Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Tribal CARP vs Tribal LONG CAST
Модератор: sapuna
- ebro86
- новобранец
Tribal CARP vs Tribal LONG CAST
[
Zdraveite kolegi, veseli praznici !!!! Reshil sm da si podnovia vadicite no... Markata q znam, no nemoga da se resha tochno koi ot dvata modela.sprial sm se na razmer 3,96 3,5 lbs. Long cast e s carbon 200 i edna ideia po debela prychka ot TRBAL CARP koito nosi carbon 100 no kazvat che dobre podsien i se spravq bezproblemno s pva torbichki. Vaprosa mi e nqkoi ot vas polzval li e ot tezi prychki, da ne bi long casta da e prekaleno tvyrda s brutalen harakger:-) qsno mi e che za smetka na tova nosi poveche olovo no neiskam da e kato toqga a tribal carpa ima mnnn gotin zavarshak. molia vi za poveche info...... Blagodaria
Zdraveite kolegi, veseli praznici !!!! Reshil sm da si podnovia vadicite no... Markata q znam, no nemoga da se resha tochno koi ot dvata modela.sprial sm se na razmer 3,96 3,5 lbs. Long cast e s carbon 200 i edna ideia po debela prychka ot TRBAL CARP koito nosi carbon 100 no kazvat che dobre podsien i se spravq bezproblemno s pva torbichki. Vaprosa mi e nqkoi ot vas polzval li e ot tezi prychki, da ne bi long casta da e prekaleno tvyrda s brutalen harakger:-) qsno mi e che za smetka na tova nosi poveche olovo no neiskam da e kato toqga a tribal carpa ima mnnn gotin zavarshak. molia vi za poveche info...... Blagodaria
Re: Tribal CARP vs Tribal LONG CAST
Здравей колега, имах шанса да пробвам LONG CAST и мога да кажа, че за дистанция е перфектна, но е твърда като кол и удоволствието от вадене на риба, особено по малка се губи драстично.
- ebro86
- новобранец
Re: Tribal CARP vs Tribal LONG CAST
Благодаря Колега:-) Извинявам се,че непуснах темата на кирилица.... Пиша от телефона и допреди малко я нямах свалена, за напред ще знам:-) Абе аз и двата модела ги държах в рака и ЛОНГ КАСТ ми се стори тоягичка,но тук по Каспе излизат трофейни и тук таме влиза сом на Халибут старите са мми АЛИВИО 3,00 лб.и в дадени ситуации лично на мен ми идват хлабави:-) за това искам по сериозни пръчки за да паснат на новите Shimano BBLC и се спрях и се спрях именно на LC , но ще видим кво ще реша накрая