Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Изтрита тема ?!?!
Модератор: sapuna
Изтрита тема ?!?!
Нещо ми изчезна темичката за воблерите, не че е болка за умиране ама искам да знам преди да си изпрося БАН с мили думи ква е причината за това. Чакам адекватен отговор
. И без много напъване, че и без това съм силно изтрщял и най - малко ще се радвам няква чичка да ми чете морал ! Писал съм много в тоя форум и не е само купува продава, но нещо много почнахте да се осирате. АКо разбира се причината е друга се извинявам за привидно раздразнения си и нападатален тон, но ако не е мога да ви кажа ДГД !

Туй риболова не е за мен 

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Изтрита тема ?!?!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=85251" onclick="window.open(this.href);return false;
Ок, както и да е, лошото е че преди предупреждавахте, а сега директно триете и по този начин обърквате и купувач и продавач. Както и да е всеки сам решава дали да посещава даден форум. Но само заради това че не съм посочил телефон, а всичко друго е налице можеше да я коригирам. Поздрави.
За мен лично е много по - добре в тема за примамки да се пише само в темата, което свежда до минимум грешки при продажбата. Мисля, че само това ми беше пропуска.
P.S. Аз лично се изстрелвам с 200 от тук, не че съм някаква форумна загуба. Успех с развитието на форума
За мен лично е много по - добре в тема за примамки да се пише само в темата, което свежда до минимум грешки при продажбата. Мисля, че само това ми беше пропуска.
P.S. Аз лично се изстрелвам с 200 от тук, не че съм някаква форумна загуба. Успех с развитието на форума

Туй риболова не е за мен 

- barutchiata ©
- Администратор
tachev написа:Ок, както и да е, лошото е че преди предупреждавахте, а сега директно триете и по този начин обърквате и купувач и продавач. Както и да е всеки сам решава дали да посещава даден форум. Но само заради това че не съм посочил телефон, а всичко друго е налице можеше да я коригирам. Поздрави.
barutchiata © написа:Задължителни изисквания за пускане на обява![]()
![]()
![]()
1. Ясно и точно заглавие отговарящо на стоката която се продава!
2. Техн. данни на продукта.
3. Състояние на продукта.Ново, употребявано, дефекти, забележки и т.н.
4. Къде се намира стоката. Град, село и т.н.
5. Снимка на стоката. Реална!
6. Телефон за връзка.
7. Обяви за стоки без обявена цена ще бъдат изтривани.
Всички теми не отговарящи на тези изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение!
Всички обяви, касаещи предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, реклама на магазини, се водят комерсиални и се заплащат. Всяка тема, която отговаря на тези условия ще бъде модерирана без предупреждение. За разрешаването на такива обяви се свържете с fixxer
В правилата за пускане на обяви е написано ясно, че теми неотговарящи на изискванията се трият без предупреждение.
- kaleeff
- ще става разбирач
В защита на колегата ще кажа че телефона е много безсмислено нещо в една обява. Разменихме данни на ЛС, чухме се в подходящо време а не да звъни кой когато си иска!!!!
Фен-клуб Таранка!
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
kaleeff написа:В защита на колегата ще кажа че телефона е много безсмислено нещо в една обява. Разменихме данни на ЛС, чухме се в подходящо време а не да звъни кой когато си иска!!!!
Единственото за което мога да се съглася, е че при не умишлено забравяна на тел е редно да се предупреди човека преди да му бъде изтрита темата.А като някои не иска да си дава телефона...ами просто не пускай обяви.Към модераторите,нещо не мога да ви разбера при вас няма средно положение,или оставяте разпасана работа или затягате коланите на макс.Както казах по горе смятам че е редно при забравяне(което според обявата) е редно наистина да се предупреди човека.Мога пак да дам пример и от други(не рибарски) форуми.Това го казвам не с цел да се заяждам или че няма угода за всички.Това винаги ще е така,просто според мен трябва да се намери едно средно положение в което както вие така и ние ще сме добре.Надявам се ще остана разбран, а не криворазбран.

