Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Любимия воблер!
Здравейте колеги някой някакви впечатления от този модел на storm да има? http://www.powerboats.lv/lv/info/storm- ... 53-uv.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

Гледам този въпрос от доста време и предполагам,че не получаваш отговор поради липса на опит с него по нашите водоеми. 

-
- новобранец
Сигурно е така колега не знам аз имам 2 от тях и нищо не съм ловил не,че съм ги и влачил много но ми беше интересно някой дали има някакви отзиви от тях иначе като изработка не са лоши не виждам причина да не ловят. 

Всяка една примамка лови риба.Но при определени модели и цветове,това се случва по-често.
Света е пълен с примамки.Трябва да се изберат подходящите,за да вярваш в тях.Имаш ли съмнения в нещо,по-добре го продавай.С него или няма да настояваш или ще ти събира прах в куфара.
Но не може да се робува само на старите доказани модели.Винаги излизат нови ловящи воблери.Но за да не допускаш финансови и риболовни грешки,се доверявай на колеги и техните резултати.Много малко хора имат някаква концепция и мисъл при избор на воблер.Останалите залагат на доказани неща,без отклонения.
Понякога това е грешка,но със сигурност не се набутват финансово......само защото вярват в нещо доказано.
Света е пълен с примамки.Трябва да се изберат подходящите,за да вярваш в тях.Имаш ли съмнения в нещо,по-добре го продавай.С него или няма да настояваш или ще ти събира прах в куфара.
Но не може да се робува само на старите доказани модели.Винаги излизат нови ловящи воблери.Но за да не допускаш финансови и риболовни грешки,се доверявай на колеги и техните резултати.Много малко хора имат някаква концепция и мисъл при избор на воблер.Останалите залагат на доказани неща,без отклонения.
Понякога това е грешка,но със сигурност не се набутват финансово......само защото вярват в нещо доказано.
-
- новобранец
На същото мнение съм и аз колега.От много време съм в риболова на тролинг и съм допускал много грешки в покупка на воблери.Лично мое мнение ако ти харесва даден воблер но други колеги не дават добри отзиви си го вземи не винаги се прецакваш,може би пък късмета да е при теб.Гледам и в другия форум много пишеш и ми харесва подхода ти към риболова на тролинг.
Поздрави и весели празници!
Поздрави и весели празници!

-
- новобранец
Добра реклама само,че в форума си има правила !!!!
- pachosz
- сериозен играч
Тогава що ги продаваш, колега?0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > [url]http://prodavalnik.%20com/promotsiya-sebile-vobleri---hit-tseni-i35469879[/url]
Ама като се замисля, и аз си имам 2-3 такива дето нищо не съм хващал с тях, ама все са си ми любими

И аз имам един брой с много препоръки но вече три години е детсвен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Оди у фишинга на сом при емчо,там ще ти тръгне търговийката!0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > http://prodavalnik.com/promotsiya-sebil ... -i35469879

Кошмара ти съм азTroli Rapala написа:Оди у фишинга на сом при емчо,там ще ти тръгне търговийката!0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > http://prodavalnik.com/promotsiya-sebil ... -i35469879Че тука е за риболовци,а там за търгаши!
![]()
Тръгвай бързо,че много и тъпи клиенти те чекат там!

Грешката ти беше,че ме запали по тролинга косвено....най-мързеливата дисциплина....значи за мен.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Винаги ще ви е вътре,защото Троли знае как и какво да ви подаде за гълтане!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пръчката на жена ми се огъна на 6-ти Април 2013 след два дена капо от нейна страна с различни воблери,но на края закачи този воблер от снимката щот хванах бяла риба на него и тя си го заплю и упорства много време без резултат,но накрая я огря ината на безрибието!

Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако тръгнеш да разгадаваш Женската логика или Избор на воблер,то ще достигнеш до задънена улица=Няма такава Логика,няма и обяснение за конкретния Избор,та всичко е мистерия и няма смисъл да го ровим и мислим!stomanco написа:Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е!![]()
![]()

"Карах лодката близо до брега,но пред мен се появи шаранджийска шамандура и направих рязък ляв завой,за да не я закача и тогава удари на дясната-външната въдица,която при ляв завой забързва играта и потапя повече воблера,което не е попречило на сома да го засмуче почти до глътката!

Troli Rapala написа:Ако тръгнеш да разгадаваш Женската логика или Избор на воблер,то ще достигнеш до задънена улица=Няма такава Логика,няма и обяснение за конкретния Избор,та всичко е мистерия и няма смисъл да го ровим и мислим!stomanco написа:Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е!![]()
![]()
![]()
Но при мъжете Логиката е най-важния знак/причина/ за вземане на решения или път в живота,та в тази тема показах 3 големи Априлски сома,хванати на определен модел и размер на Рапала,само цветовете са различни,та колкото и да е тъп човека-мъжа,всички ще направим еднакъв Извод,че нема нищо случайно на тоя свят!
Е женските правят точно обратното и против всяка логика,като това им носи късмет!
![]()
![]()
"Карах лодката близо до брега,но пред мен се появи шаранджийска шамандура и направих рязък ляв завой,за да не я закача и тогава удари на дясната-външната въдица,която при ляв завой забързва играта и потапя повече воблера,което не е попречило на сома да го засмуче почти до глътката!Което противоречи на логиката,че през Април водата понеже е студена и сомът едва ли не,едвам плува от студ и е доста муден=Грешна предствава и грешен логически извод,защото ако се задълбаеш в дълбочина можеш да достигнеш до извода,че сомът тогава е супер-бърз и агресивен,например от глад!
![]()
Та това е гъдела от риболова,да си обясниш нещата и кво ти се е случило,а не кви кила и рибешки пъжоли си хванал!
Е тая малка подробност, че сома е ударил при ляв завой и то на дясната пръчка, не я знаех. А това носи полезно инфо относно скоростта, с която би трябвало да се движи лодката. Справка година по-рано и екипа Тихомир-Минко