Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Не знам бате, изгубих им бройката. Кофата е голема - за боклук.Ако искаш утре ще ти я мерна с ролетката, може и снимка в реален размер да пуснаjasonsmith написа:Абе Иво като не ловиш - лошо, като си фанал - пак лошо, така ми звучишtopsoft написа:Ако не беше втъра не знам какво щехме да фанеме....сигурно един бидон
Кажи колко риби на човек фанахте, че тази кофичка си спомням че беше маленка

Марто, вятъра почна да пречи ранният след обяд и като понамаляваше взимаше рибата, докато вееше не можех да изтичам правилно и естествено кълване курец.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Ехехе, чак толко не е необходимо, бравос!topsoft написа:Не знам бате, изгубих им бройката. Кофата е голема - за боклук.Ако искаш утре ще ти я мерна с ролетката, може и снимка в реален размер да пусна

-
- фен клуб-скобар
Е значи без вятъра тепание
Господинас Н буквата с теб ли беше 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

jasonsmith написа:Ехехе, чак толко не е необходимо, бравос!
Базикам се, аз съм доволен доста. Направих си кефа както трябва.
Последно промяна от topsoft на Нед Яну 05, 2014 9:17 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Не, има болни в къщиDJONI RINGO написа:Е значи без вятъра тепаниеГосподинас Н буквата с теб ли беше

-
- фен клуб-скобар
Калине тея риби не ми мязат на Благоевградски -знам ,че вече си ме разбрал

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- калин кацаров
- сериозен играч
Ето тук , на най-калпавото място застанах, поради липса на други, вятъра духаше в мен, а с лека плувка замятането е трудно. Ако ловех от сутринта и не ги плашеха от другата страна и беше тихо време, нищо , че пред мен бяха редки риби и аз щях да хвана много повечеDJONI RINGO написа:Калине тея риби не ми мязат на Благоевградски -знам ,че вече си ме разбрал
Еии, тоя карък мой, един път да не дойда и сте ги разковали 
Иво, и за вятъра Марти е прав, ако си спомняш най-голямата ни лятна слука беше между поривите на вятъра??

Иво, и за вятъра Марти е прав, ако си спомняш най-голямата ни лятна слука беше между поривите на вятъра??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Има ли вариант през седмицата да се направи спокоен риболов без много навалица?
- калин кацаров
- сериозен играч
Марто, вятъра почна да пречи ранният след обяд и като понамаляваше взимаше рибата, докато вееше не можех да изтичам правилно и естествено кълване курец.
е така беше и при мен , даже не можех да хвърлям там където са рибите
-
- фен клуб-скобар
Да имах в предвид ,че точно заради силния вятър в паузите се е активизирал-много пъти ми се е случвало баш в такова време да ловя много добре:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Може и да има нещо, ама то просто не можеш да метнеш, а ако метнеш и почва да връща назад плувкатаnaskobo написа: Иво, и за вятъра Марти е прав, ако си спомняш най-голямата ни лятна слука беше между поривите на вятъра??

Ако изтече спокойно на всяко 3-4 изтичане и имаше кълване.

-
- разбира нещата
Преди малко пратих без да искам лс на topsoft за качването на риба от Гърция. По Гърция има баражи по 5м и нищо не може да се качи освен кормураните.
Екстра, то за това нема морунаж....

Опасявам се, че рибата по Моста-Художника-Железница е всичката риба от реката поне на +,- 10 км от там и ако не дойде вода ,незнам дали и 10 % ще доживеят да хвърлят хайвер...metoo написа:Преди малко пратих без да искам лс на topsoft за качването на риба от Гърция. По Гърция има баражи по 5м и нищо не може да се качи освен кормураните.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн