Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Жоре,говорих с ИАРА-Варна преди месец.Според техните обяснения,забраната е техническа грешка и няма да се приеме в този вариант.Тези дни пак ще ходя при тях,по друга работа и пак ще ги питам.
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
Дано да е грешка, че като нищо са ударили едно рамо на бракониерите! Нека повече колеги да се подпишат под петицията - за всеки случай!
Юли ..... ти как си я обясняваш тая неволна грешка аджеба а ???Попа написа:Жоре,говорих с ИАРА-Варна преди месец.Според техните обяснения,забраната е техническа грешка и няма да се приеме в този вариант.Тези дни пак ще ходя при тях,по друга работа и пак ще ги питам.

И не се огляаайте само ами подписвайте те тука

http://www.peticiq.com/protiv_zabrana_z ... _prez_2014" onclick="window.open(this.href);return false;
!!! Мама им РЯЗАНА !!! Това е защото пак турчулята са на власт . Нее тайна че цялото горско в Цонево е само от ФЕСОВЕ и затова особено на Елешница който е взет за 20 години(и остават още около 10 , но не както твърдят ЦЕЛИЯ , а само 500 метра пред стената с условие да го почистват ) винаги като отида там вечерта започват едни пускания на мрежи от НЕбългарски говорящите и най-вече от тоя Али (пазача на стената) . Когато ГЕРБ бяха на власт никои и дума неказваше на рибарите ( даже бе на косъм да го върнат на държавата ) , обаче още като се смени правителството и един познат ми каза "чу се , че пак ще искат да присвоят Елешница" и ето това незакасня . Нее тайна , че и малкото борба с бракониерите в тоя раьон е от РИБОЛОВЦИТЕ даващи сигнали . А за цоневската шупобаджанащина много сее говорило
Новите шефове на ИАРА в:didooo написа:!!! Мама им РЯЗАНА !!! Това е защото пак турчулята са на власт . Нее тайна че цялото горско в Цонево е само от ФЕСОВЕ и затова особено на Елешница който е взет за 20 години(и остават още около 10 , но не както твърдят ЦЕЛИЯ , а само 500 метра пред стената с условие да го почистват ) винаги като отида там вечерта започват едни пускания на мрежи от НЕбългарски говорящите и най-вече от тоя Али (пазача на стената) . Когато ГЕРБ бяха на власт никои и дума неказваше на рибарите ( даже бе на косъм да го върнат на държавата ) , обаче още като се смени правителството и един познат ми каза "чу се , че пак ще искат да присвоят Елешница" и ето това незакасня . Нее тайна , че и малкото борба с бракониерите в тоя раьон е от РИБОЛОВЦИТЕ даващи сигнали . А за цоневската шупобаджанащина много сее говорило
Варна - Бейхан Наджми Хасанов
Кърджали - Рушен Рамадан Фейзула
Пловдив - Емин Шукри Гуне
Русе - Айдоан Апти Джелил
Силистра - Алев Ахмед Сали
Смолян - Хайри Реджебов Садъков
Ст.Загора - Есин Бехадинова Вълева
Разград - Левент Алишев Бамов
Шумен - Музафер Еминов Ехлимано
Ми...дааа!!!Без коментар
Според мен трябва една ОРГАНИЗИРАНА протесна вална с лого примерно - ДА ПОБЪЛГАРИМ БЪЛГАРСКОТО
То впрочем на държавата ни един закон и трябва "да имат право да участват с предложения , но само до там - на РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ САМО БЪЛГАРИ" И ТОВА ДО НЯКАДЕ ГАРАНТИРА ПАТРИОТИчНО ВЗЕТИ РЕшЕНИЯ
То впрочем на държавата ни един закон и трябва "да имат право да участват с предложения , но само до там - на РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ САМО БЪЛГАРИ" И ТОВА ДО НЯКАДЕ ГАРАНТИРА ПАТРИОТИчНО ВЗЕТИ РЕшЕНИЯ
НЕЗНАМ ЗА ВАС КОЛЕГИ ОБАчЕ АЗ МНОГО СЕ НАГНЕТИХ И АКО СЕ ОРГАНИЗИРА НЕщО СЪМ ТАМ израснал съм на тези язовири и .........
Истина е приятели...тъжно но е истина...когато властта е самоцел се правят компромиси и с ...турциRAAZIEL написа:'Tва не е истина...
- lishev_64
- разбира нещата
Истина е приятелю, истина е. И то цялата истина. И така ще бъде дорде тоз кьорав народ не се научи да си избира правилните управляващи.RAAZIEL написа:'Tва не е истина...

