Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
Жестоко отвличане в Малайзия
Кой не е гледал "Transporter", "Ronin", "Gone in 60 seconds", "Vanishing point" и всеки филм с преследвания и бързи коли. По телевизията си виждал и филмите за отвличания. Какво ще кажеш, ако съчетаем двете? За малко цвят ще сложим и четири крави.
Пренасяме се в Малайзия, където крадци са се опитали да избягат много бързо със семейна кола и четири откраднати крави. Извършителите са натъпкали животните в колата и са решили да избягат. За жалост, автомобилът за бягството имал твърде слаби амортисьори, но и в сервизната книжка не е било написано "Не е годен за кражба на едър добитък".
Полицията е открила колата, която също била открадната. Машината не е успяла да измине повече от 5 килограма. Едната крава е наблъскана в багажника на колата, а другите три са поставени на задната седалка. Крадците са избягали с мотори, след като са разбрали, че няма как да сложат крава на задната седалка. В други новини, Софийският зоо парк постави вериги на слона, за всеки случай!

http://men.hotnews.bg/n/zhestoko-otvlic ... 21817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Кой не е гледал "Transporter", "Ronin", "Gone in 60 seconds", "Vanishing point" и всеки филм с преследвания и бързи коли. По телевизията си виждал и филмите за отвличания. Какво ще кажеш, ако съчетаем двете? За малко цвят ще сложим и четири крави.
Пренасяме се в Малайзия, където крадци са се опитали да избягат много бързо със семейна кола и четири откраднати крави. Извършителите са натъпкали животните в колата и са решили да избягат. За жалост, автомобилът за бягството имал твърде слаби амортисьори, но и в сервизната книжка не е било написано "Не е годен за кражба на едър добитък".
Полицията е открила колата, която също била открадната. Машината не е успяла да измине повече от 5 килограма. Едната крава е наблъскана в багажника на колата, а другите три са поставени на задната седалка. Крадците са избягали с мотори, след като са разбрали, че няма как да сложат крава на задната седалка. В други новини, Софийският зоо парк постави вериги на слона, за всеки случай!

http://men.hotnews.bg/n/zhestoko-otvlic ... 21817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Влиза някакъв в автобуса и вика:
- Горе ръцете всички! Това е обир!
Един студент се обажда:
- Еее, мама ти да е*а, изкара ми акъла. Помислих, че си контрольор
Отива блондинка на зъболекар. Сваля си гащите и гола сяда на стола.
Докторът започнал да вика, че не е гинеколог, че не е женкар.... След като се поуспокоил малко, тя казала:
- Ха сега погледни окосмената част.
Навел се...
- Какво виждаш?
Гледал зъболекарят .....гледал па рекъл:
- П*чи въшки виждам?!
- Ха така! Сега им извади зъбите, че много хапят!
- Горе ръцете всички! Това е обир!
Един студент се обажда:
- Еее, мама ти да е*а, изкара ми акъла. Помислих, че си контрольор
Отива блондинка на зъболекар. Сваля си гащите и гола сяда на стола.
Докторът започнал да вика, че не е гинеколог, че не е женкар.... След като се поуспокоил малко, тя казала:
- Ха сега погледни окосмената част.
Навел се...
- Какво виждаш?
Гледал зъболекарят .....гледал па рекъл:
- П*чи въшки виждам?!
- Ха така! Сега им извади зъбите, че много хапят!
Имало едно време две зайчета. Те били непрестанно заедно още от малки. Обичали се ужасно много и един ден решили да се оженят. Оженили се и започнали да консумират брака си и да правят опити да създадат поколение.
Уви, след три години непрестанни опити, накрая решили да отидат на лекар за да видят какъв е проблемът...
Влезли при лекаря, обяснили му колко много се обичат, как са заедно от 3 години и как правят непрестанни опити, но уви - нямало резултат.
Докторът ги погледнал, почесал се и им казал:
- Абе момчета, вие как я мислите тая работа?
Уви, след три години непрестанни опити, накрая решили да отидат на лекар за да видят какъв е проблемът...
Влезли при лекаря, обяснили му колко много се обичат, как са заедно от 3 години и как правят непрестанни опити, но уви - нямало резултат.
Докторът ги погледнал, почесал се и им казал:
- Абе момчета, вие как я мислите тая работа?
-
- разбира нещата
бог да го прости ,един едър българин караше една газка(газ-53),беше махнал облегалката,а ризите му винаги бяха претъркани на шкембето.на обяд ядеше по 2 хляба,а голям къртач го държеше с една ръка като къртиdiqnski написа:
май му е тесничко

