Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Подходяща въдица за Дунава
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Подходяща въдица за Дунава
Здравейте колеги
Нов съм във форума и имам доста въпроси.Искам да си купя въдица за Дунава,за щука,бяла и най вече за распери.
Досега ползвах Чери на 2.70 но е меко казано кол
Искам по чувствителна въдица за примамки от порядъка на 10-18-25гр.Заделил съм и повечко пари ако се наложи,до към 400-500лв най много!Ще съм благадарен ако ме посъветвате занай удачните варианти за да направя правилен избор.Ще бъда благодарен и на sestrata rи другите Дунавски риболовци ако изкажат препоръки.Вече си купих Стела 4000,но с пръчката ми е по трудно и не ми се иска да мина по пътя на пробите и грешките
Благодаря предварително!
Нов съм във форума и имам доста въпроси.Искам да си купя въдица за Дунава,за щука,бяла и най вече за распери.
Досега ползвах Чери на 2.70 но е меко казано кол

Благодаря предварително!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Подходяща въдица за Дунава
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега благодаря за линка!Темата е много дълга и я прегледах малко.Но съдейки по заглавието е за бюджетни въдици.Аз търся нещо по качествено,до към 400-500 лв Просто искам да ми е кеф като ходя по реката.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има доста такива разгледай тук - http://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/angelruten.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Избирай ги според вида риба който мислиш да ловиш ! Гледай цените в зелено !
Избирай ги според вида риба който мислиш да ловиш ! Гледай цените в зелено !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Ей това http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... .rod/2572/" onclick="window.open(this.href);return false; във вариант 2.70 ; 7 -25g ; Mod-Fast , погледна ли го 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
г-н.Иванов,въдицата която предлагате е наистина добра,но не в тази акция която посочвате.Как би се справила тя с глави от минимум 40гр за да пробият на дълбочина 12-15м със слабо течение 
Аз бих препоръчал тази за универсална 2.74 Б„/11 - 46g /Ex-Fast/1.41 /403.80лв

Аз бих препоръчал тази за универсална 2.74 Б„/11 - 46g /Ex-Fast/1.41 /403.80лв
Благодаря колега!Това е един от вариантите които разглеждах.Но го няма май в наличност!Апропо,ти колко распера си хванал на ДУНАВА?Няма закачка в поста ми,просто въпрос?Павел Иванов написа:Ей това http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... .rod/2572/" onclick="window.open(this.href);return false; във вариант 2.70 ; 7 -25g ; Mod-Fast , погледна ли го
- Павел Иванов
Все пак имах предвид това :suravia написа:...Как би се справила тя с глави от минимум 40гр...
Мрак написа:...Искам по чувствителна въдица за примамки от порядъка на 10-18-25гр....

Инак да продължа по темата . Тази http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... -shore-gun" onclick="window.open(this.href);return false; , във варианта AR PALMS shore gun SFGS-86ML/8-28g я дават налична а и е на съвсем приемлива цена .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Вземи погледни и тези: http://www.sportex.de/english/products/ ... -rods.html" onclick="window.open(this.href);return false;
За Дунава са идеални, а избора от все варианти си е само твой.
Може и да ги пипнеш и тръснеш, ако се разходиш до магазина в София...... Че и да им си туриш Стелата и пробваш баланса.
п.п. Колега, все ми е било чудно? Що риболовец първо би си купил Стела, а после да си търси пръчка за нея?
То, щото принципно е прието, че пръчката е основното, а макарата е консуматив...
Може и да ги пипнеш и тръснеш, ако се разходиш до магазина в София...... Че и да им си туриш Стелата и пробваш баланса.
п.п. Колега, все ми е било чудно? Що риболовец първо би си купил Стела, а после да си търси пръчка за нея?
То, щото принципно е прието, че пръчката е основното, а макарата е консуматив...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Ако колегата е от Русе мога да му дам да пробва 3модела на Sportex.А и вносителя на тази марка е изключително коректенVid написа:Вземи погледни и тези: http://www.sportex.de/english/products/ ... -rods.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Последно промяна от suravia на Съб Яну 04, 2014 11:40 pm, променено общо 1 път.
Ще ти отговоря колега!На прав път си ,че пръчката е основното!Обаче,нали се сещаш,че поради финансови причини,нямаме привилегията да си купуваме това което искаме.Та в тая връзка, стела 4000,се връзва много добре с цял куп пръчки,та не е необходимо да ми се дават съвети относно съвместимоста на пръчки и макари,а по скоро за пръчките които се съвместяват със СТЕЛА 4000Vid написа:

-
- ще става разбирач
Колега,не че нещо но всички разбрахме за STELLA 4000......а сравнението с Черито,то всяка друга въдица след нея ще е върха на сладоледа за вас!Мрак написа:Ще ти отговоря колега!На прав път си ,че пръчката е основното!Обаче,нали се сещаш,че поради финансови причини,нямаме привилегията да си купуваме това което искаме.Та в тая връзка, стела 4000,се връзва много добре с цял куп пръчки,та не е необходимо да ми се дават съвети относно съвместимоста на пръчки и макари,а по скоро за пръчките които се съвместяват със СТЕЛА 4000Vid написа:
Стелла-та не лови,лови риболовеца и постояннството по реката!
На 100% съм сигурен,че с тази "прословута" Стелла другия сезон ще хванете по малко риба от редовните по реката

Поздрави и много рибки през новия сезон!
- Vid
- кандидат преподавател
Съжалявам че ти дадох съвет, ти от такъв вече нямаш нужда след като притежаваш Стела...Мрак написа:Ще ти отговоря колега!На прав път си ,че пръчката е основното!Обаче,нали се сещаш,че поради финансови причини,нямаме привилегията да си купуваме това което искаме.Та в тая връзка, стела 4000,се връзва много добре с цял куп пръчки,та не е необходимо да ми се дават съвети относно съвместимоста на пръчки и макари,а по скоро за пръчките които се съвместяват със СТЕЛА 4000Vid написа:
Поздрави и много успехи с новата макара

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия риби
що не споделяте за вашите риби?

-
- ще става разбирач
ОпитМрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия рибищо не споделяте за вашите риби?

Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчка

Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли

Поздрави!