Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Приятели, весела Коледа!
Здраве, късмет и слука!!
Здраве, късмет и слука!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
Весела на всички и наздраве
и по малко да лъжете повече да казвате

Весела коледа и успешна нова година на всички
http://svyat.com/wp-content/uploads/2010/05/52.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

http://svyat.com/wp-content/uploads/2010/05/52.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Весела коледа !

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Честита коледа колеги, много двулитрови през новата година.
Търся си компания за утре, ще акостирам на Железница.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Честита Коледа , скобарета..................,е късно те видях колегаД.Граховски написа:Честита коледа колеги, много двулитрови през новата година.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
никога не е късно, зависи от къде си деbkd написа:Честита Коледа , скобарета..................,е късно те видях колегаД.Граховски написа:Честита коледа колеги, много двулитрови през новата година.

Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- фен клуб-скобар
От СозополД.Граховски написа:никога не е късно, зависи от къде си деbkd написа:Честита Коледа , скобарета..................,е късно те видях колегаД.Граховски написа:Честита коледа колеги, много двулитрови през новата година.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Честито Рождество Христово!
На всички колеги пожелавам здраве, много лично и семейно щастие, повечко парички за нови такъми и безброй незабравими емоции с риболовното хоби. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
На всички колеги пожелавам здраве, много лично и семейно щастие, повечко парички за нови такъми и безброй незабравими емоции с риболовното хоби. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
- prodigy666
- разбира нещата
Аз(със жълтата качулка) и колегата хванахме по 3 и по 4 5 откачихме сутринта като дойдохме още докато не се беше изяснило хубаво но само по една за устата
.Като се показа слънцето и пасажите се виждаха как бягат от плувката и се набиваха в сянката пред вас . Спряхме да ловим защото ни стана ясно че рибата не кълве а се закача защото минава куката през пасажа.Отидохме до Железница там нямаше никакво движение и се върнахме пак срещу вас с още една група ,но без да ловим а да видим как се влияе от захранка и "кълве".Тия срещу вас всички се опитваха да хвърлят пред вас защото от тази страна всичко се виждаше. Някой от вас даже направи забележка на един от отсрещната страна.Погледахме и си тръгнахме двамата .Това не е риболов за мен. Преди 3 4 седмици и на Железница беше същата работа,но вече няма,а не завалили яко и тука до 2 седмици няма да остане рибе.
Мое мнение нали за това е форум да си изкажем болката
[/quote]
Та така с риск да бъда хеитван отново от групата ще се изкажа за тая ситуция .... въпросните колеги ги засичам 3пъти тая година на железница и на тунела ... 1вото което ми прави впечатление е че още от 4-5 са на реката в продължение на месец ... знаят много добре как действа скобара в момента на тунела и целенасочено застават там до отрезаното дърво и тва потопеното в водата ( познавам месото адски добре ) и като всички висната срещу тех и почната да засичат през 1 метър нормално рибата да се набие пред тех (колегите от ПК ) и те да ловят ( закосяват ) по 10 -15 скобара за цел ден 2пъти сме си оплитали куките с 1ния като видех куката се плашех поне 10 ка ако не и 8циа .... аз лова с 14 и по малки така че като вида такава се плаша ... уж финн риболов иж се влияели от храна дрън дрън .... точно там на тунела точно при резаното дърво когато има навалица наи много дава тъй като от тях надолу редко има хора щото има храасти и рибата нормално да се дърпа натам
... П.с колко човека ловите тая 1 кофа риба ? не се заяждам нека стане ясно на колегите щото верно има хора дето маат по 100 200 км и си мият я там 2 ма фащат по 1 кофа ....

Та така с риск да бъда хеитван отново от групата ще се изкажа за тая ситуция .... въпросните колеги ги засичам 3пъти тая година на железница и на тунела ... 1вото което ми прави впечатление е че още от 4-5 са на реката в продължение на месец ... знаят много добре как действа скобара в момента на тунела и целенасочено застават там до отрезаното дърво и тва потопеното в водата ( познавам месото адски добре ) и като всички висната срещу тех и почната да засичат през 1 метър нормално рибата да се набие пред тех (колегите от ПК ) и те да ловят ( закосяват ) по 10 -15 скобара за цел ден 2пъти сме си оплитали куките с 1ния като видех куката се плашех поне 10 ка ако не и 8циа .... аз лова с 14 и по малки така че като вида такава се плаша ... уж финн риболов иж се влияели от храна дрън дрън .... точно там на тунела точно при резаното дърво когато има навалица наи много дава тъй като от тях надолу редко има хора щото има храасти и рибата нормално да се дърпа натам

