Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Евалата Насе за рапорта! Айде пък утре може да се видим да се полъжемеnaskobo написа:Вчера имах екскурзия по Струма с приятели:D Бяхме първи на Тунела, за там Васко-Велека е написал всичко( с тая разлика, че до обяд трима души имахме една риба)
Дано съм бил полезен!
Реката е аварийно маловодна, пускайте рибата, ако случайно хванете

-
- сериозен играч
те това сечиво го има у сърбя ,река цръни тимок ,това е балон некакъв ,един ми обясни че зимата кога качва нивото го изпускали ,и летото па го надуват ,иначе нагоре по реката нивото е ниско ,ама с тая сгода са го дигнали едно метар и полвина...и са си направили плаж,безплатен ...
тука те такова сгода ако се опне на кадин мост ...та до пресевната чак че стане ебати и виро ...

а там у тая река що скобари имаше ,милиони ,виждаха се от мосто ,и почти никой не ловеше ...
тука те такова сгода ако се опне на кадин мост ...та до пресевната чак че стане ебати и виро ...
а там у тая река що скобари имаше ,милиони ,виждаха се от мосто ,и почти никой не ловеше ...
Колеги някой да даде ако може някво инфо за вливането покровнишки мост мерси предварително 

-
- фен клуб-скобар
Наско ти си един изверг
Изкефи ме

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- ще става разбирач
Колега Вецев, на предишната страница съм дал информация за днес на това място.
Ако няма някаква промяна на водата, най-вероятно ще се капотираш там:(
Ако няма някаква промяна на водата, най-вероятно ще се капотираш там:(
В интерес на истината, в четвъртак видях само един драскач на Тунела, ама тоя беше такъв мундьо, че не камъни, ами и плюнка му е много. Нищо не закачи, явно вече са успели да видят сметката на пасажаindalo написа:..... И камънйе по браките.![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Мойта бяла кофа е от маслини и обикновено лятото ходя с телескопа
Добре, че съм по-млад да не ме обърка някой и да почне да ме замерва със скобари
Иначе е пародия да се лови на реката, дано най-после паднат малко валежи.

Добре, че съм по-млад да не ме обърка някой и да почне да ме замерва със скобари

Иначе е пародия да се лови на реката, дано най-после паднат малко валежи.
-
- фен клуб-скобар
Къде сте бе Тигри
Ще има ли вадене на шмайзерите днеска по Струма
?

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- bokser
- ще става разбирач
Отвънка е такава мъгла... колата на 10-15 метра не си виждам... По реката сигурно е още по-гъста! 

При това маловодие е престъпление да се приближава реката на по-малко от двадесет метра. Имам молба към г-н Граховски да се свърже с г-н Димитров и колегата му от ИАРА-Благоевград, за да се включат в темата за нивото на река Струма към днешна дата. Любопитно ще е да разберем и тяхното компетентно мнение относно минималния допустим отток в различните участъци на реката.DJONI RINGO написа:Къде сте бе ТигриЩе има ли вадене на шмайзерите днеска по Струма
?
Евала и на Наско за великолепния снимков репортаж. Може да чака обаждания с предложение за хонорован репортер на някоя местна кабеларка:)
-
- вече хвърля и на тежко
Май ще са лоши отзивите от днес- маловодие,слънце,съботаDJONI RINGO написа:Къде сте бе ТигриЩе има ли вадене на шмайзерите днеска по Струма
?

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги.Връщам се от реката.В 8.30 на Тунела 8 коли,след репортажа на Борката на "Колата"всичо заето,от там на "Художника".Намерихме по местенце,лебец у водата,лебец на куката.За 4 часа 1 риба и още 4 видях да се хванат.Обратно по стария път,на "тунела" само една кола, отсреща около рязаното дърво никой.Рибите са си намерили други места.Успех !!!
...и аз да се изкажа неподготвен
-
- разбира нещата
Като чета коментарите а колегите, май най рано март ще отида на реката.
Твърдя, че определени части на Сърбия и цялата Босна са по-добри дестинации за риболов от Гърция. Местните са особенна порода- риби не връщат но са по-цивилизовани месари от нас, не прекаляват.Изключение правят тези, които са престояли повече от 10 год. в Германия- те си ловят само за кеф. Тъй като риба - бол, повечето ловят пъстърви, сомове и др. деликатесни риби.Скобара минава метър, почти никой не го закача и верно е в изобилие. Ловил съм противно на всички правила, ако сега отида ще ги размажа. На Дрина съм виждал вадене на парче 2.9, мерено на място.venci72 написа:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
малка поправка ... по голямата част от пасажа на тунела вече е в бурканиivanovbd67 написа:Здравейте колеги.Връщам се от реката.В 8.30 на Тунела 8 коли,след репортажа на Борката на "Колата"всичо заето,от там на "Художника".Намерихме по местенце,лебец у водата,лебец на куката.За 4 часа 1 риба и още 4 видях да се хванат.Обратно по стария път,на "тунела" само една кола, отсреща около рязаното дърво никой.Рибите са си намерили други места.Успех !!!