Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за р. Струма!
река Струма е пълно със стада от този вид риба
Тази статия е писана от някой който не само , че не е рибар, но сигурно и рибки не е гледал даже.
Просто обикновени общи приказки и журналистически хватки.
Но има малко истина. Преди време алкохолици бракониери хващаха по някой килограм риба , продаваха я на безценица до автобусната спирка и втечняваха печалбата. После преминаха на печурки в близост до магистралата и така се стигна до тежко натрявяне на жена, дано се е оправила.
ИАРА Благоевград, имали само един проверяващ който ,често излизал в болнични човека, така ми казаха по телефона. Поне са любезни , ако не друго..
Тази статия е писана от някой който не само , че не е рибар, но сигурно и рибки не е гледал даже.
Просто обикновени общи приказки и журналистически хватки.
Но има малко истина. Преди време алкохолици бракониери хващаха по някой килограм риба , продаваха я на безценица до автобусната спирка и втечняваха печалбата. После преминаха на печурки в близост до магистралата и така се стигна до тежко натрявяне на жена, дано се е оправила.
ИАРА Благоевград, имали само един проверяващ който ,често излизал в болнични човека, така ми казаха по телефона. Поне са любезни , ако не друго..
-
- сериозен играч
а май си е баш истина целото ...Но има малко истина.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
хаха даи верно да ги викнем господарите хаха . На 20 ми изтича билета , тоа път нема да копувам че фана да изпринта на принтера тея 25 ше ги похарча за нещо в полза , тоя билет цела година така го разкарвам , барем ше си изпринта и за елека един и за раницата един зависи на къф риболов хода заеби.prodigy666 написа:мале Венци от къде го намери това .... ще си махна от аватара че съм от благоевград ..... или пък утре да ида да фана 10 20 кила и да праим бартер с некои за свинскиvenci72 написа:http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1238
изкецана работа ,не мога само едно нещо да разберем ,каква институця са тиа от иара кава организация са кави са тия работници токо да не си вършат работата с желание ,имам над 15 излета за последните месец ,два ,как никой не дойде да ме провери поне 1 път ,каква е тая анархия ...![]()
срамота нема никоф контрол по благоевград требе се викат господари на ефира и проблема ще се реши .... циганите изрезаха гората .... педалите изловиха рибата ..... а ние плащаме по 25 лева сека година за да има пара горското ебем ти майко бугарска
![]()
-
- фен клуб-скобар
Е мойто е близко до твойтоvenci72 написа:тая я бех забравил...на кофти место ,ама пред каманите точно като задържим с една близалка ...и мрени големи и скобаре![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
по благовградско нема красоти ! с тоя е 79 ако ще наоколо да е зелено като у резерват като ти минават тирове и пистрки през 1 мин нема как да е убавоDJONI RINGO написа:Е мойто е близко до твойтоvenci72 написа:тая я бех забравил...на кофти место ,ама пред каманите точно като задържим с една близалка ...и мрени големи и скобаре![]()
))))Района е приказен:) Много красиво! Беха го нападнали птиците предните две години:) След Благоевград няма такива красоти:)

-
- фен клуб-скобар
А ние тука си спориме-какво ти майсторство!!!!! Много прост и гладенvenci72 написа:http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1238
изкецана работа ,не мога само едно нещо да разберем ,каква институця са тиа от иара кава организация са кави са тия работници токо да не си вършат работата с желание ,имам над 15 излета за последните месец ,два ,как никой не дойде да ме провери поне 1 път ,каква е тая анархия ...
народец сме-готови сме ,за да сме сити и да ни е добре да тъпчеме
всичко зелено и всичко дето мърда! Простотията българска е страшна -няма като нея..... Тъжно наистина:)И това не е само на Струма -из цяла бедна България е!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Преди малко се връщам от реката мястото беше под моста риби 5 и много откачени и гаден вятър 

На Искъра на Червен бряг имаше един местен дето идва сутрин в 3ч. и вика;днес имам поръчка за 12скобара за една мед.сестра че има рожден ден 6бр. за него си за мезе и 10 15 за продаване,и ги ловеше и това всеки ден го прави на тройки,а на забележките от наша страна викаше тука е така ако не ти харесва си пали колата и айде пътя.Така че на Струма стана по добре от минали години не е както беше масова сеч. На Искъра им вижте форума вече не пишат щото и е....майката на рибата,много рядко някой да се похвали,чакат да влезе риба от Дунава ама нали и тя е малка та я няма.

- daanndo
- фен клуб-скобар
А в струма откаде ше влезе-освен от лобош 

-
- новобранец
Сега се връщам от Железница, пълно капо. Колеги хванаха до две три риби, доста слабо!
Само чекам събота да дойде!...
- калин кацаров
- сериозен играч
И аз днес по реката. На обяд застанах на едно свободно място, много гаден вятър, можех да замятам само на моментите когато утихваше и тогава хванах някоя риба, народ много.

- prodigy666
- разбира нещата
стума е станала като вада .... летото беше по голема дъного се гледа насекъде .... на тунела шуби колкло искаш .. обаче на резаното дърво никои .... на горния вир 2 риби и неколко откачени .... напипах ги на едно место без хора около мен и след 5 мин вече беха 10 пред мен и си бих шута рибите също 

От Гърция.daanndo написа:А в струма откаде ше влезе-освен от лобош
Ако има контрол , за 2 години реката ще ври от скобар.
п.п. Днеска двама човека една кофа с риба фанахме, слагам една снимка дето я прайх с псевдокамерата на стария телефон, че забрайх фотоапарата. Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон.

Авера взе няколко риби, другите ги върнахме, обаче пасажа е намалел на 1/3та. Част е горе на жп-то, ама много е изяден. Хубавото е, че драскачите вече не ловят.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Абе Иво като не ловиш - лошо, като си фанал - пак лошо, така ми звучишtopsoft написа:Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон

Кажи колко риби на човек фанахте, че тази кофичка си спомням че беше маленка

-
- фен клуб-скобар
Иво по някога точно заради вятъра се ловят-ако е било тихо е могло да е по слабо! Имаме сходни мисли и знам от опитtopsoft написа:От Гърция.daanndo написа:А в струма откаде ше влезе-освен от лобош
Ако има контрол , за 2 години реката ще ври от скобар.
п.п. Днеска двама човека една кофа с риба фанахме, слагам една снимка дето я прайх с псевдокамерата на стария телефон, че забрайх фотоапарата. Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон.
Авера взе няколко риби, другите ги върнахме, обаче пасажа е намалел на 1/3та. Част е горе на жп-то, ама много е изяден. Хубавото е, че драскачите вече не ловят.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите