм за Зандер 3.30 но дали отзад да има p.
И да видя как да се свържа за поръчка евентуално.Този размер ме устройва за сам или двама човека,плюс това е с 2бр. седалки!
На пролет ще мисля за двигател но втора употреба.
Ще следя темата за още мнения и весели празници на всички!

Не мога да прегледам темата,резнали главен кабел и досега

Благодаря на отзовалите се!На 90% вече съм за Зандер 3.30 но дали отзад да има p.
И да видя как да се свържа за поръчка евентуално.Този размер ме устройва за сам или двама човека,плюс това е с 2бр. седалки!
На пролет ще мисля за двигател но втора употреба.
Ще следя темата за още мнения и весели празници на всички!

Глупавите хора са способни да направят това,за което умните дори не се осмеляват да помислят.
Тери Пратчет
Тери Пратчет
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
казва се борд-лента или буртик... На BD330Р лентата е по-дебелия вариант с канал за захващане на покривало.bananaman написа:...прави ми впечатление на новите Зандери че гумения пояс около лодката (дано правилно го обяснявам ) , който е за евентуални удари или задирания , е доста по - тънък и малък ...
Окончателното ми решение е Зандер 3.30,след което говорих с Тедо.
Сега чакам да се върне и ще я поръчам,после ще ви се похваля!
Сега чакам да се върне и ще я поръчам,после ще ви се похваля!

Тери Пратчет
Тери Пратчет
Дойде!!!
От днес съм с нова лодка Зандер 330р.

От днес съм с нова лодка Зандер 330р.

Тери Пратчет
Тери Пратчет
- koda33
- разбира нещата
Честито ))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"