Та така с риск да бъда хеитван отново от групата ще се изкажа за тая ситуция .... въпросните колеги ги засичам 3пъти тая година на железница и на тунела ... 1вото което ми прави впечатление е че още от 4-5 са на реката в продължение на месец ... знаят много добре как действа скобара в момента на тунела и целенасочено застават там до отрезаното дърво и тва потопеното в водата ( познавам месото адски добре ) и като всички висната срещу тех и почната да засичат през 1 метър нормално рибата да се набие пред тех (колегите от ПК ) и те да ловят ( закосяват ) по 10 -15 скобара за цел ден 2пъти сме си оплитали куките с 1ния като видех куката се плашех поне 10 ка ако не и 8циа .... аз лова с 14 и по малки така че като вида такава се плаша ... уж финн риболов иж се влияели от храна дрън дрън .... точно там на тунела точно при резаното дърво когато има навалица наи много дава тъй като от тях надолу редко има хора щото има храасти и рибата нормално да се дърпа натамprodigy666 написа:Аз(със жълтата качулка) и колегата хванахме по 3 и по 4 5 откачихме сутринта като дойдохме още докато не се беше изяснило хубаво но само по една за устата.Като се показа слънцето и пасажите се виждаха как бягат от плувката и се набиваха в сянката пред вас . Спряхме да ловим защото ни стана ясно че рибата не кълве а се закача защото минава куката през пасажа.Отидохме до Железница там нямаше никакво движение и се върнахме пак срещу вас с още една група ,но без да ловим а да видим как се влияе от захранка и "кълве".Тия срещу вас всички се опитваха да хвърлят пред вас защото от тази страна всичко се виждаше. Някой от вас даже направи забележка на един от отсрещната страна.Погледахме и си тръгнахме двамата .Това не е риболов за мен. Преди 3 4 седмици и на Железница беше същата работа,но вече няма,а не завалили яко и тука до 2 седмици няма да остане рибе.

Добре де защо се дъвчете без да има смисъл. Истините са следните.
1. Рибата се влия повече от тия където я драскат от колкото от храната
2. Водата е толкова малко а пасажите са групирани и риби се закосяват и с кука 18 номер . Но наистина ако ловиш с 10 ще закосиш много повече.
3. Смислен риболов трудно става защото реката е пълна със регистрационни номера Е, Кн,Рк,Со и С. Не ме разбирайте грешно нямам нищо напротив просто да се развиват теории при събрали се 40 човека на брега и само някой да пръдне пасажа от Железница (това железница и тройките е много яко съвпадение) се качва на Невестино,какъв риболов е тва
4. Днес е Коледа и а за рибата пострума докато не завали и да вдигне нивото ще е коледа всеки ден.
скобара е риба проклета

За това не ми се ходи на Струма.....................,а преди години това не можеше и да се помисли .... 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
То на мен реката ми е до г..а и не ми се ходи пък да мина 200км за да си играя на криеница с пасажа с драскачи и секви други субекти е абсурд. Ама сърце юнашко не трае и като ми дойде музата и камъни да падат пок съм на реката.bkd написа:За това не ми се ходи на Струма.....................,а преди години това не можеше и да се помисли ....
скобара е риба проклета

- indalo
- фен клуб-скобар
Продиджи, пич наистина незнам какво искаш, освен заяждане. Това са рибите на 3ма души. Първия ден хванахме 50, всичките пуснати, втория ден хванахме към 70, от които дадохме 7-8 на бащата на единия. Тая година тази група за пръв път беше на тунела и тази група лови с плувки 1,5, повод не повече от 0,12 и то там където има риби над кило, кило и половина. Тази група не засича напразно през 2 метра , а извозва чисто и само при кълване прави засечка, да имаше закосени риби, но бяха не повече от 10- 15 за двата дни. Тази група направи остри забележки и двата дни на драскачите отсреща и над нас от Бл.гр., които ловеха с плувки3-5 грама и дълбочини, поне 30-50 см. по дълбоко от тази пред тях. От тази група аз ходя най рядко, въпреки, че ми се ходи много повече, но имам и други приоритети, и естествено ловя най слабо. . Незнам кой си, къде си и какво целиш, но щом и на коледа намери време да се заяждаш, просто ...неам думи.
АЗ ти желая весела коледа и през новата година повече позивитизъм и успокой нервата малко. И знай, не дели рибарите на Пк, Сф, или месни . И от трите групи има и пичове и помияри и браковци, не е до местоживеене, а е до култура и възпитание. Та така.
п.с. Незнам, май ни бъркаш с некой друг, куките които ползва групата са 13 адроида, 14 фуна и хаябуса и в най лошия случай Б611 -14 номер. Аз докато замятах на мънисто със стръв бях със 11, модел на адроита, за да има смисъл от мънистото. Ако с мънисто се лови с по малка кука се обезмисля, мънистото като падне във куката и все едно няма кука, та за туй ползвам по голяма и отворена кука. Евенуално ако е имало мънисто на куката, значи с мен си се уплел, иначе бъркаш хората.
АЗ ти желая весела коледа и през новата година повече позивитизъм и успокой нервата малко. И знай, не дели рибарите на Пк, Сф, или месни . И от трите групи има и пичове и помияри и браковци, не е до местоживеене, а е до култура и възпитание. Та така.
п.с. Незнам, май ни бъркаш с некой друг, куките които ползва групата са 13 адроида, 14 фуна и хаябуса и в най лошия случай Б611 -14 номер. Аз докато замятах на мънисто със стръв бях със 11, модел на адроита, за да има смисъл от мънистото. Ако с мънисто се лови с по малка кука се обезмисля, мънистото като падне във куката и все едно няма кука, та за туй ползвам по голяма и отворена кука. Евенуално ако е имало мънисто на куката, значи с мен си се уплел, иначе бъркаш хората.
Последно промяна от indalo на Сря Дек 25, 2013 10:08 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Eвала адаш, не си хаби нервите за глупости. Винаги има по един всезнайко, който вечно нещо го сърби, я хемароиди, я нещо друго.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?