Влакно

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Miracle
новобранец
новобранец

Влакно

Мнение от Miracle »

Търся си влакно за Дунав. Ще се ползва с спининг 2,70 10 - 30 гр за распер. Давайте предложения :!:
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Re: Влакно

Мнение от Мрак »

А какво влакно търсиш,плетено или монофил?
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Още се чудя, но финансите са ограничени. Също така не знам кое ще е по-добро за целта. Дайте предложения за монофили и евтини плетени пък ще видим. :)
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Също какъж ти е бюджета и колко дълго искав да е.
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Да речем 20 лева... Нищо не са, знам. Знам, че за плетено са адски малко, но пак виждам предложения по сайтовете.
Това дали става? http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=98" onclick="window.open(this.href);return false;
Друга опция е да си взема един монофил trabucco long cast 0.22(реално е може би 0.25).
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Това което си сложил не съм го ползвал,ето това http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=98" onclick="window.open(this.href);return false;
съм го навивал не е лошо за парите си,само че хвърляш доста по малко отколкото с монофил.Ако си 0.12 мисля че ще е добре. Или монофил
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=100" onclick="window.open(this.href);return false; в момента карам с такъв 0.185 и съм доволен,по реката парцали и клончета ги дърпам спокойно.но щом е за распер си земи 0.23
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Дали отговаря на тези 0.23?
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Miracle написа:Дали отговаря на тези 0.23?
Утре ще премеря мойто и ще ти отговоря.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Фърли един поглед и на това: http://www.voblershop.com/2109/Duel.Hardcore.x4.PE/" onclick="window.open(this.href);return false;
За тее 200 м. напълно си оправдава паричките, вервай ми...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Авторът на темата, обаче, си е приготвил цели 20 лв., остава от Воблершоп да ги приемат за първоначална вноска, а останалите 29,90 лв. - на разсрочено плащане за 6 или 12 месеца :wink:

p. s. Иначе, брейдът е перфектен и си струва всяка стотинка :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Здравей, колега. Не знам от кой град ще пазаруваш, но в Пловдив има влакно Пауър Про на метър. Навива се на макарата през брояч на метрите, от една голяма ролка, по 20ст/м. Надявам се да съм бил полезен, всичко най-добро. :)
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

pavre написа:Здравей, колега. Не знам от кой град ще пазаруваш, но в Пловдив има влакно Пауър Про на метър. Навива се на макарата през брояч на метрите, от една голяма ролка, по 20ст/м. Надявам се да съм бил полезен, всичко най-добро. :)
До колкото знам от по- опитните спинингисти Пауър Прото е малко твърдичко за кастинг, а и не знам оригинала да се продава по този начин. За ментето цената си е доста височка 100м* 0.20ст=20лв при положение че за 10-14лв се намира същия метраж.
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Какви са тея подигравки не мога да разбера? :evil: Не всеки има възможност да дава толкова пари за консуматив като влакното. :evil: Това с влакното на изплащане ми вдигна нервите. Може колегата да се ебава, ама за мен това си е чиста подигравка. :evil:

Благодаря на vid за предложението. Ще обмисля и този вариант.
Power pro-то в левчетата го продават за смешни пари, но е 100% менте.

Моля ако някой реши да пише в тази тема за тоооооолкова евтино влакно, поне да се опита да не ме ядосва, че започвам да се отказвам да питам за каквото и да е :x .
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Колега,не се връзвай толкова!Моят съвет е да направите комбина с някой приятел и да вземете една ролка от Дуела,като така ще си разделите по 100м за по 25лв на човек.Влакното си заслужава парите а и е разграфено на всеки метър та няма да се наложи да вадите линийки при разделянето!
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Miracle написа:Какви са тея подигравки не мога да разбера? :evil: Не всеки има възможност да дава толкова пари за консуматив като влакното. :evil: Това с влакното на изплащане ми вдигна нервите. Може колегата да се ебава, ама за мен това си е чиста подигравка. :evil:

Благодаря на vid за предложението. Ще обмисля и този вариант.
Power pro-то в левчетата го продават за смешни пари, но е 100% менте.

Моля ако някой реши да пише в тази тема за тоооооолкова евтино влакно, поне да се опита да не ме ядосва, че започвам да се отказвам да питам за каквото и да е :x .
Приеми искрените ми извинения колега, дори не ми е минавало през акъла да те засягам/обиждам, но когато купиш скапано влакно за 20 лв. и скъсаш воблер за 25 лв., примерно, ще разбереш сам, влакното е консуматив, да, ама мнооооого важен :wink: Прощавай отново :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”