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Само да вметна нещо за овчия ни народ
Братовчед ми кара рейс към една фирма и ги наеха от БСП и ДПС когато беше големия протест в София да карат хора на там . И какво се е получило цитирам "обиколихме селата около Варна и от всяко се качиха по няколко понсионера(ДЪРТИ КОМУНИСТИ) ама не от спирките а от най-тъмните улички и така стотици рейсове пълни с пенсионери се озовахме в София за АНТИПРОТЕСТА " -става въпрос за тогава когато имаше уж 75 хиляди в подкрепа на правителството .
Ето такива дърти промити мозаци ни избират правителството а другото е следствие
А младите си бачкаме и като се гласува отиваме за риба
ИЛИ НЕСЪМ ПРАВ
Братовчед ми кара рейс към една фирма и ги наеха от БСП и ДПС когато беше големия протест в София да карат хора на там . И какво се е получило цитирам "обиколихме селата около Варна и от всяко се качиха по няколко понсионера(ДЪРТИ КОМУНИСТИ) ама не от спирките а от най-тъмните улички и така стотици рейсове пълни с пенсионери се озовахме в София за АНТИПРОТЕСТА " -става въпрос за тогава когато имаше уж 75 хиляди в подкрепа на правителството .
Ето такива дърти промити мозаци ни избират правителството а другото е следствие
А младите си бачкаме и като се гласува отиваме за риба
ИЛИ НЕСЪМ ПРАВ
-
- вече хвърля и на тежко
Така е пичове!!!didooo написа:А младите си бачкаме и като се гласува отиваме за риба
ИЛИ НЕСЪМ ПРАВ
Затова трябва да се гласува на всички избори, без значение за коя партия, дори и за БСП /аз лично никога не съм гласувал за БСП и никой няма да може да ме накара да гласувам за бивши комунисти/. Колкото повече българи гласуват, толкова по-малко етническата партия ДПС ще има влияние в парламента и правителството и няма да виждате подобни имена да ни управляват. Така, че можете да си отделите по един час от "скъпоценното" време за риболов да гласувате. Тя рибата си е там бе пичове, трябва само да я вханете, обаче ако язовира е разрешен за риболов!
А сега по съществото на темата. Вчера, на Цонево, Чудните скали, народ, бях много изненадан от многото риборовци и, че никой не пише във форума. Риболова - мъка, мъка не ще и не ще, вятър, издържахме с колегата с който бял около два часа. Работех на фидер, като имах едно единствено почукване, а на колегата и толкова нямаше. Отсреща колегите се виждаха, че вадят по някоя и друга дребна червеноперка на около 15-20 мин. Въобще много зле. Хайде със здраве и да гласувате ей!

В неделя на големия ръкав между Цонево и Дебелец - абсолютно капо. Не пипна нито на дъно, нито на плувка.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
На скалите се ловят бабушки,слайдери...ваглери на 20-25м дистанция
Ползвах новата храна 12х3 тъмна.

Представя се отлично, овлажних я от вечерта и се получи много добра храна за мач. Естествено добавих и глина......
Ползвах новата храна 12х3 тъмна.

Представя се отлично, овлажних я от вечерта и се получи много добра храна за мач. Естествено добавих и глина......
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колеги, някой знае ли дали на Чудните скали в момента дава костур или бяла, интересува ме по-специално дали има смисъл да се търси на джиг. Благодаря!