Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

върос за волонеза
Модератор: sapuna
върос за волонеза
Здравийте колеги решил съм да си направя коледен родарък но имам малка дилема да си взема директен телескор http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=1351" onclick="window.open(this.href);return false; на който да поставя водачи или готово волонезе до 100-150 лв .кое според вас е по добрия вариянт
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: върос за волонеза
Ти сериозен ли си?!?!?!
,защото си мисля ,че от телескор Коледна волонеза по Йордановден не става! 

Re: върос за болонеза
Просто коледата закасня за мен пиша от телефона а са ми големи пръстите
Да разбирам ли тогава че тези в саита се гъбаркат с хората
Да разбирам ли тогава че тези в саита се гъбаркат с хората
Вземи си болонеза или телескоп с водачи. Няма начин цена/качество да бъде в полза на самоделката при една и съща пръчка.
-
- Модератор
Вземи си болонеза братко.
Ей го Митко Sapuna вече се включи в темата. Изясни му точно с какви параметри да бъде и ще ти предложи Баракуда. Гледах я у един приятел и ми хареса.
Ей го Митко Sapuna вече се включи в темата. Изясни му точно с какви параметри да бъде и ще ти предложи Баракуда. Гледах я у един приятел и ми хареса.
Re: върос за болонеза
"Гъбаркат" се , но не злобливоnanko1234 написа: Да разбирам ли тогава че тези в саита се гъбаркат с хората

+1 за болото, има не лоши решения в ценовата граница, бих ти препоръчал да разгледаш Фокусите

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- научил се да хвърля
+1 за болонеза.Ако си решил да си правиш родбилдинг се обади на Бутник.Мисля,че той си прави.
Благодаря за мненията на всички и както изглегда ще си взема готова болонеза
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Определено боло Нанко!Няма директен с такъв строй ,че да издържи на хамалските замахвания с по леките плувки ,отделно ще ти излезе по евтино да си купиш читава болонезка ,отколкото да си я правиш!
Относно "гъбаркането" - ти не би ли се посмял на подобна писанка?!?!
Поздрави!
Относно "гъбаркането" - ти не би ли се посмял на подобна писанка?!?!

Поздрави!

Ни най малко се сърдя за "гъбаркането". Просто не ставаше и въпрос за вас момчета а за линка които бях пуснал .Там пише че пръта е подходящ за направата на болонеза мерси още веднъж на всички които взеха участие в темата вече ми просветна малко но все от някъде трябва да се научи нали?? 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ама пак пишете неподготвени-в цяла Италия им навиват водачите как им е кеф ,не та не.Точно този модел,който в момента е на 50% от цената си е правен два пъти на болонеза и ако някой преди да се изсе..е беше разгледал болонезите щеше да види,че същият модел го има при тях,както и всички други директни,които предлага Мило.Моята 6 -ца също ми е правена от директен,на внука ми също и още на една камара хора.
ето на Малкия 4-та

и има един водач по-малко от 6 ца на Тика
Ето и въпросната директна в сайта на Мило
http://milobg.com/index.php?route=produ ... ct_id=1353" onclick="window.open(this.href);return false;
ето на Малкия 4-та

и има един водач по-малко от 6 ца на Тика

Ето и въпросната директна в сайта на Мило
http://milobg.com/index.php?route=produ ... ct_id=1353" onclick="window.open(this.href);return false;
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ице ,едно е да се изсе`е човек ,а съвсем друго да се изкаже!Ако аз трябваше да дам 100лв за директен + 60лв за водачи + 10лв за макародържач + конец,лак,труд = ~200лв ,повярвай ми ,нямаше да се навия!Въпрос на личен избор!Пред подобна дилема беше моя човек миналата пролет ,в краен случай намери оптималния вариант - Alcedo Competition Bolo CTB 6006 Повярвай ми ,много добра пръчка и стъпа под 200лв!С параметрите си и реални показатели се реди до болонези в ценови клас 300/400лв.Ти много добре го знаеш де!Нямам нищо против Milo или която и да е марка ,но не съм привърженик на home made!
Та ,колегата питаше за готово боло до 100-150лв ,а в случая аз не виждам да му се върже на тази цена!Ако пък прецениш ,че е целесъобразно и ще му помогнеш ще е един много добър завършек на темата!Ти го можеш ,аз не!
Топли поздрави приятелю и успешна година!
Та ,колегата питаше за готово боло до 100-150лв ,а в случая аз не виждам да му се върже на тази цена!Ако пък прецениш ,че е целесъобразно и ще му помогнеш ще е един много добър завършек на темата!Ти го можеш ,аз не!
Топли поздрави приятелю и успешна година!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мите,всички болонези са директни
и разликата в случая е,че ще ги навива Българин ,а не китаец.А да не отварям дума,че според строя на въдицата може да и наредиш още водачи.Разгледай сайта на Мило и обърни внимание на директните и болонезите.
Около 50 лв ляга за 6м, специално тази въдица си заслужава-тънка бланка,стегнат строй,превъзходен баланс.

Около 50 лв ляга за 6м, специално тази въдица си заслужава-тънка бланка,стегнат строй,превъзходен баланс.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....