Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАМЕ ВЪВ ФОРУМА?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- emo vasilev
- сериозен играч
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
този форум е едно голямо семейство,така съм свикнал с него,че нямам търпение като се прибера да влезна.като във всяко семейство има и спорове,има и конфликти,но хубавите моменти са повече.извинявам се на всеки който по някакъв начин мисли ,че съм го обидил.всичко е без задни мисли
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
взе ми думите от устата !
аз като по свободен влизам по 10 пъти на ден и чак се нервя ако не мога някаде да напише нещо, което поне си мисля че знам и така да помогна на начинаещите риболовци !
иначе чак се кефя като чета само хубави неща за сафорумците !
е то се подразбира че ако има лоши хора те сами ще отпаднат от класирането
))
нека все така имаме поводи да благодарим на този или онзи от форума за извършените от тях добри дела !
успех и наслука на всички колеги !
аз като по свободен влизам по 10 пъти на ден и чак се нервя ако не мога някаде да напише нещо, което поне си мисля че знам и така да помогна на начинаещите риболовци !
иначе чак се кефя като чета само хубави неща за сафорумците !
е то се подразбира че ако има лоши хора те сами ще отпаднат от класирането

нека все така имаме поводи да благодарим на този или онзи от форума за извършените от тях добри дела !
успех и наслука на всички колеги !
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Смятам уикенда да съм на Ново село - ако идвате - свиркайте.emo vasilev написа:GODzillata написа:Хубаво е, че всички тук са пичове!![]()
Няма ли да помислите за национална среща на Дунава, по възможност по-близо до Видин?
Абе замисляме ние , може още тази събота да стане работата , ама да видим какво ще се получи !![]()
![]()
![]()
Ако евентуално затръгваме натам ще ти се обадим обезателно !
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
- dimitar_
- сериозен играч
Не знам как да си го обясня , но ние се събираме от всички краища на страната , виждаме се за първи път , дори не можем да си запомним имената от първият път , но това не ни пречи да бъдем като хора , които се познават от много време , та искам да се извиня , ако на някой не съм запомнил името , но това не е от значение , и от после може да се поправи тази "грешка" ... !
Е , в най - лошият случай , "аватара" си е насреща !
Пък и друго , винаги съм казвал , че който от форума ме помоли за нещо , ако мога , винаги ще му помогна , стига да мога , просто и аз някак си съм спокоен , че накъдето и да тръгна , винаги ще има кой да помогне , било с информация , или каквото и да е !
С риск да се повторя , пак ще кажа , ... ФОРУМА СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА МАГИЯ , на която сме подвласни всички ние !!!
Е , в най - лошият случай , "аватара" си е насреща !
Пък и друго , винаги съм казвал , че който от форума ме помоли за нещо , ако мога , винаги ще му помогна , стига да мога , просто и аз някак си съм спокоен , че накъдето и да тръгна , винаги ще има кой да помогне , било с информация , или каквото и да е !
С риск да се повторя , пак ще кажа , ... ФОРУМА СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА МАГИЯ , на която сме подвласни всички ние !!!
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Знам ,че отдавна не е писано в тази тема! Отскоро съм член на форума и вече знам,че всички са много готини хора! Научих много неща тук които са ми от полза! А най-хубовото е ,че се забавлявам!!! УСПЕХИ!
Последно промяна от Джамбазов на Пет Яну 18, 2008 9:03 pm, променено общо 1 път.

- Моряка
- кандидат преподавател
И аз съм нов във форума,и виждам "магията".Защо ли не се получава така с българите в чужбина?Пиша го щото имах приятели дето излязоха навън и се забравихме,а и са вече доста студени.
Че по мои наблюдения,а сигурно и Ваши опаричилия се рибар си остава народен ЧОВЕК.
Май на всички ни е останала по някоя и друга капка първобитна кръв и нощем заедно до огъня се чустваме истински живи.
Че по мои наблюдения,а сигурно и Ваши опаричилия се рибар си остава народен ЧОВЕК.
Май на всички ни е останала по някоя и друга капка първобитна кръв и нощем заедно до огъня се чустваме истински живи.