Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
Re: Инфо за Копринка
Колега Върбанов, знам че си доста запознат с този язовир, ако не е тайна би ли споделил (може и на л.с.) на кое място да отида. Все пак мисля да остана до Неделя и ако съм на грешното място ще трябва да наблегна на огнено-сгряващите напитки 

-
- новобранец
Днес бях на язовира ,водата от миналата неделя е паднала с 1 метър отвес.Имаше много хора всички ловяха на тапи и на дъно за хищник и никой нищо.Аз лових на плувка ,излизаха доволно бабушки,кефал и уклей.
-
- научил се да хвърля
Така е с нивото на водата.Паднало е с метър от миналата неделя.Хищно няма,нищо няма.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Как е риболова колеги? Смятам да ходя събота и неделя. Имали някой прясно инфо? Ще ловя от брега, благодаря предварително!
- StoychevV
- разбира нещата
Вчера бях там от разсъмване до следобеда 15,00 часа...имаше хора ловещи на живак нямаха особени успехи да не кажа 0леви като при баща ми...чат пат някви костурета и щучки по няма 30 сантима.Аз със спинарката една мерна бяла 50см и една щука и тя толкова..основно на силикони но си повъртях блеснички и воблери.Успех...това става на въпрост за периметър от Острова....посока стената 400-500метра по брега няколко пъти го обходих. 

- Прикачени файлове
-
- Вчера бях на язовира от разсъмване до 3часа след обед...въртях със спинарката воблери,блесни,силикони....на бирен цвят тупнах една бяла няколко почуквания и една щучка
- 1455999_696944340317430_460243231_n.jpg (193.92 KiB) Преглеждано 1592 пъти
- StoychevV
- разбира нещата
тука понастоявах..като предишни излети...ме спохождаше добра слука...а и докато не се показа слънце...барване нямах 

- Прикачени файлове
-
- 1450954_697050030306861_1434975325_n.jpg (104.21 KiB) Преглеждано 1592 пъти
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно на това място преди години даваше много бяла , но от 1-2г нямам пипане там и не знам на какво се дължи 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Благодаря ви колеги!
Днес около стената на силиконови примамки от 13 часа до тъмно само една бяла рибка 20 см се хвана на 12 см шад. Много ме изненада тва дребното. Водата пада и явно рибата се е дръпнала на вътре.
- metall_mulisha
- ще става разбирач

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
Колеги.. да попитам какво е положението сега, че мислим да отидем и да пробваме какъвто и да било риболов от брега... Дава ли се нещо сега и евентуално някое място да препоръчата ?
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Търсят риби на силикони,по каменистите дълбоки места.Знам за една бяла до килограм вчера,на тапа нищо,рядко нещо мирно.Пробвай около ръба преди острова.
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Честита нова година,нека през новата година любимият ни язовир да ни изненадва често с приятни емоции.Някой ходил ли е скоро,каво е положението?
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Честита на всички колеги!Мисля понеделник-вторник да пробвам за дребосък около стената.Нямам идея какво е нивото в момента и дали нещо пипа,но ще пиша след излета._ribar4eto_ написа:Честита нова година,нека през новата година любимият ни язовир да ни изненадва често с приятни емоции.Някой ходил ли е скоро,каво е положението?
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
http://iara.government.bg/?p=11900" onclick="window.open(this.href);return false; Как да има нещо повече от уклей и перки.Как не се наядохте педали мръсни