Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от AlbinoTrout »

река Струма е пълно със стада от този вид риба
Тази статия е писана от някой който не само , че не е рибар, но сигурно и рибки не е гледал даже.
Просто обикновени общи приказки и журналистически хватки.
Но има малко истина. Преди време алкохолици бракониери хващаха по някой килограм риба , продаваха я на безценица до автобусната спирка и втечняваха печалбата. После преминаха на печурки в близост до магистралата и така се стигна до тежко натрявяне на жена, дано се е оправила.
ИАРА Благоевград, имали само един проверяващ който ,често излизал в болнични човека, така ми казаха по телефона. Поне са любезни , ако не друго..
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Но има малко истина.
а май си е баш истина целото ...
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:
venci72 написа:http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1238

изкецана работа ,не мога само едно нещо да разберем ,каква институця са тиа от иара кава организация са кави са тия работници токо да не си вършат работата с желание ,имам над 15 излета за последните месец ,два ,как никой не дойде да ме провери поне 1 път ,каква е тая анархия ...
мале Венци от къде го намери това .... ще си махна от аватара че съм от благоевград ..... или пък утре да ида да фана 10 20 кила и да праим бартер с некои за свински :D :D срамота нема никоф контрол по благоевград требе се викат господари на ефира и проблема ще се реши .... циганите изрезаха гората .... педалите изловиха рибата ..... а ние плащаме по 25 лева сека година за да има пара горското ебем ти майко бугарска :evil: :twisted:
хаха даи верно да ги викнем господарите хаха . На 20 ми изтича билета , тоа път нема да копувам че фана да изпринта на принтера тея 25 ше ги похарча за нещо в полза , тоя билет цела година така го разкарвам , барем ше си изпринта и за елека един и за раницата един зависи на къф риболов хода заеби.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:тая я бех забравил...на кофти место ,ама пред каманите точно като задържим с една близалка ...и мрени големи и скобаре :D

Изображение
Е мойто е близко до твойто :)))))Района е приказен:) Много красиво! Беха го нападнали птиците предните две години:) След Благоевград няма такива красоти:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
venci72 написа:тая я бех забравил...на кофти место ,ама пред каманите точно като задържим с една близалка ...и мрени големи и скобаре :D

Изображение
Е мойто е близко до твойто :)))))Района е приказен:) Много красиво! Беха го нападнали птиците предните две години:) След Благоевград няма такива красоти:)
по благовградско нема красоти ! с тоя е 79 ако ще наоколо да е зелено като у резерват като ти минават тирове и пистрки през 1 мин нема как да е убаво :( иначе имаше едно подобно место под железница ама големата вода го прееба
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1238

изкецана работа ,не мога само едно нещо да разберем ,каква институця са тиа от иара кава организация са кави са тия работници токо да не си вършат работата с желание ,имам над 15 излета за последните месец ,два ,как никой не дойде да ме провери поне 1 път ,каква е тая анархия ...
А ние тука си спориме-какво ти майсторство!!!!! Много прост и гладен
народец сме-готови сме ,за да сме сити и да ни е добре да тъпчеме
всичко зелено и всичко дето мърда! Простотията българска е страшна -няма като нея..... Тъжно наистина:)И това не е само на Струма -из цяла бедна България е!

Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Преди малко се връщам от реката мястото беше под моста риби 5 и много откачени и гаден вятър :)
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

На Искъра на Червен бряг имаше един местен дето идва сутрин в 3ч. и вика;днес имам поръчка за 12скобара за една мед.сестра че има рожден ден 6бр. за него си за мезе и 10 15 за продаване,и ги ловеше и това всеки ден го прави на тройки,а на забележките от наша страна викаше тука е така ако не ти харесва си пали колата и айде пътя.Така че на Струма стана по добре от минали години не е както беше масова сеч. На Искъра им вижте форума вече не пишат щото и е....майката на рибата,много рядко някой да се похвали,чакат да влезе риба от Дунава ама нали и тя е малка та я няма.
Изображение
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

А в струма откаде ше влезе-освен от лобош :D
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Сега се връщам от Железница, пълно капо. Колеги хванаха до две три риби, доста слабо!
Само чекам събота да дойде!...
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

И аз днес по реката. На обяд застанах на едно свободно място, много гаден вятър, можех да замятам само на моментите когато утихваше и тогава хванах някоя риба, народ много.

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

стума е станала като вада .... летото беше по голема дъного се гледа насекъде .... на тунела шуби колкло искаш .. обаче на резаното дърво никои .... на горния вир 2 риби и неколко откачени .... напипах ги на едно место без хора около мен и след 5 мин вече беха 10 пред мен и си бих шута рибите също :drinkers:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

daanndo написа:А в струма откаде ше влезе-освен от лобош :D
От Гърция.

Ако има контрол , за 2 години реката ще ври от скобар.

п.п. Днеска двама човека една кофа с риба фанахме, слагам една снимка дето я прайх с псевдокамерата на стария телефон, че забрайх фотоапарата. Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон.

Изображение

Авера взе няколко риби, другите ги върнахме, обаче пасажа е намалел на 1/3та. Част е горе на жп-то, ама много е изяден. Хубавото е, че драскачите вече не ловят.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

topsoft написа:Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон
Абе Иво като не ловиш - лошо, като си фанал - пак лошо, така ми звучиш :)
Кажи колко риби на човек фанахте, че тази кофичка си спомням че беше маленка :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:
daanndo написа:А в струма откаде ше влезе-освен от лобош :D
От Гърция.

Ако има контрол , за 2 години реката ще ври от скобар.

п.п. Днеска двама човека една кофа с риба фанахме, слагам една снимка дето я прайх с псевдокамерата на стария телефон, че забрайх фотоапарата. Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон.

Изображение

Авера взе няколко риби, другите ги върнахме, обаче пасажа е намалел на 1/3та. Част е горе на жп-то, ама много е изяден. Хубавото е, че драскачите вече не ловят.
Иво по някога точно заради вятъра се ловят-ако е било тихо е могло да е по слабо! Имаме сходни мисли и знам от опит :)Естествено ,че е могло и да ги шибате;)

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”