Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браконери удавени в края на м.г.
Модератор: bobopeli
- kostura_24
- ще става разбирач
Re: Браконери удавени в края на м.г.
barutuchiata а на кефещия се на смъртта на човека нещо няма ли да му кажеш?Или само на мене знаеш да се отваряш..?Ми добре няма проблем.То нали няма други форуми.Банвай ме

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- barutchiata ©
- Администратор
Работата ми в този форум е да следя за спазването на правилата. Не е моя работа кой и как гледа на нещата от живота, стига да не обижда пишещите тук. В случая Диканаров е написал, че алчността, глупостта и непредпазливостта убиват. Аз лично не виждам нищо от това което да обижда някой от форума.
Колкото до kostura_24 виждам директна обида към колегата Диканаров!
Така, че батковци не търсете под вола теле и не бъркайте форума с кръчма!!!
Колкото до kostura_24 виждам директна обида към колегата Диканаров!
kostura_24 написа:Диканаров бегай бе дядка кво се радваш че са загинали пф .. дришльо.
Така, че батковци не търсете под вола теле и не бъркайте форума с кръчма!!!
- mesket4eto
- научил се да хвърля
A явна обида и гавра със смъртта на двама души в заглавието на темата случайно да видяхтеbarutchiata © написа:Колкото до kostura_24 виждам директна обида към колегата Диканаров!

Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- barutchiata ©
- Администратор
Явно бате и ти си от писателите, а не от читателите. Ако беше прочел по внимателно поста ми, и ако го беше го разбрал, щеше да вденеш, че не е моя работа да оправям света или да променям хората. Всеки има право на мнение и гледна точка по даден въпрос. Работата ми е да следя за спазването на правилата във форума. И като казах правила, внимавай с размахването на средни пръсти за да не ти докара изгонване от форума. Хубаво да прочетеш правилата на форума!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
mesket4eto , в заглавието няма никаква явна или скрита обида към който и да е
Попаднах на статията в няколко различни медии и навсякъде беше представена според това какво е решил джурналята да напише .
Друг е въпроса че не си заслужава някой да умре зарад някаква риба или каквото и да е било .
Трети е въпроса че живеем в Абсурдистан и за жалост продължава да е така .
Ако живеехме в държава която спазва и изпълнява законите си , в случаят какво би трябвало да очакваме ?
- посещение на арендатора от НАП и окръжната прокуратора като за начало . Не друго ами няма право да пуска който и да е в арендованият му гьол , с цел да мрежари за риба ако не е спазил следните условия - наел лицата по трудов или граждански договор . Наетите лица да са с редовен билет за промишлен риболов и разрешение , не от арендатора , да извършват такъв именно в този водоем . Застраховка трудова злополука на наетите лица извършващи дейността , инструктаж за безопастност упоменат в съответната книга и разписан от наетите лица и пр. В нормална държава това ще рече дълга данъчна ревизия + глоби + затвор , а тук ...
- незабавно уволнение на упоменатите полицейски началници които са присъствали там и при положение че са били наясно че това което се върши е незаконно , са го позволили . Това без значение дали са били в момента на работа или не . Ако са били освен оставка , автоматически стават и следствени .
- в случаят починалите , колкото и да е неприятно , са си бракониери . Не са били наети , не са имали билет за промишлен риболов и съответното разрешение да го извършват там .
Както казах обаче живеем в "нема такава държава" и съответно освен лаене по форумите , друго едва ли ще се случи !

Попаднах на статията в няколко различни медии и навсякъде беше представена според това какво е решил джурналята да напише .
Друг е въпроса че не си заслужава някой да умре зарад някаква риба или каквото и да е било .
Трети е въпроса че живеем в Абсурдистан и за жалост продължава да е така .
Ако живеехме в държава която спазва и изпълнява законите си , в случаят какво би трябвало да очакваме ?
- посещение на арендатора от НАП и окръжната прокуратора като за начало . Не друго ами няма право да пуска който и да е в арендованият му гьол , с цел да мрежари за риба ако не е спазил следните условия - наел лицата по трудов или граждански договор . Наетите лица да са с редовен билет за промишлен риболов и разрешение , не от арендатора , да извършват такъв именно в този водоем . Застраховка трудова злополука на наетите лица извършващи дейността , инструктаж за безопастност упоменат в съответната книга и разписан от наетите лица и пр. В нормална държава това ще рече дълга данъчна ревизия + глоби + затвор , а тук ...
- незабавно уволнение на упоменатите полицейски началници които са присъствали там и при положение че са били наясно че това което се върши е незаконно , са го позволили . Това без значение дали са били в момента на работа или не . Ако са били освен оставка , автоматически стават и следствени .
- в случаят починалите , колкото и да е неприятно , са си бракониери . Не са били наети , не са имали билет за промишлен риболов и съответното разрешение да го извършват там .
Както казах обаче живеем в "нема такава държава" и съответно освен лаене по форумите , друго едва ли ще се случи !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да се самосезират ( или някой да им подскаже закона , ако не го знаят ) в прокуратурата и може би ще се случи нещо 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Ще , ама друг път . Сега са заети да си връщат жестовете - http://dnes.dir.bg/news/veselina-teneva ... 78503?nt=4" onclick="window.open(this.href);return false; , къде са им направени преди време като са утвърдили че 1 500 000 лв. хонорар на Меди , за нещо от което хал хабер си няма , ама е бил пръФФФ консултантин , е нещо съвсем нормалноС.Върбанов написа:Да се самосезират ...

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Павеле,пак ще поспорим
,може и да съм кьорав)
и ако приемем ,че помагачите са роднини и приятели на арендатора,то излиза ,че ако си извикаш помагачи на лозе ,или нива ,и помагачите са без трудов договор ,те грози санкция (мисля 5000лв беше)
,нещо пак се оплетоха конците
или с по -прости думи-ДА ИЗТУПВАМЕ БРАШНЯНИЯ ЧУВАЛ ,ТОЙ ВСЕ ПУСКА.....

това ако го има в закона ,публикува й го(не съм го мяркал никъдеПавел Иванов написа: Наетите лица да са с редовен билет за промишлен риболов и разрешение , не от арендатора , да извършват такъв именно в този водоем . Застраховка трудова злополука на наетите лица извършващи дейността , инструктаж за безопастност упоменат в съответната книга и разписан от наетите лица и пр.

и ако приемем ,че помагачите са роднини и приятели на арендатора,то излиза ,че ако си извикаш помагачи на лозе ,или нива ,и помагачите са без трудов договор ,те грози санкция (мисля 5000лв беше)

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Павел Иванов
Може и на граждански за определено време , или единична поръчка в рамките на месецdelio-haidutin написа:...,и помагачите са без трудов договор ,те грози санкция (мисля 5000лв беше).....

пп - дори като викнеш дюлгерин да ти шпаклова тавана , дори като частно лице , трябва да му платиш здравните и съответно той да обяви съответният доход в данъчната си декларация .
Павел Иванов
Павел Иванов