Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Марти, ако не Радко, ще заръчам на един колега и той ще направи, така, че мисля, че ще свършим работа, още повече щом ще има бири, ракии, разни номераDJONI RINGO написа:Писах му-ако го познаваш говори с него ! Чакам да ми отговори-много ми трябва на мен ,защото това е моя стил на риболов вътре в реката! До сега използвах столче на формакс но вече се батиса иначе ми вършеше работа! Ама баката требва да е задължително до мен! Индало питай и ти,когато можеш:) естествено ще почерпя на реката-пържоли,бири и доза хумор:)))) естествено и малко скрити номераindalo написа:Ще питам Радко от Радомир, дали няма да ти направи една. Той ми прави платформата и съм доволен. Впрочем със сигурност може да я направи, но май е спрял да се занимава с това.DJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!![]()
Голяма сгода е като си наджапаш, и аз обмислям една такава.И вино и ракия де

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Кога може веднага я искам:) За другото всичко ще е тип-топ и веселие;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
малко морунажи от днеска ...на болонезе ...не са струмски ама заслужават да се видат...

Венци, по гръцко ли бре?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
по гръцко ,сефте одих ...нема такъв риболов ...
- indalo
- фен клуб-скобар
Ето снимки и от риболова вчера и днес.
Вчера:

Днес.

Имам и клипче с пускането, но незнам как се качва, а и не ми се занимава. Качил съм го във Фейса. Ако некой иска да го види да му пращам клипа на мейл и да го качва.
Вчера:
Днес.
Имам и клипче с пускането, но незнам как се качва, а и не ми се занимава. Качил съм го във Фейса. Ако некой иска да го види да му пращам клипа на мейл и да го качва.
-
- фен клуб-скобар
Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Те много дребни бе, само такива ли излизат там?
Гена, масовите са по 300, най-много 500 гр, ама са бойци.Все ми се струваше, че браковците премятат по-големи парчетаjasonsmith написа:Те много дребни бе, само такива ли излизат там?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Избихте ги по Железница , а на бело поле още риба не може да се завърти. 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
бих ги да, ама ако нямах мобилен интернет, да те подпитвам щях да съм капо. Искаха месо без леб, студа също бе силен. Целия ден бях там от тъмно до тъмно. Даже от кеф че отивам на риба карах до Невестино с вдигната ръчнаDJONI RINGO написа:Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае

Аз изпрасках 5 хляба, 300 грама бял и тъй като в Дупница в 5:30 в единствения работещ магазин нямаше глина, там рих из замръзналите ниви

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- izzyone
- фен клуб-скобар
Ето поредното доказателство че няма нужда да се драска за да се хване риба зимата ама иди им обясни на някоиindalo написа:Ето снимки и от риболова вчера и днес.
Вчера:

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Рибата в момента въобще не се влияе от храна, а просто има много риба и най-често се закача за устата ,но не защото е клъвнала ,а защото куката и влиза в устата.На тройки като се ловеше доста често тройката е в устата,но не вярвам да обича стомана. Бях срещу колегите на тунела и доста от хванатите им 50 скобара също не бяха за уста.Като хвърлиш и където мине плувката петното от риба се махаше сиреч рибата въобще не я вълнува какво има на куката.Просто от едната страна се вадеха повече защото беше сянка и пасажите не се плашеха толко много.А всички откачени не са за устат гаранция а са затърмъчени.
Аз ловех с кука 16 и вадех за опашката за корема....Какво значи драскане като ти потъне плувката засичаш ама да съм драскал с една кука 16 за да ги закача за опашката малко ми е смешно
Лично мое мнение
Аз ловех с кука 16 и вадех за опашката за корема....Какво значи драскане като ти потъне плувката засичаш ама да съм драскал с една кука 16 за да ги закача за опашката малко ми е смешно
Лично мое мнение
Aйдеее! И Митака е минал на ръководство от ЛондонД.Граховски написа:..бих ги да, ама ако нямах мобилен интернет, да те подпитвам щях да съм капо.DJONI RINGO написа:Той и господин Граховски ги е наловил днеска ама си трае

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- indalo
- фен клуб-скобар
Колега, да имаше закачени странично риби и при нас, но повечето си бяха за устата. Иначе драскачи им казвам на тези които ловят с по големи плувки, куки, по 2. возят на по голяма дълбина от точната и по време на изтичането и особено при ваденето, даже и без да се потапя плувката се чува едно дряс, в повечето случай там където храниме и ловим ние. Е нема как да се не дразна на такива. Иначе не съм казвал че всички са драскачи, даже в понеделник драскачите се брояха на пръстите на едната ръка. Иначе естествено като ти потъне плувката засичашmite.1979 написа:Рибата в момента въобще не се влияе от храна, а просто има много риба и най-често се закача за устата ,но не защото е клъвнала ,а защото куката и влиза в устата.На тройки като се ловеше доста често тройката е в устата,но не вярвам да обича стомана. Бях срещу колегите на тунела и доста от хванатите им 50 скобара също не бяха за уста.Като хвърлиш и където мине плувката петното от риба се махаше сиреч рибата въобще не я вълнува какво има на куката.Просто от едната страна се вадеха повече защото беше сянка и пасажите не се плашеха толко много.А всички откачени не са за устат гаранция а са затърмъчени.
Лично мое мнение

Рибките са доста борбени, особено закосените

Иначе ето една снимка от миналата година от там със по малките скобарета.