Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболова около Русе
Аз и един приятел,
беше лудница времето
Първо бяхме малко на принцесата, а после се преместихме на топлата.
беше лудница времето

Първо бяхме малко на принцесата, а после се преместихме на топлата.
- BulleT5161
- новобранец
Здравейте колеги имате ли инфо за текето има ли смисъл да ходя ще ловя на спининг
Привет колеги,вчера бях на топлата , от 08 до 10 ч.Мъгла ,студ, и лек западен вятър. фИДЕР РИБОЛОВ , водачите в лед ,абе за луди ама кефа сие ............за луди.Захранка vde ама нищо. С 2 фидера няма нищо.После 2 часа се РАЗМРАЗЯВАХ.Това е успех , проба и пак проба

Привет колеги,вчера бях на топлата , от 08 до 10 ч.Мъгла ,студ, и лек западен вятър. фИДЕР РИБОЛОВ , водачите в лед ,абе за луди ама кефа сие ............за луди.Захранка vde ама нищо. С 2 фидера няма нищо.После 2 часа се РАЗМРАЗЯВАХ.Това е успех , проба и пак проба

-
- вече хвърля и на тежко
Честита коледа на всички рибари и рибарки.
В Русе и около него кълват ето такива рибки:
[attachment=0]DSC00207.JPG[/attachment]
[attachment=0]DSC00207.JPG[/attachment]
- Прикачени файлове
-
- DSC00207.JPG (39.74 KiB) Преглеждано 1558 пъти
Добре си зазимил въдицитеnicki4 написа:Честита коледа на всички рибари и рибарки.

ЧНГ. Бъдете живи и здрави и повече мигове на любимата р.Дунав 

За много години живи и здрави да сте, за да ловите риби и много емоции покрай река Дунав. Дано новата 2014 Ви донесе желаните такъми примамки и т.н..
Аз минах на примамките дето се хвърлят салфетки и се "джигва" от кръста на долу и ръцете винаги сочат към тавана!
Бъдете здрави.
Аз минах на примамките дето се хвърлят салфетки и се "джигва" от кръста на долу и ръцете винаги сочат към тавана!

Здравейте колеги и за много години. Да споделя с вас , на винчовете на корабната се разиграва яка касапница, няколко дена необезпокоявано 15-20 човека незнам дали може да се нарекат така търмъчат безмилостно по цял ден. Рибата се е групирала основно платика така както видях е между 500гр и отиват над 1кг отделни екземпляри. Явно бая хора знаят и си мълчат за тази безмилостна касапница.

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
От месец е така колега не от няколко дена, и са на смени дневна и нощна. Някой се хвалят с по 50+ КГ. И лошото е че като ги гледат някои от нормалните /уж/ риболовци, на другия ден и те търмъчат. ИАРА минават от време на време, преди коледа хванаха двама, след нова година на 02. 01. минаха но нямаха желание. Вчера явно по сигнал хванаха един, но останалите над 10души им се размина.
Рибите си кълвът нормално, морунаж, скобар, бабки.
А търмъците + толупчета по 0,5-1,0 кг.
Рибите си кълвът нормално, морунаж, скобар, бабки.
А търмъците + толупчета по 0,5-1,0 кг.
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
https://www.facebook.com/photo.php?v=61 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Не виждам какво си споделил в фейсбуук, но днес чух че ИАРА са ходили 3 пъти! 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Сзадоволство, съм за забрана на промишления риболов през 2014 г..От брега няма такава вреда за популацията на мирна риба.Лично съм виждал как прибират малки сомчета и сулки.Да пребъде любителския риболов.

Споделих което видях през2013 от брега около Русе.Хората с лодки си ходеха за риба в РУМЪНСКО ,и го презентираха за риболов по ,,РЕКАТА,, ДАДА АМА ННННННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Това е съфорумци. около РУСЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ.УНОГУ ЛЪЖАТ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. 

Споделих което видях през2013 от брега около Русе.Хората с лодки си ходеха за риба в РУМЪНСКО ,и го презентираха за риболов по ,,РЕКАТА,, ДАДА АМА ННННННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Това е съфорумци. около РУСЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ.УНОГУ ЛЪЖАТ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.