Какво направих по лодката днес...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво направих по лодката днес...

Мнение от hkoko »

piars написа: Изображение
Тези съм ги приготвил за стойка за транспортиране на въдиците.

Поздрави!
Колега били казал какъв диаметър е тръбата и каква е дебелината на стената и .Каква според теб е най-удачната дължина?И има ли някаква разлика в материала двата вида стойки?Благодаря ти предварително.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Аватар
piars
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piars »

hkoko написа: Колега били казал какъв диаметър е тръбата и каква е дебелината на стената и .Каква според теб е най-удачната дължина?И има ли някаква разлика в материала двата вида стойки?Благодаря ти предварително.
Здравей колега,диаметъра на тръбата си ги избираш в зависимост от дръжките на въдиците,моите са от Ф50x1мм защото в тях си поставям и въдиците за кльонк,а те са с доста по-дебели дръжки.
Дължината на моите стойки е 33см.(1м.го режа на три).
Първите стойки които съм показал(изрязаните)са от полирана неръждаема тръба и мисля че дебелината и е 1,5мм тръбата ми я подариха и не знам точно каква е,другите ги правих от Ф50x1мм.по спомен 1м.струваше около 10лв.
Ако има нещо неясно питай.

Поздрави!!!
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hkoko »

Благодаря след този отговор за какво повече да питам,даже и цена си дал която на фона на магазинскике е наистина много добра.Жив и здрав да си.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”