Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

humfy написа:
DJONI RINGO написа:
humfy написа:те от вчера,не много,но арни рибета :wink:
Изображение
Виде ли са те-ясен си ми :D
Кой? Къде? Кога? :)
Ти си навлезнал из мойта територия любима па ка мислиш ти :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с плам :) Искам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

DJONI RINGO написа:Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с плам :) Искам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !
Ако си мислиш, че само ти я ловиш тази риба, а всички други са аматьори, си много в грешка.. Тази тема за или против захранките е дъвкана много пъти, не виждам защо трябва да се продължава.
Както и да е, ще те помоля като ти такъв майстор, да отидеш със "супер уловистата" си захранка, на вир, на което е групиран скобара, но не е пред теб, и да се опиташ да я събереш пред теб... Или да не се храни, както беше вчера. И да видим колко риби ще хванеш ти - "майстора", в сравнение с някой който няма да храни - като мен :wink:.
Ако не знаеш на кой вир, аз мога да предложа няколко такива. :drinkers:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Поради простия факт че риба се ловеше еднакво и без храна и с храна. Даже като хвърлиш храна и рибата изчезваше за бая време.[/quote]
метка ебати логиката изкара брат.... как че се е ловило еднакфо с храна и без па после като си метнал храна бегала рибата - да не си го сановал тоя излет ?[/quote]

Също искам да добавя, че това мнение и много други такива са твърдо тъпи или както искайте ме разбирайте.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
DJONI RINGO написа:Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с плам :) Искам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !
Ако си мислиш, че само ти я ловиш тази риба, а всички други са аматьори, си много в грешка.. Тази тема за или против захранките е дъвкана много пъти, не виждам защо трябва да се продължава.
Както и да е, ще те помоля като ти такъв майстор, да отидеш със "супер уловистата" си захранка, на вир, на което е групиран скобара, но не е пред теб, и да се опиташ да я събереш пред теб... Или да не се храни, както беше вчера. И да видим колко риби ще хванеш ти - "майстора", в сравнение с някой който няма да храни - като мен :wink:.
Абе ловим я повече от много други -не го мисли това! Сега ти пък нали се сещаш,че аз не съм турист и като отида на вира ще предценя много точно къде да застана ;)
!Ще бъде удоволствие за мен да ми покажеш някой нов зимен вир-едва ли няма да го знам,но все пак:)Естествено обаче аз съм адреналинен тип-не се плашим лесно;) та щом мислиш ,че съм ,,майстор,, естествено ще искам да си заложиш любимата въдица и аз мойта;) Ще отидеме на мястото и ще избереш ти пръв къде искаш да ловиш,аз след теб!Ако си съгласен давай? Нека стане интересно! Ако не бива с болонеза,ще извадя спининг 2.40 :)))
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 31, 2013 1:18 pm, променено общо 2 пъти.

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

metoo написа:Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
Мето айде да не изкарвам личните съобщени и колко пъти ти давах съвети и лови риби-некога подведох ли те? Ти са ми скачаш недей така малък си още-лови си ги както си искаш!
Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 31, 2013 1:15 pm, променено общо 1 път.

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

DJONI RINGO написа:
metoo написа:Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
Мето айде да не изкарвам личните съобщени и колко пъти ти давах съвети и лови риби-некога подведох ли те? Ти са ми скачаш недей така малък си още-лови си ги както си искаш!
Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)

Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела Мрена :DПопитах как решава някой,че рибата не се влияе от храна!Ама то ако не се влияеше тогава защо носят супер много храна Вальо ,Румен,Божидар,Гената и то зимата? Аре не ми се спори повече-И без това довечера трябва да охранявам само маймуни:) Мето с теб ще се видиме на един риболов обещавам ти-ще те заведа в царството на скобарите и ще половимв заедно!

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Решихме спора, добре.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мето последно искам да си честен-много пъти с теб обсъждахме тактики преди да отиваш на риби ,питаше и аз ти отговарях с романи какво и как да направиш,помниш ли единия път като ти казах как да храниш и точно къде и кога? Мисля,че не те подведох нито веднъж,а ти брше доволен и ми казваше -почнах да ловя повече от тея около мен?

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

jasonsmith написа:
хахахаха бех заспал и се събодих .... познавам джони от форума разменяме акъли редовно ;) та ти да му показваш вирове на него нещо ми стана смешно .... много филми гледате по хоби тв ... ама там само колев и монтанеца могат да ловат риба другото всичко е палячовци папараци незнам кви там върхари .... ако джони направи предаване за риболова на скобар ще счупи реитинга на президента в новогодишното обръщение :finga: не бъдете толко силни .... зимата станахте всички скоабрджиии у вир 50 метра дето има повече риба отколкото вода 10 риби е смешно .... смешно е и то много ... а за храната ... винаги ама винаги ... незнам как ви е бегал скобарао от храната може да се метали баскетболни топки :D :D
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа: Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)

Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела Мрена :DПопитах как решава някой,че рибата не се влияе от храна!Ама то ако не се влияеше тогава защо носят супер много храна Вальо ,Румен,Божидар,Гената и то зимата? Аре не ми се спори повече-И без това довечера трябва да охранявам само маймуни:) Мето с теб ще се видиме на един риболов обещавам ти-ще те заведа в царството на скобарите и ще половимв заедно![/quote]
:D :D :D :finga: :finga: :finga: бели мрени якооооо вчера фанах 5 по кило на бело поле ... може мето да ги е пуснал .... жалко но ги зех за тигана :D :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Опитвах се да кажа,че е важно задвъдичното и нюха къде да застанеш,да познаеш не да застанеш и неква шуба с 3.6 карабина за ореси да те прави бенгалски огън;) Обаче вместо да говориме нормално получих доза злобно поведение от рода на ,,майстор ,, в кавички и дали искам да ми се покаже! ИСКАМ МНОГО ЯСНО-ама и въдичката искам също :)

Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Верно , че има много добри риболовци , който ловят добре и без да хранят , но моя опит показва , че храната и мястото правят риболова , пък кой както иска така да си лови важното е да му е готино на него самия :) Ако има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони :)
Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

SammY написа:Верно , че има много добри риболовци , който ловят добре и без да хранят , но моя опит показва , че храната и мястото правят риболова , пък кой както иска така да си лови важното е да му е готино на него самия :) Ако има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони :)
:D искам винаги да сте добре и да имате :D

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”