Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
А дали ще си лягам, аре да не ми даваш тон в живота, ако обичаш.
Със сигурност 2.5 кг скобар би бил национален рекорд, а ти не приличаш на човек, който може да направи рекорт, еле па по риболов.[/quote]
Бе на Вецев му е простено че му изглежда килник тоя убавец,ма той е младеж,а ти да твърдиш че 2.5 кг скобар е национален рекорд е меко казано несериозно!Има тройки със сигурност!За Земен знам за такава риба/ 3кг/ ловена макар и да не съм я виждал лично!И дайте да не се караме пак!!!Нема смисъл от разправия!
Със сигурност 2.5 кг скобар би бил национален рекорд, а ти не приличаш на човек, който може да направи рекорт, еле па по риболов.[/quote]
Бе на Вецев му е простено че му изглежда килник тоя убавец,ма той е младеж,а ти да твърдиш че 2.5 кг скобар е национален рекорд е меко казано несериозно!Има тройки със сигурност!За Земен знам за такава риба/ 3кг/ ловена макар и да не съм я виждал лично!И дайте да не се караме пак!!!Нема смисъл от разправия!
-
- фен клуб-скобар
Оръжие залегни това е засада:DНазад 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Бе на Вецев му е простено че му изглежда килник тоя убавец,ма той е младеж,а ти да твърдиш че 2.5 кг скобар е национален рекорд е меко казано несериозно!Има тройки със сигурност!За Земен знам за такава риба/ 3кг/ ловена макар и да не съм я виждал лично!И дайте да не се караме пак!!!Нема смисъл от разправия![/quote]chokoboy написа:А дали ще си лягам, аре да не ми даваш тон в живота, ако обичаш.
Със сигурност 2.5 кг скобар би бил национален рекорд, а ти не приличаш на човек, който може да направи рекорт, еле па по риболов.
Ама те точно на Земен са малко и само чудовища

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Знам!
Не е Киро от Бело поле, макар че го знам добре.prodigy666 написа:батка фани се гръмни тъкмо се разбрахме с колегите и ти почна да спориш за глупави неща .... ловиш скобари зимата и си стана вече разбирач ... пожара не съм го виждал на живо но сме си писали няколко пъти и що да нее фанал човеко ги знае рибите по благоевград и особено по бело поле .... само искам него да го питам че ме съмнява да нее киро от бело поле
П.с къде виде средни пръсти ? искараи шмаизера и се гръмниаз прекратявам спора с теб ...
Пак казвам на мен силата ми е лятото и то с фидера. Риболова на леко, все още се уча. Много често съм на Бело поле знам го вира наизуст, но вече не е същия. Рибата не се държи на същите места, вира промени течение дълбочина и тн.
Айде обратно на скобара - 2,5 кг. Не го извадих с боло, а на фидера /сега проверих - 2011година/. Вадих го сигурно 15 мин, а може и на мен да ми се е сторило толкова време, но не можеше да се кепчоса - просто не влизаше в кепа. Докарах го до кепа и го загребах от към главата само, за да го придърпам към мен, защото лесно не се измори тая гад - това е. От тук нататък снимка и то с кантар, но само над 2 кг и от там на Риби такъми на страницата, за да го има в нета, защото явно много хора вярват само на интернет и не се доверяват на колеги.
скобара е риба проклета

Не е Киро от Бело поле, макар че го знам добре.
Пак казвам на мен силата ми е лятото и то с фидера. Риболова на леко, все още се уча. Много често съм на Бело поле знам го вира наизуст, но вече не е същия. Рибата не се държи на същите места, вира промени течение дълбочина и тн.
Айде обратно на скобара - 2,5 кг. Не го извадих с боло, а на фидера /сега проверих - 2011година/. Вадих го сигурно 15 мин, а може и на мен да ми се е сторило толкова време, но не можеше да се кепчоса - просто не влизаше в кепа. Докарах го до кепа и го загребах от към главата само, за да го придърпам към мен, защото лесно не се измори тая гад - това е. От тук нататък снимка и то с кантар, но само над 2 кг и от там на Риби такъми на страницата, за да го има в нета, защото явно много хора вярват само на интернет и не се доверяват на колеги.[/quote]
Ба, дреме ти дали ти верват.Нека излупам некой 3 литра ,па нека не ми верват.Аз съм скромен личен рекорд 1.85кг на бело поле летото.Риби над 2 кила се ловат редко и освен майсторлък си требе и късмет.
Айде обратно на скобара - 2,5 кг. Не го извадих с боло, а на фидера /сега проверих - 2011година/. Вадих го сигурно 15 мин, а може и на мен да ми се е сторило толкова време, но не можеше да се кепчоса - просто не влизаше в кепа. Докарах го до кепа и го загребах от към главата само, за да го придърпам към мен, защото лесно не се измори тая гад - това е. От тук нататък снимка и то с кантар, но само над 2 кг и от там на Риби такъми на страницата, за да го има в нета, защото явно много хора вярват само на интернет и не се доверяват на колеги.[/quote]
Ба, дреме ти дали ти верват.Нека излупам некой 3 литра ,па нека не ми верват.Аз съм скромен личен рекорд 1.85кг на бело поле летото.Риби над 2 кила се ловат редко и освен майсторлък си требе и късмет.
рибите по благоевград и особено по бело поле .... само искам него да го питам че ме съмнява да нее киро от бело поле
Ако беше Киро чех да се изненадам от грамотната комуникация
Ако беше Киро чех да се изненадам от грамотната комуникация

Те първата за годината!

Стига сте спорили за глупости. Едри риби има, малко и предпазливи. Иначе скобар има и над 3 кила, гаранция. Миналата година имаше снимки от югославско некаде...

Стига сте спорили за глупости. Едри риби има, малко и предпазливи. Иначе скобар има и над 3 кила, гаранция. Миналата година имаше снимки от югославско некаде...
-
- фен клуб-скобар
Коце каква е тая акула бреКоце © написа:Те първата за годината!

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Къв рекорд? Ние гоним бройка!
Мен ми стана интересно колко е и я премерих на дължина, ама немах кантар. Ама сигурно е към 1,5 промила!
За мен важното е, че с тази открих! Ако така тръгне този сезон, ехеее....!

Мен ми стана интересно колко е и я премерих на дължина, ама немах кантар. Ама сигурно е към 1,5 промила!
За мен важното е, че с тази открих! Ако така тръгне този сезон, ехеее....!

chokoboy написа: Ако беше Киро чех да се изненадам от грамотната комуникация

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Киро от Бело поле е един истински дзвер: D Бедно момче дето му се подиграват много ташаци из реката,а в същото време те са достойни единствено за съжаление
Иначе Кирето си е месокомбинат Родопа 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
бедно ... бил се фанал на работа и напуснал оти праил повече пари като продава мренаDJONI RINGO написа:Киро от Бело поле е един истински дзвер: D Бедно момче дето му се подиграват много ташаци из реката,а в същото време те са достойни единствено за съжалениеИначе Кирето си е месокомбинат Родопа
-
- фен клуб-скобар
Абе никому Господ-иначе за мрената си прав!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Големите скобари хвърлиха хайвера,коремите са празни и храна нема що ядат тези риби не знам!Ако хванеш голям скобар когато носи хайвер има половин килограм в корема!Вече съм объркан и лятото хващам скобари с хайвер и зимата и пролетта!Истинско чудо е тази риба!Вече има малки рибки в реката и най вероятно са на първите хвърлили хайвер.