Захранване със спомб на дълбоко

Модератор: Paublo_Eskobar

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Захранване със спомб на дълбоко

Мнение от Бачо Илия »

delio-haidutin написа:.....както беше обяснено ,излиза ,че ако хвърлиш ракета със захранка на дълбочина 10+ метра ,ще направи петно 47 метра ,и за това се опулих.викам си мале ,аз захранвам ,а те ловят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Да, точно така "излиза"! :idea: :D Ако захранваш на 50 метра при дълбочина 10, разликата е пак два метра- петното е на 52 метра, а не на 50... :)
Изображение
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Благодаря ви приятели сега всичко се оточни .
Кажете нещо и за монтажите втемата феедер монтажи има писано
четох ги но предимствата междо тях не пише кажете нещо и за тях ако обичате моля...?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Щом ловиш предимно в затворени водоеми и ако практикуваш класическия риболов с фидер, аз лично предпочитам монтажа с "подвижна кошничка" или "патерностер", а за тинести или затревани дъна- разните варианти на "хеликоптер". За риболова с хранилки "метод" има отделна тема в "риболов на дъно". :)
Изображение
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Благодаря ви за отговорите и аз лично предимно ползвам патерностер този дето се прави един голям кулп след това се реже кулпа на късата страна се слага вирбел с хранилка а на дригият край повода ...или по някога за да е интересно асиметричен монтаж . Не можах да намеря тената за хранилки и имали тема за поводи ...?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”