Препоръка към Администратора/ите на форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
CaesarVeliki
новобранец
новобранец

Препоръка към Администратора/ите на форума

Мнение от CaesarVeliki »

Здравейте колеги,
Във връзка с факта, че на мен, както и на много други колеги ни се очертава перспективата да влизаме във форума по-често чрез мобилните си устройства и съотнесено към това, че съществува изключително удобното приложение за мобилни устройства Tapatalk (за което предполагам знаете), което много от нас ползват за комуникация в други форуми то аз отправям следното предложение молба - дали ще ви затрудни свалянето на едно плъгинче от сайта на Tapatalk ( http://www.tapatalk.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ) и вграждането му в софта на форума, така че да ползваме и тази благина през новата 2014 година? В секцията "поддръжка" на сайта е подробно описано тази иначе незначителна манипулация...
Благодаря за вниманието и Весели и Светли Празници!!!
Catch & Release
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Препоръка към Администратора/ите на форума

Мнение от stefan4etoo »

Ми аз нямам абсолютно никакъв проблем с този и други сайтове,без да имам нещо допълнително :wink:
Аватар
CaesarVeliki
новобранец
новобранец

Мнение от CaesarVeliki »

stefan4etoo написа:Ми аз нямам абсолютно никакъв проблем с този и други сайтове,без да имам нещо допълнително :wink:
То и аз нямам проблем, но с тапата е доста по-удобно, затова и дадох предложение.
Catch & Release
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

CaesarVeliki написа:Здравейте колеги,
Във връзка с факта, че на мен, както и на много други колеги ни се очертава перспективата да влизаме във форума по-често чрез мобилните си устройства и съотнесено към това, че съществува изключително удобното приложение за мобилни устройства Tapatalk (за което предполагам знаете), което много от нас ползват за комуникация в други форуми то аз отправям следното предложение молба - дали ще ви затрудни свалянето на едно плъгинче от сайта на Tapatalk ( http://www.tapatalk.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ) и вграждането му в софта на форума, така че да ползваме и тази благина през новата 2014 година? В секцията "поддръжка" на сайта е подробно описано тази иначе незначителна манипулация...
Благодаря за вниманието и Весели и Светли Празници!!!
+1
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

Отново никой от "великите" не си прави труда да отговори дори...
Аватар
Access
новобранец
новобранец

Мнение от Access »

Идеята хич не е лоша, но като гледам надали ще има някакъв прогрес по въпроса.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”