Браконери удавени в края на м.г.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Браконери удавени в края на м.г.

Мнение от kostura_24 »

barutuchiata а на кефещия се на смъртта на човека нещо няма ли да му кажеш?Или само на мене знаеш да се отваряш..?Ми добре няма проблем.То нали няма други форуми.Банвай ме :D :)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Работата ми в този форум е да следя за спазването на правилата. Не е моя работа кой и как гледа на нещата от живота, стига да не обижда пишещите тук. В случая Диканаров е написал, че алчността, глупостта и непредпазливостта убиват. Аз лично не виждам нищо от това което да обижда някой от форума.

Колкото до kostura_24 виждам директна обида към колегата Диканаров!

kostura_24 написа:Диканаров бегай бе дядка кво се радваш че са загинали пф .. дришльо.

Така, че батковци не търсете под вола теле и не бъркайте форума с кръчма!!!
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mesket4eto »

barutchiata © написа:Колкото до kostura_24 виждам директна обида към колегата Диканаров!
A явна обида и гавра със смъртта на двама души в заглавието на темата случайно да видяхте :finga: :finga: :finga:
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Явно бате и ти си от писателите, а не от читателите. Ако беше прочел по внимателно поста ми, и ако го беше го разбрал, щеше да вденеш, че не е моя работа да оправям света или да променям хората. Всеки има право на мнение и гледна точка по даден въпрос. Работата ми е да следя за спазването на правилата във форума. И като казах правила, внимавай с размахването на средни пръсти за да не ти докара изгонване от форума. Хубаво да прочетеш правилата на форума!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

mesket4eto , в заглавието няма никаква явна или скрита обида към който и да е :idea:
Попаднах на статията в няколко различни медии и навсякъде беше представена според това какво е решил джурналята да напише .
Друг е въпроса че не си заслужава някой да умре зарад някаква риба или каквото и да е било .
Трети е въпроса че живеем в Абсурдистан и за жалост продължава да е така .
Ако живеехме в държава която спазва и изпълнява законите си , в случаят какво би трябвало да очакваме ?
- посещение на арендатора от НАП и окръжната прокуратора като за начало . Не друго ами няма право да пуска който и да е в арендованият му гьол , с цел да мрежари за риба ако не е спазил следните условия - наел лицата по трудов или граждански договор . Наетите лица да са с редовен билет за промишлен риболов и разрешение , не от арендатора , да извършват такъв именно в този водоем . Застраховка трудова злополука на наетите лица извършващи дейността , инструктаж за безопастност упоменат в съответната книга и разписан от наетите лица и пр. В нормална държава това ще рече дълга данъчна ревизия + глоби + затвор , а тук ...
- незабавно уволнение на упоменатите полицейски началници които са присъствали там и при положение че са били наясно че това което се върши е незаконно , са го позволили . Това без значение дали са били в момента на работа или не . Ако са били освен оставка , автоматически стават и следствени .
- в случаят починалите , колкото и да е неприятно , са си бракониери . Не са били наети , не са имали билет за промишлен риболов и съответното разрешение да го извършват там .
Както казах обаче живеем в "нема такава държава" и съответно освен лаене по форумите , друго едва ли ще се случи !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Да се самосезират ( или някой да им подскаже закона , ако не го знаят ) в прокуратурата и може би ще се случи нещо :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

С.Върбанов написа:Да се самосезират ...
Ще , ама друг път . Сега са заети да си връщат жестовете - http://dnes.dir.bg/news/veselina-teneva ... 78503?nt=4" onclick="window.open(this.href);return false; , къде са им направени преди време като са утвърдили че 1 500 000 лв. хонорар на Меди , за нещо от което хал хабер си няма , ама е бил пръФФФ консултантин , е нещо съвсем нормално :evil:

Павел Иванов
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Павеле,пак ще поспорим :lol: :lol: :lol:
Павел Иванов написа: Наетите лица да са с редовен билет за промишлен риболов и разрешение , не от арендатора , да извършват такъв именно в този водоем . Застраховка трудова злополука на наетите лица извършващи дейността , инструктаж за безопастност упоменат в съответната книга и разписан от наетите лица и пр.
това ако го има в закона ,публикува й го(не съм го мяркал никъде :roll: ,може и да съм кьорав)
и ако приемем ,че помагачите са роднини и приятели на арендатора,то излиза ,че ако си извикаш помагачи на лозе ,или нива ,и помагачите са без трудов договор ,те грози санкция (мисля 5000лв беше) :lol: :lol: :lol: :lol: ,нещо пак се оплетоха конците :shock: или с по -прости думи-ДА ИЗТУПВАМЕ БРАШНЯНИЯ ЧУВАЛ ,ТОЙ ВСЕ ПУСКА.....
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

delio-haidutin написа:...,и помагачите са без трудов договор ,те грози санкция (мисля 5000лв беше).....
Може и на граждански за определено време , или единична поръчка в рамките на месец :mrgreen:

пп - дори като викнеш дюлгерин да ти шпаклова тавана , дори като частно лице , трябва да му платиш здравните и съответно той да обяви съответният доход в данъчната си декларация .

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”