Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от indalo »

DJONI RINGO написа:
indalo написа:
DJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!
Ще питам Радко от Радомир, дали няма да ти направи една. Той ми прави платформата и съм доволен. Впрочем със сигурност може да я направи, но май е спрял да се занимава с това. :D
Голяма сгода е като си наджапаш, и аз обмислям една такава.
Писах му-ако го познаваш говори с него ! Чакам да ми отговори-много ми трябва на мен ,защото това е моя стил на риболов вътре в реката! До сега използвах столче на формакс но вече се батиса иначе ми вършеше работа! Ама баката требва да е задължително до мен! Индало питай и ти,когато можеш:) естествено ще почерпя на реката-пържоли,бири и доза хумор:)))) естествено и малко скрити номера :D И вино и ракия де :D
Марти, ако не Радко, ще заръчам на един колега и той ще направи, така, че мисля, че ще свършим работа, още повече щом ще има бири, ракии, разни номера :D
:drinkers:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Кога може веднага я искам:) За другото всичко ще е тип-топ и веселие;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

малко морунажи от днеска ...на болонезе ...не са струмски ама заслужават да се видат...

Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Венци, по гръцко ли бре?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

по гръцко ,сефте одих ...нема такъв риболов ...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ето снимки и от риболова вчера и днес.
Вчера:
Изображение
Изображение

Днес.
Изображение
Изображение

Имам и клипче с пускането, но незнам как се качва, а и не ми се занимава. Качил съм го във Фейса. Ако некой иска да го види да му пращам клипа на мейл и да го качва.
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Те много дребни бе, само такива ли излизат там?
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

jasonsmith написа:Те много дребни бе, само такива ли излизат там?
Гена, масовите са по 300, най-много 500 гр, ама са бойци.Все ми се струваше, че браковците премятат по-големи парчета :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Избихте ги по Железница , а на бело поле още риба не може да се завърти. :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

DJONI RINGO написа:Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае :)
бих ги да, ама ако нямах мобилен интернет, да те подпитвам щях да съм капо. Искаха месо без леб, студа също бе силен. Целия ден бях там от тъмно до тъмно. Даже от кеф че отивам на риба карах до Невестино с вдигната ръчна :D беше замръзнала и не искаше да се пусне. Излизаха скобарчета по 200-300 грама . Само 1 беше за перката закачен, имаше и други затърмъчени ама само люспи вадех. Местните бяха окупирали вира, ама само един ловеше хвана десетина на сланинка.
Аз изпрасках 5 хляба, 300 грама бял и тъй като в Дупница в 5:30 в единствения работещ магазин нямаше глина, там рих из замръзналите ниви :D . Куката ми бе 16ка плувка 2 грама. Пробвах на троха естествена, изкуствена ама тцък.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

indalo написа:Ето снимки и от риболова вчера и днес.
Вчера:

Имам и клипче с пускането, но незнам как се качва, а и не ми се занимава. Качил съм го във Фейса. Ако некой иска да го види да му пращам клипа на мейл и да го качва.
Ето поредното доказателство че няма нужда да се драска за да се хване риба зимата ама иди им обясни на някои :D . Колега червея или трохата бяха по-резултатни? И хранихте ли?
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Аватар
mite.1979
новобранец
новобранец

Мнение от mite.1979 »

Рибата в момента въобще не се влияе от храна, а просто има много риба и най-често се закача за устата ,но не защото е клъвнала ,а защото куката и влиза в устата.На тройки като се ловеше доста често тройката е в устата,но не вярвам да обича стомана. Бях срещу колегите на тунела и доста от хванатите им 50 скобара също не бяха за уста.Като хвърлиш и където мине плувката петното от риба се махаше сиреч рибата въобще не я вълнува какво има на куката.Просто от едната страна се вадеха повече защото беше сянка и пасажите не се плашеха толко много.А всички откачени не са за устат гаранция а са затърмъчени.
Аз ловех с кука 16 и вадех за опашката за корема....Какво значи драскане като ти потъне плувката засичаш ама да съм драскал с една кука 16 за да ги закача за опашката малко ми е смешно
Лично мое мнение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Д.Граховски написа:
DJONI RINGO написа:Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае :)
..бих ги да, ама ако нямах мобилен интернет, да те подпитвам щях да съм капо.
Aйдеее! И Митака е минал на ръководство от Лондон :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

mite.1979 написа:Рибата в момента въобще не се влияе от храна, а просто има много риба и най-често се закача за устата ,но не защото е клъвнала ,а защото куката и влиза в устата.На тройки като се ловеше доста често тройката е в устата,но не вярвам да обича стомана. Бях срещу колегите на тунела и доста от хванатите им 50 скобара също не бяха за уста.Като хвърлиш и където мине плувката петното от риба се махаше сиреч рибата въобще не я вълнува какво има на куката.Просто от едната страна се вадеха повече защото беше сянка и пасажите не се плашеха толко много.А всички откачени не са за устат гаранция а са затърмъчени.
Аз ловех с кука 16 и вадех за опашката за корема....Какво значи драскане като ти потъне плувката засичаш ама да съм драскал с една кука 16 за да ги закача за опашката малко ми е смешно
Лично мое мнение
Колега, да имаше закачени странично риби и при нас, но повечето си бяха за устата. Иначе драскачи им казвам на тези които ловят с по големи плувки, куки, по 2. возят на по голяма дълбина от точната и по време на изтичането и особено при ваденето, даже и без да се потапя плувката се чува едно дряс, в повечето случай там където храниме и ловим ние. Е нема как да се не дразна на такива. Иначе не съм казвал че всички са драскачи, даже в понеделник драскачите се брояха на пръстите на едната ръка. Иначе естествено като ти потъне плувката засичаш :D .
Рибките са доста борбени, особено закосените :D и са по големи от миналата година. Размера им е 300-500гр и като тръгнеше ятото се вдигаше вълна.
Иначе ето една снимка от миналата година от там със по малките скобарета.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”