Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Воблери
Това лепило се състои от две опаковки-едната е флакон като дезодорант другата е тубичка с течна прозрачна смола и тубичката е с човка.Накланяш тубичката с смолата и тя се стича в канала за телта след като телта и оловото са сложени или капваш в процепа след като вече си сложил лопатката-лепилото се разлива и навлиза навсякъде.След това взимаш спрея с втвърдителя и пръскаш леко върху каналите където си капнал от смолата....веднага всичко става стъкло!....смолата преди да пръснеш втърдителя се самонивелира и не ми се налага да шкуркам....или леко я обирам с ножче и тогава пръскам втвърдител.Това е-чистичко и практично че и здраво...освен това с една опаковка правиш 50 воблера и повече за разлика от поксипола.... 
Те много колеги работят с това лепило или подобни както и със различни епокси смоли ама си траят и много не дават информация.

Те много колеги работят с това лепило или подобни както и със различни епокси смоли ама си траят и много не дават информация.
Последно промяна от ivalpetkov на Съб Дек 28, 2013 9:09 pm, променено общо 3 пъти.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Искаш да кажеш дремел с каквито повечето колеги работят воблерите или точно минидрелка...ако е минидрелка колко да е мини...щото имам една която струва 19 лева в магазини конрад....с комплект накрайници и борчета..Ако пък е дремел-в Практикер и въобще в големите магазини за инструменти ги има най различни ама са бая пари.Стонин МаХенд написа:Moжете ли да дадете предложения за мини дрелка?
Ако е минидрелка като моята ето ти я обаче си поръчай и адаптерче към нея за тока...че буксата и е за 12 V...продават ги пак в същите магазини адаптерите.http://www.kuzmovelectronics.com/produc ... -ad18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
А ето и същата като моята купена от магазин Конрад в Бургас....http://www.velleman.eu/products/view/?c ... &id=370448" onclick="window.open(this.href);return false;
Те нямат голяма мошност но са много удобни бормашинки за дребни и финни и златарски работи....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Супер благодаря много за инфото. Ще ида тия дни да си купя такова лепило да го пробвам за лопатките, че с поксипола много се мацам и после бая чистене пада по воблера докато го докарам да има вид.
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
- ivalpetkov
- разбира нещата
Мини шлайф http://el-instrumenti.bg/%D0%A8%D0%BB%D ... 1%82%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз съм с тази машинка.
Трябва да се знае, че тия 208 приставки 100-тина от тях са кръгчета щурка
има 6 еднакви камъка и тн. Но като цяло има всичко необходимо, че и повече за изработката на воблери. Проблем е само, че главата има вибрация и бие с 1мм. Ако правиш дупка с 2мм. бургия то тя става 3мм
Но на мен ми върши работа идеално.
http://el-instrumenti.bg/%D0%A8%D0%BB%D ... 0%BD%D0%B8
Трябва да се знае, че тия 208 приставки 100-тина от тях са кръгчета щурка

http://el-instrumenti.bg/%D0%A8%D0%BB%D ... 0%BD%D0%B8
- begleca_sv
- кандидат преподавател
имам го същото прецака се копчето отпред ........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Платика лепилото което ти показа колегата(2компонентното) НЕ става за лепене на лопатки,прави поликатбоната и плексигласа крехък.А за Райдъра моето мнение е,че са боклук.Имам същия и като на Платиката има биене от време на време.Консумативите също са боклуци.Следващата ми покупка ще е DREMEL
.Хайде от мен весело посрещане на 2014г.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Нова година нов късмет както каза един колега.
Нови рибки малки и големи за всякакви капризни риби на точки.

Нови рибки малки и големи за всякакви капризни риби на точки.

Колега, правиш страхотен прогрес!!! Пъстръвките са уникални! Браво! Каква е блещукащата зелена и жълта боя, ако не е тайна? Перлена, металик, флуорисцентна?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега.
Блещукащата боя е илюзия. Преди да пръскам "обличам воблера в фолио" преди това му придавам някакъв релеф. После гледам да не пръскам много за да прозира фолиото под боята и се създава този ефект.
Блещукащата боя е илюзия. Преди да пръскам "обличам воблера в фолио" преди това му придавам някакъв релеф. После гледам да не пръскам много за да прозира фолиото под боята и се създава този ефект.
Супер се е получило!
Колеги ЧНГ много здраве на всички и успехи в ръкоделието и използването му!Колега Plat1ka!Малко допълнително инфо за лепилото да добавя!Лепилото има вариация за крехкост!Не пълни дълбоки канали от раз с него!По добре на два три етапа!Преди ушенцата си слагай по малко поксипол за фиксация и по добра якост!Лопатките си ги фиксирай с моментен гел а остатъчни празноти ако има такива запълвай с лепилото!Че особенно пъстървовите при удъри на лопатката в камъни да няма фалове!Поздравление за изпипаните облери и след забраната чакаме снимки с петнисти на тях!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега, лепилото се отказах да го ползвам за лопатките но мисял, че ще ми свърши добра работа за дупките от оловото и маскиране на канала от телта. Поксипола ми идва малко бавно съхнещ за фиксация. До сега съм фиксилрал с моментно лепило нареждам каквото имам да слагам по воблера и след това чак поксипол.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както обикновно сьм далеч от майсторите .
Но все пак трябва да има и хора като мен ,които да повдигат самочувствието и на по посредствените дялкащи

няколко 2 -2,5 см. без шарки ,и с цветове които определено работят по р.Янтра в нашият регион .

Пьрви опити с големи примамки ,то си и личи де

Поздрави !!
Но все пак трябва да има и хора като мен ,които да повдигат самочувствието и на по посредствените дялкащи

няколко 2 -2,5 см. без шарки ,и с цветове които определено работят по р.Янтра в нашият регион .

Пьрви опити с големи примамки ,то си и личи де

Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Че колега какво им е. Миноучетата са супер. Това ли са окончателните им очички ? Ако е така мога да ти дам като съвет да пробваш да направиш големите точки бели а в тях да сложиш по една точка черно. Рибите ще го забележат веднага.
Джърковете са супер.
Джърковете са супер.