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Мъжът:
-Жена,искам развод!!!
Жената:
-Ааааа,Жоре,да ги нямаме такива...
Вдовица ме взе-вдовица ще ме оставиш!
-Жена,искам развод!!!
Жената:
-Ааааа,Жоре,да ги нямаме такива...
Вдовица ме взе-вдовица ще ме оставиш!
На вратата се звъни. Бащата на Иванчо отваря и вижда на прага една общо взето обикновена женица около петдесетте. Жената казва:
- Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас.
Бащата на Иванчо учтиво кани госпожата вкъщи. Предлага кафе. Жената неспокойно се върти на фотоьойла и накрая изплюва камъчето:
- Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме чука.
- Кой??? Моят Иванчо ли ? - пита бащата.
- Да. За съжаление точно той. - отговаря госпожата.
Бащата на Иванчо става от мястото си, отваря прозореца и се провиква с пълно гърло:
- Иванчоооооо!
От двора се чува:
- Кажи, татеееее?
- Ти казвал ли си, че ще чукаш госпожата по биология, аааааа?
- Да, татеееееее.
- Ами жената дойде и те чака. Качвай се веднага горе!!!
В бара:
- Какво пиеш, красавице?
- 50-годишно, сингъл малц.
- Аaa, пий си. Няма да те притеснявам...
- Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас.
Бащата на Иванчо учтиво кани госпожата вкъщи. Предлага кафе. Жената неспокойно се върти на фотоьойла и накрая изплюва камъчето:
- Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме чука.
- Кой??? Моят Иванчо ли ? - пита бащата.
- Да. За съжаление точно той. - отговаря госпожата.
Бащата на Иванчо става от мястото си, отваря прозореца и се провиква с пълно гърло:
- Иванчоооооо!
От двора се чува:
- Кажи, татеееее?
- Ти казвал ли си, че ще чукаш госпожата по биология, аааааа?
- Да, татеееееее.
- Ами жената дойде и те чака. Качвай се веднага горе!!!
В бара:
- Какво пиеш, красавице?
- 50-годишно, сингъл малц.
- Аaa, пий си. Няма да те притеснявам...
-
- сериозен играч
Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва.
Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията.
Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
- Голяма гад излезна онова малкото. Как ни прекара само….неговата мама… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата…
Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията.
Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
- Голяма гад излезна онова малкото. Как ни прекара само….неговата мама… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата…
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако си дебел, плешив и без пари, жена ти ти вика "свиньо". Ако си дебел, плешив и с пари, всички ти викат "мечо".
нямам живарник
Волен Сидеров бил на посещение на нова детска градина,после пресслужбата на Атака съобщила че децата първи го нападнали.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Една Русенка се oженила у Враца. Един ден отишла до месарскио магазин да купи месо, па питала: - От Туй мисо имате ли? Месара изгледал па и рекъл : - Ооо невестоо,секво месо имам ама от УЙ баш неа.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не бе, туй е намек за яката вълна оздоле
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Извадка от един блог:
"първа фаза на спортния риболов е успешно завършена – шаранът е съзрял блесната."
"първа фаза на спортния риболов е успешно завършена – шаранът е съзрял блесната."
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- сериозен играч
На французите как не им писна от нас, не знам.
Първо им бихме националите, после командосите и накрая аташетата.
Първо им бихме националите, после командосите и накрая аташетата.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Гарабед и жена му в съда:
- Господин съдия, тя ми счупи кура!
- Има ли свидетели?
- Какви свидетели? Да извадя да ви покажа!
- Не може, отлагаме делото, докато се яви свидетел!
След 2 месеца:
- Господин Киркор, какво знаете по случая?
- Седя си аз една вечер в кухничката. Прозорецът беше отворен, и гледаше към блока в който живее Гарабед. Има-няма 200-300 метра. Изведнъж се чу: "Тря-я-я-я-с", и замириса на счупен кур!
- Господин съдия, тя ми счупи кура!
- Има ли свидетели?
- Какви свидетели? Да извадя да ви покажа!
- Не може, отлагаме делото, докато се яви свидетел!
След 2 месеца:
- Господин Киркор, какво знаете по случая?
- Седя си аз една вечер в кухничката. Прозорецът беше отворен, и гледаше към блока в който живее Гарабед. Има-няма 200-300 метра. Изведнъж се чу: "Тря-я-я-я-с", и замириса на счупен кур!