Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

повече от успешен
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Ако не е в БГ , то си има подфорум за "рибари в странство" , ако има някой колега в Норвегия или Финландия..... какво , ако не е в БГ, моля темата да бъде преместена където и е мястото , а колегите друг път да пишат.... " в южна България.... , например" Ако е в Германия , то е все едно да се пише: " ... бе хванах една заплата , 2500евро , мани мани как ми удари....."MITKO70 написа:Хубавата риба си е хубава ,независимо къде е хваната.Е,щеще да е добре да се ловят такива и в БГ,но повече ги има при тях в DEЕвала за улова!
Браво на момчетата , но така стоят нещата- там и тук( или обратното "тук и там")
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Евала!
Аферин бе колега! Дай Боже всекиму такава слука. Че е и вкусна риба;) Айде да ви е сладко:)
- barutchiata ©
- Администратор
-
- разбира нещата
мястото е зенден,германия.канала е бил плавателен преди около 20 години и сега е изоставен.тук се задълава връщането на маломерни и [cолор=ред]препоръЧва вземането[/cолор] на всиЧки големи екземпляри(логиЧно все пак са хищни)
до колегата nasco2(долу): и на мен ми беше странно,ама така уЧи немското риболовно уЧилище,малките обратно,големите на стената за да има стабилна популаcия от риби,а не само някои друг крокодил.друго интересно е Че за повеЧето риби си има отделни дати за забрана.щуката е от 15.02
до колегата nasco2(долу): и на мен ми беше странно,ама така уЧи немското риболовно уЧилище,малките обратно,големите на стената за да има стабилна популаcия от риби,а не само някои друг крокодил.друго интересно е Че за повеЧето риби си има отделни дати за забрана.щуката е от 15.02
Последно промяна от chanio на Чет Фев 07, 2008 8:08 pm, променено общо 1 път.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chanio написа:мястото е зенден,германия.канала е бил плавателен преди около 20 години и сега е изоставен.тук се задълава връщането на маломерни и препоръЧва вземането на всиЧки големи екземпляри(логиЧно все пак са хищни)
Странно Човекът е най - големият хищник, и него ли трябва да убиваме ( вземаме ) не говоря за жени, а за човеци.

И все пак евала за улова.