Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Краси Маринов
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Краси Маринов »

http://prikachi.com/images.php?images/593/6881593T.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images.php?images/596/6881596N.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; между Роман и Кунино, ама неще и неще !!! студена е водата иначе щях да опитам със бучка сирене :))))))
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

На Ореховица,клен 0,500-0,700 и то след обед излизат иначе са там играе рибата а не иска да яде говоря под моста на 200 метра
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

Днес в Червен Бряг, след това под чешмата на Роман, тежко капо, даже видимо нямаше риба, нито кръгове във водата.
rotovaq
новобранец
новобранец

Мнение от rotovaq »

Ще потвърдя за Червен бряг и Чомаковци!От 7.00 часа до 16.00 само 1 дребен морунаж!
bobi855
новобранец
новобранец

Мнение от bobi855 »

На Ореховица 4 дребни кленчета и нищо друго. Хванах ги на 2 бели с топче стелиопор.
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

Докато аз бях капо, ето кой е наловил рибата.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. b i g f i s h.bg/news/novini/Ivailo-Yankov-se-izplyushtya-pri-skobarite-v-Cherven-bryag.html
Евалата, тоз е мн добър!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

forever_2pac написа:Докато аз бях капо, ето кой е наловил рибата.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. b i g f i s h.bg/news/novini/Ivailo-Yankov-se-izplyushtya-pri-skobarite-v-Cherven-bryag.html
Евалата, тоз е мн добър!
Искам да споделя нещо интересно,не съм оцелил компанията на Ивайло за съжаление бях на следващия ден на Вира.Още в 4 сутринта имаше-преброих ги на съмване 28 човека от към високия бряг.Наложи се да се прехвърля от към Червен бряг страната.Хубавата страна ,че местните вече ме познават и дори като ме видят ми се радват.Разказаваха ми за Янко,принцип някои от тях го познват от филми по хоби.Още нещо не си мислете че са отишли когато риболова е бил тегав,просто са получили месна информация ,че скобара полудя тези дни.Отделно са и пазили места иначе забравете да хванете риба.Или просто биете пътя и си тръгвате още преди да сте почнали.В деня ,в който бях аз,всичко около мен налови живо здраво по 5-6 рибки.За моя голяма участ рибата от вира обичаше само мен :lol:.Не казвам колко удоволствие съм си направил.Евала на момчетата от София направили са едно показно как се връща риба.Радостта,което може да се случва ,че заради активноста на скобара -той избира по малкото зло,храната пред драскачите.Колкото повече хора има там ,толкова по малко натрапници има с 3-ки и парашути.Последните 2 седмици от както кълве рибата,намаляха драстично.Весела Коледа на всички и дано догодина е по успешна :drinkers:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Колеги ,някакво развитие по долното течение на реката?
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

МНООООООООО тегав риболов днес по долното течение 15-20 кленчета в диапазона 300-400 гр за един час кълвяха сутринта и после се ИЗПОДАВИХА!!!
Аватар
kefala87
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kefala87 »

На р.Малки Искър към с.Своде и Роман дава ли нещо?Голяма красота и съм се зарибил натам :)
Ако има риба и на бастун че се фане.
Аватар
petrad
новобранец
новобранец

Мнение от petrad »

р.Малък Искър - железния мост на с.Своде,бистра вода,труден риболов.Епизодични скобари и морунаж,последния ми излет е от 05.01.Скобарите обаче са от литровите и ако случите ден се правят по 5,6 до 10 риби.Стръв само бял,пробвах на троха не ще.Слабо се влияе от стрелба на бял,за захранка не си и помисляйте в бистрата вода,прави обратен ефект.Наслука на всички колеги през новата година!
Моята доброта има своите граници,особено ако вашата наглост клони към безкрайност ....
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Колеги как е положението по Червен Бряг и Карлуково, хваща ли се нещо? Последно бях на Червен Бряг по Коледа и имаше по някои скобар, ама сега незнам заслужава ли си ходенето?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

pakkoribara написа:Колеги как е положението по Червен Бряг и Карлуково, хваща ли се нещо? Последно бях на Червен Бряг по Коледа и имаше по някои скобар, ама сега незнам заслужава ли си ходенето?
Изобщо не се разкарвай да харчиш пари за гориво.Рибата там тотално спря.От топлото време рибата влезе в бързеите,вече не е и групирана във вира :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Съвсем ли нищо не се лови по Искъра? Толкова много риба има по тая река, не е възможно да не се хващат скобари или морунажи някъде?
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Затопли ли се времето ще има инфо всяка седмица,всяка събота и неделя съм там
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”