Европейска Гражданска Инициатива за Безусловен Базов Доход

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Европейска Гражданска Инициатива за Безусловен Базов Доход

Мнение от bat_boiko_nikolov »

На 13- януари изтича крайният срок да подкрепим инициативата !

http://basicincome2013.eu/bg/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Европейска Гражданска Инициатива за Безусловен Базов Дох

Мнение от sapuna »

Подкрепихме!
И какво да очакваме?
Генерираме трафик на страницата и някой отново лапа! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Добре звучи но утопията на комунизма се оказа сапунен мехур който отдавна се спука .
:lol: :lol: :lol: Сега видях че Митьо е писал баш преди мен и стана баси и асоциацията :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Поне господа и госпожите в ПАСЕ /парламентарна асамблея на съвета на Европа/ да коментират нещо важно, а не да плещат глупости, че България трябвало да признае съществуването на македонско и помашко малцинство .

ПАСЕ призова България да уважава македонското и помашкото малцинство
Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) поиска от България прилагане на конвенцията за защита на националните малцинства и подписване на европейската харта за регионалните и малцинствените езици, съобщи радио Дойче веле в програмата за Македония. От ПАСЕ са поискали България изцяло да приложи членовете от Рамковата конвенция за защита на националните малцинства и най-вече в частта за индивидуалните права, „с оглед на факта, че не признава съществуването на македонско малцинство и на помаците”. Според асамблеята България трябва да покаже напредък в даването на права на лица, които принадлежат на националните малцинства, в частта на представяне на матерния им език и поддържането на тяхната културна идентичност. ПАСЕ иска България систематично и безусловно да осъди езика на омразата срещу малцинствата и да засили мерките за взаимна търпимост.

Мислех, че там хората са образовани и интелигентни, но се оказа , че и Европата е пълна с учили и недоучили кариеристи с промити мозъци... :axe:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

bat_boiko_nikolov написа:Мислех, че там хората са образовани и интелигентни, но се оказа , че и Европата е пълна с учили и недоучили кариеристи с промити мозъци...
:smt023 И само да те допълня,че мозъците им може и да не са "промити",а стратегията им да е такава.колкото се може на по-малки парчета да ни раздробят :twisted: :twisted: :twisted: .ако следваме тяхната "логика",всички държави трябва да се разпаднат и да преминем пак към племена :finga: :finga: :finga:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Това ми звучи без да бачкаш да получаваш пари. И сега го има - една мангалка със 7 деца им взима детските плюс социалните и ето ти го безусловен базов доход. Не се лъжете обаче за вас не важи, май се указва условен. Аз имам две деца и детски не взимам щото съм 20-30лв отгоре таргета. Пък и не съм мангал.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”