Да направим Отбор за Руская рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Да направим Отбор за Руская рибалка

Мнение от d_bozhkov »

За всички любители и играчи на Руская рибалка !
В тези зимни месеци ,в които повечето стоим пред компютъра , не ходим за риба и играем,искам пак да подновя темата . Знам че е стара ,но виждам че има много съфорумници които още се забавляват с нея.
Играя вече от 5 месеца и с доста други играчи се запознах в играта и си помагаме,но май от Форума само 2,3 познавам.
Та идеята ми е всеки да си напише НИК-а в играта та постепенно да се опознаем и да съберем един отбор за турнири онлайн.
Макар руснаците да лъжат и да печелят нечестно,все пак е голяма тръпка да си в отбор да си споделяте и т.н.

Моля който има интерес да си публикува Ника .
Моя ник в играта е SURVIVOR , може би доста колеги са ме засичали из локациите.Помагал съм с каквото мога ,а и на мен доста са ми помагали .
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
genoty4
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genoty4 »

Здравей!
Моят ник с който играя от време на време е гено.
Все още съм на ниво разучаване.
Но, ако обсъдим някаква тактика, идеята за отбора може да се окаже доста добра.
Успех!
Спрете Земята! Искам да сляза!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Айде, аз съм навит . Само да спомена че държа БГ рекорада за ЧЕРЕН АМУР :roll: Е за белуга рекорда ми е 385кила , далече съм от истината , ама станах спец в риболова на амури :twisted: ( а в реалния риболов не съм хващал никога :cry: ) така че може да разчитате на един "добър играч" от моя страна.Ао не вярвате за амура,вижте офицялния БГ сайт на играта http://aquila.freehostia.com/viewtopic.php?t=69

никът ми в играта е nikejo
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Моя ник беше indalo, но нещо се бъгна играта, та ще почвам отначало. Иначе бях 37 разряд, имах си кинти, даймонди и т.н. Проблем имам с времето за игра, щот много домашни задължения, а и залагам наживо в Спортингбет. Имам приятел БГ, който е много напред в играта, ама е в отбор с руснаци. Ако почна да играя по често влизам в отбора, а с Nikejo можем и истински да си спретнем заедно, нали сме си градски.
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Кажете как да вляэа в интернет да играя и съм в отбора ? пиша се vladkata ?
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Значи, като влезеш в играта кликваш на сетевая игра(това е квадрадчето с 3те мониторчета) и си избираш сървър-аз играя обикновено на 1ят-russian fishing. Натискаш подвключится и си вътре. Успех :wink:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Как се играе Руская рибалка

Мнение от d_bozhkov »

Започвам като колегата Чурулик Пейчо с лекции по темата
Lezione uno
ОнЛайн игра

След като влезете в играта излиза следното меню
Кликате с мишката върху показаната с червен кант икона:

Изображение

Свързвате се към някой от сървърите сървър (обикновено първия) .Другите са за турнири от форума:

Изображение

Излезе ли ви следната картинка значи сте в онлайн игра
Изображение

УСПЕХ !
Последно промяна от d_bozhkov на Нед Яну 20, 2008 9:39 am, променено общо 1 път.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Записване за онлайн турнир !

Мнение от d_bozhkov »

Записване за онлайн турнир !

LEZIONE DUE

Записването за Онлайн турнир става така :

От главното меню кликате върху следната икона
Изображение

влизате в основната икона на базата и кликате върху следната икона

Изображение

след което виждате всички налични турнири.
ВНИМАНИЕ ! Не бързайте да влезете в турнир ,който вече е започнал защото ще ви изгорят парите . Влизането в турнир става по предварителна договорка между играчите ,за което се ползва полето за чат (бялото поле отдолу)

Писането в чата става ,когато в режим на клавиатурата ЛАТ,натиснете клавиш Q или в режим КИР клавиш Й
След което за изпращане се натиска ENTER
Влизането в активен турнир става чрез двукратно кликане върху името на създалия тура :
Изображение

След което използвайки стрелките се присъединяваме към желания отбор
Изображение
УСПЕХ
Изображение
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Аэ в момента съм онлайн вече - раэбрах как става KL ми е ника !!! Само кажете каде да влиэам ако има някой турнир дето ще почваме ?
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Не те виждам къде си на коя база?
Няма те Онлайн
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Записване в оффлайн турнир !

Мнение от d_bozhkov »

LEZIONE TREE

Записване в оффлайн турнир !
( По молба на Спец-костур )

След като влезете в основното меню,кликате върху следната икона за да влезете в основното меню на някоя от базите :

Изображение

След като влезете кликате върху следната икона (черната стрелка) за да си закупите вестник.Обърнете внимание на текущото време което е на базата (червена стрелка).За да получите информация на коя база ще има турнир трябва да си закупите вестник от понеделник.Само в него има информация ,на коя от базите в събота ще има турнир !

Изображение

След това си купуваме вестник от тук :
Изображение

След което отиваме на някоя от локациите да го четем .Кликаме върху Рюкзак :

Изображение

После върху Разное :

Изображение

След което ИНФОРМАЦИЯ :
Изображение

После тук :
Изображение
и...четем :
Изображение

И тръгваме за базата ...

трябва да се има предвид ,че 24 игрово време отговарят приблизително на 35 мин реално , затова за по бързо преминаване на игровото време съветвам да се разхождате из базите с влака (само внимавайте да не прехвърлите прекалено много дните) .За сравнение преход от базите Енисей до баз Ахтуба с влака е 84 часа игрово време.Може да ползвате също така и личното си превозно средство.Най бърз е прехода със самолет.
ВНИМАНИЕ ! Не се качвайте на самолет и кола дори близнали алкохол ,защото при самолета дозата се увеличава многократно,а при автомобила задължително ще ви глобят !
Прехода от база на база става от следната иконка :

Изображение

След което чрез стрелките ,намирате базата която искате :

Изображение

След като си изберете база избирате и превозно средство ,с което ще се осъществи прехода :

Изображение

Разбира се има известна такса ,взависимост от дните които ще пребивавате там.Затова се закупуват жилища на базите на това е друга тема ...тогава не се заплаща никакви такси !

аз вече съм тук :
Изображение

Излезе ли ви горния надпис зачи сте на правилната база.Остава само да изчакате до събота 5.00 за да започнете тура ,Добре е да потренирате малко за да видите къде какво се лови само да не забравите да се регистрирате за тура точно в 5.00 часа (разрешава се да позакъснеете до 30 мин)
регистрацията става от иконката отбелязана със стрелка !
УСПЕХ
Изображение
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Брей, засилих се жизнерадостно към тая тема, кат си мислех, че ще става въпрос за - кашони с водка, крави по самолети, пияни мечки още по-пияни хора и прочие веселби :lol: :lol: :lol: А пък то си било игра - компютърна! :cry: Нищо - успех! :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Освен от замунда,откъде може да се изтегли :?:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Освен от замунда,откъде може да се изтегли
Най- добре от официалния сайт на играта :
http://rus-fishsoft.ru/

Там е последнта версия 1.5.8 .
Скоро очакваме новата версия 1.6. от която всички ще почваме отначало така че.....
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”