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- kaleeff
- ще става разбирач
Колега gochev86,
Някои хора работят, и не могат да отговарят когато на някой му скимне. По-добре ли е да оставяме телефон на който няма да се отговори? А да те питам и друго, данъчна декларация, за приходите от продажба на воблери ще искаш ли да се публикува след това?
Някои хора работят, и не могат да отговарят когато на някой му скимне. По-добре ли е да оставяме телефон на който няма да се отговори? А да те питам и друго, данъчна декларация, за приходите от продажба на воблери ще искаш ли да се публикува след това?
Фен-клуб Таранка!
Не мога да разбера що търсите под вола теле......
Има ясно написани правила за пускане на обяви
на който не му изнася да си пуска обявите другаде , никой не го е довел тук насила

Има ясно написани правила за пускане на обяви

- kaleeff
- ще става разбирач
Уважаеми модератор Митев,
Ако не си съгласен с правилата, нямаш ли право на отговор и несъгласие? Щото на такава форма на управление не съществува (уж) от 25 години.
Ако не си съгласен с правилата, нямаш ли право на отговор и несъгласие? Щото на такава форма на управление не съществува (уж) от 25 години.
Фен-клуб Таранка!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Специално за телефона прекалявате,честно.
Всеки един от вас има поне една предплатена карта в дома си,и една дузина сигурно стари телефони.Пускаш си обявата,включваш си "аварийният"телефон и си свършваш работа и после изключ до следващият път.
Освен това ако на някои му бъде изтрита обявата,защо не пусне едно лично на отговарящия за въпросният раздел?
Така или иначе,пак от него ще чака отговор дори и цяла тема да се пусне:idea:
Щото аз да ти кажа защо ти е изтрита обявата няма как да стане нали
Всеки един от вас има поне една предплатена карта в дома си,и една дузина сигурно стари телефони.Пускаш си обявата,включваш си "аварийният"телефон и си свършваш работа и после изключ до следващият път.
Освен това ако на някои му бъде изтрита обявата,защо не пусне едно лично на отговарящия за въпросният раздел?
Така или иначе,пак от него ще чака отговор дори и цяла тема да се пусне:idea:
Щото аз да ти кажа защо ти е изтрита обявата няма как да стане нали

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
kaleeff написа:Колега gochev86,
Колега има лек и за това,просто се изисква да напишеш няколко реда в повече в обявата.Едва ли ще ти излязат мазоли ако напишеш че примерно след 5ч. ще отговаряш на повиквания.А относно второто допитване, ами...Според мен някъде там в далечината си загубил връзката,до колкото си спомням от дадена обява която ми хареса основното което търся е:колко време е ползвано, имали ремонти или предстоящи такива.Ако снимките са нещо кофти,моля за малко по добри,та къде в това цялото нещо видя декларации, болнични, майчинства или каквото там ти е родила главата.Ако нещо друго те интересува...
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да разбираме че центъра е изместен,ако имаш да казваш нещо просто го кажи.kaleeff написа:gochev86
Ти къде го чукаш, то къде се пука...
- istinata72
- ще става разбирач
...и мойтаtachev написа:Нещо ми изчезна темичката за воблерите, не че е болка за умиране ама искам да знам преди да си изпрося БАН с мили думи ква е причината за това. Чакам адекватен отговор. И без много напъване, че и без това съм силно изтрщял и най - малко ще се радвам няква чичка да ми чете морал ! Писал съм много в тоя форум и не е само купува продава, но нещо много почнахте да се осирате. АКо разбира се причината е друга се извинявам за привидно раздразнения си и нападатален тон, но ако не е мога да ви кажа ДГД !

Колега istinata72 аз лично исках да си взема един от твоите воблери, но не открих никъде дали трябва да ти пиша на лс в темата или където и да било, а за телефон да не говорим. Не ме разбирайте погрешно разбирам, че някои колеги си ценят спокойствието и не искат да дават телефон. Но по горе се исписаха две много добри предложения, който е чел внимателно ще се досети за какво става въпрос.