Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Любим водоем!
Модератор: dantho.mihov
Водоем ли ами по принцип на всички важно е да не съм в къщи.Ами за риба.
Все пак ми се струва че си падам по Дуранкулашкото блато.
От има няма 6-7г. си ходя редовно,научил съм го до най малката подробност което е от голямо значение за мен.Жалко че го обезрибиха с тия тоци,както е в прочем почти навсякъде.
Харесва ми това че е запазило(все още)нещо непокътнато и диво от време старо.Какви ли не животинки не съм виждал там,на тоя релеф и тая природа е като в Африка саваната , само лъвове и антилопи където няма.
Който го посещава редовно може да каже.
Имам случка когато се къпя в морето от тръстиката да излиза глиган и да влиза в морето ,имам случка да ме полази водна змия по врата докато спя,от тогава съм с това.
[/url]
имам и случка на изтърван много голям сом на брега но за това не искам да се сещам.Ето и една две снимки от блатото.

От има няма 6-7г. си ходя редовно,научил съм го до най малката подробност което е от голямо значение за мен.Жалко че го обезрибиха с тия тоци,както е в прочем почти навсякъде.
Харесва ми това че е запазило(все още)нещо непокътнато и диво от време старо.Какви ли не животинки не съм виждал там,на тоя релеф и тая природа е като в Африка саваната , само лъвове и антилопи където няма.
Имам случка когато се къпя в морето от тръстиката да излиза глиган и да влиза в морето ,имам случка да ме полази водна змия по врата докато спя,от тогава съм с това.
имам и случка на изтърван много голям сом на брега но за това не искам да се сещам.Ето и една две снимки от блатото.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
МММ чудесни снимки, това лято и аз бях там , писал съм вече, а тази последната не е ли снимана точно пред сливовото дърво по в горния край на езерото. То всъщност е и единственото дърво в района мисля.
Иначе аз да ви кажа бил съм на не много места за риба, Най-напред като се запалих по риболова в далечната 1996 година, ходех на една корекция на Полски Тръмбеш тогава ми се струваше невероятно красиво място и беше буквално тъпкано със каракуда Шаран и Червеноперка.След 2 сезона я разсипаха мръсния канал на града се изсипа вътре тъжна и черна гледка...
После започнах да ходя на Бяла,Раданово, Сашево и Крушето. Носталгията за Полски Тръмбеш и болката за това място вярвайте ми гори и до ден днешен някъде дълбоко в сърцето ми...незнам дали сега я има тази корекция но ако я видя пак пълна с риба и изчистена няма да има по щаслив от мен. И така през 1998г. за пръв път се озовах на яз. Стамболийски като видях красивата природа този язовир ме заплени напълно, а тогава все още беше и фрашкано с риба. През следващите 5-6 години този язовир беше най-вълнуващото място за мен и голямо напрежение тъй като беше свързано с транспорт а аз кола и до ден днешен нямам. През годините от 2001-2007 напълно се ориентирах към риболова по големите язовири Жребчево, Стамболийски, Копринка, един път бях и на Ястребино а тази година за пръв път бях на Цонево на Дуранкулак и на Йовковци. Като че ли сега Йовковци ме заплени още повече и от Стамболийски със красивата си природа в дълбините на Балкана. А и там поставих нов личен рекорд, през Август измъкнах каракуда с тегло 1.440 за жалост снимките се изтриха тъй като влезе вирус в компютъра. Удари някъде към 12.30 вечерта, на дъно на стръв месено (хляб и кюспе) и на куката сладка консервирана царевица. До последно си мислех че съм закачил шаран тъй като борбата беше жестока оплете ми и четирите въдици но все пак накрая легна в кепчето. Така че засега Йовковци и нямам търпение да полетя пак натам.

Иначе аз да ви кажа бил съм на не много места за риба, Най-напред като се запалих по риболова в далечната 1996 година, ходех на една корекция на Полски Тръмбеш тогава ми се струваше невероятно красиво място и беше буквално тъпкано със каракуда Шаран и Червеноперка.След 2 сезона я разсипаха мръсния канал на града се изсипа вътре тъжна и черна гледка...

- Николай Неделков
- учете се от него

на много водоеми съм бил , но тоя ми е на сърцето

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Моряка
- кандидат преподавател
chipi_ написа:Водоем ли ами по принцип на всички важно е да не съм в къщи.Ами за риба.
Имам случка когато се къпя в морето от тръстиката да излиза глиган и да влиза в морето ,имам случка да ме полази водна змия по врата докато спя,от тогава съм с това.[/url]
Абе не са ли ти дърпали ушите .Нали палатките са забранени

- Николай Неделков
- учете се от него
и на мен сливката ми е любимото мястоmoriak1 написа:Любими места Карапетровите камъни и Сливката.

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
IVKOPIVKO написа:МММ чудесни снимки, това лято и аз бях там , писал съм вече, а тази последната не е ли снимана точно пред сливовото дърво по в горния край на езерото.
Сливката се намира в ръкава,а тази снимка е на самия му изход с гледка към пясъка или ако не си запознат за по точно към морето така наречено (палеца)А първите две снимки са от Карапетровите камъни
Относно колегата--moriak1---
Не са забранени палатките и огъня,лодките да.