Риболов на бента на (Символи)
Модератор: nkolev66
-
- новобранец
Риболов на бента на (Символи)
Здравейте колеги ,искам да отворя една тема за риболова на, Бента на Символи окъдето тръгва Ангитис , ,има ли колеги дето ходят там и дали е разрешено да се лови ,щото миналата година забраниха риболова във този участък от реката 

Re: Риболов на бента на (Символи)
Забранено е, има поставени табели.
Табели с надписи за забрана на самото място или такива:

става въпрос за това място нали:

става въпрос за това място нали:

Кое точно от "забранено е, има поставени табели" се нуждае от допълнително пояснение, колега?
Да, за това място става дума.
И, за да не сменям темата, и понеже досега никой друг не си прави труда да ти отговаря на въпросите, да ти кажа: мои приятели са ловили скобар и морунаж вчера на Ангиста под дефилето, реката е била висока и мътна (за спининг не е ставала), но рибата е кълвяла уверено на стръв.

И, за да не сменям темата, и понеже досега никой друг не си прави труда да ти отговаря на въпросите, да ти кажа: мои приятели са ловили скобар и морунаж вчера на Ангиста под дефилето, реката е била висока и мътна (за спининг не е ставала), но рибата е кълвяла уверено на стръв.
Миналата година беше забранена и по каналите,но тази година си ловят и на просечен на ангиста,на моста за каливрис и на моста на ситагру.Имаше табели но ги махнаха,та затова питам.да не би да са я забравили?
-
- новобранец
Точно това ме интересува и мен защото миналата година я забраниха ...а не съм чул някой да е ходил точно там на Бента за риба.Дали си струва човек да рискува една разходка до това място.Ако някой има точна информация да пише ще сме благодарни...