Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Trolling Catfish
новобранец
новобранец

Re: Любимия воблер!

Мнение от Trolling Catfish »

Здравейте колеги някой някакви впечатления от този модел на storm да има? http://www.powerboats.lv/lv/info/storm- ... 53-uv.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Гледам този въпрос от доста време и предполагам,че не получаваш отговор поради липса на опит с него по нашите водоеми. :idea:
Trolling Catfish
новобранец
новобранец

Сигурно е така колега не знам аз имам 2 от тях и нищо не съм ловил не,че съм ги и влачил много но ми беше интересно някой дали има някакви отзиви от тях иначе като изработка не са лоши не виждам причина да не ловят. :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Всяка една примамка лови риба.Но при определени модели и цветове,това се случва по-често.
Света е пълен с примамки.Трябва да се изберат подходящите,за да вярваш в тях.Имаш ли съмнения в нещо,по-добре го продавай.С него или няма да настояваш или ще ти събира прах в куфара.
Но не може да се робува само на старите доказани модели.Винаги излизат нови ловящи воблери.Но за да не допускаш финансови и риболовни грешки,се доверявай на колеги и техните резултати.Много малко хора имат някаква концепция и мисъл при избор на воблер.Останалите залагат на доказани неща,без отклонения.
Понякога това е грешка,но със сигурност не се набутват финансово......само защото вярват в нещо доказано.
Trolling Catfish
новобранец
новобранец

На същото мнение съм и аз колега.От много време съм в риболова на тролинг и съм допускал много грешки в покупка на воблери.Лично мое мнение ако ти харесва даден воблер но други колеги не дават добри отзиви си го вземи не винаги се прецакваш,може би пък късмета да е при теб.Гледам и в другия форум много пишеш и ми харесва подхода ти към риболова на тролинг.
Поздрави и весели празници! :D
Trolling Catfish
новобранец
новобранец

Добра реклама само,че в форума си има правила !!!!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > [url]http://prodavalnik.%20com/promotsiya-sebile-vobleri---hit-tseni-i35469879[/url]
Тогава що ги продаваш, колега?
Ама като се замисля, и аз си имам 2-3 такива дето нищо не съм хващал с тях, ама все са си ми любими ;)
Valko
новобранец
новобранец

Мнение от Valko »

И аз имам един брой с много препоръки но вече три години е детсвен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > http://prodavalnik.com/promotsiya-sebil ... -i35469879
Оди у фишинга на сом при емчо,там ще ти тръгне търговийката! :wink: Че тука е за риболовци,а там за търгаши! :idea: :drinkers: Тръгвай бързо,че много и тъпи клиенти те чекат там! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
0897624262 написа:Това са ми Лубимие воблери на Sebile > http://prodavalnik.com/promotsiya-sebil ... -i35469879
Оди у фишинга на сом при емчо,там ще ти тръгне търговийката! :wink: Че тука е за риболовци,а там за търгаши! :idea: :drinkers: Тръгвай бързо,че много и тъпи клиенти те чекат там! :wink:
Кошмара ти съм аз :D .......ще те наказвам с риби,постоянно,непрекъснато и продължително.
Грешката ти беше,че ме запали по тролинга косвено....най-мързеливата дисциплина....значи за мен. :idea: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Винаги ще ви е вътре,защото Троли знае как и какво да ви подаде за гълтане! 8)Първата 40-ка за 2013година я хванах "случайно" АЗ,па нататък не ми е интересно и не ми изнася! :mrgreen: Тази година кво да кажа...........................? :roll: :oops: То ще се разбере! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Пръчката на жена ми се огъна на 6-ти Април 2013 след два дена капо от нейна страна с различни воблери,но на края закачи този воблер от снимката щот хванах бяла риба на него и тя си го заплю и упорства много време без резултат,но накрая я огря ината на безрибието! :rolleyes: Тя не разбра,че е закачила нещо големо,но когато започнаха ТЛАСЪЦИТЕ=запомнете го това и ми предаде въдицата от стрес! :wink: Точно по тласъците разбираш какво си закачил,защото дребните сомове до 20кила взимат воблера по различен начин и после играта е друга! :idea: Воблера от снимката е доста ожулен и очукан,но след това хвана още една бяла риба и ...През Април пак ще си поговорим,тогава рибите са най-трудни и се искат познания за рибите и местообитанията,а воблера и окраската е вече ясен за мнозина,но пак не всеки лови!От "приятели" Гео и Румбата имах инфо за предпочитанията на белите риби в определен участък от гьола,но тъй като нямах от техните воблери заложих на друг модел и място и успях,къде случайно,къде как си требва и бях щастлив поне 2часа,че и после та до сега!Априлските сомове са само за определени хора с дълбоки познания за воблерите и много опит в тролинга=демек са доста трудни въпреки,че се хващат по случайност и от новобранци!През Април имам само два сома за 10години на тролинг,първия 2005г.го броя за новобрански-30кила=2часа борба,а втория за рутинен-39кила за 2часа и 30минути,нема такъв кеф и мъжка борба=ти или той! :rolleyes: Големия сом е тарикат и се бие като Майк Тайсън,та кога го биеш ЧЕСТНО=нормални такъми,си е кеф а не просто тармъчене! :drinkers:Голямата ИРОНИЯ и ЧУДО,е че няколко часа преди това Тролина спореше и обясняваше предимствата на Тайгъра точно на Стоманко,който закова този сом след седмица на негов си бияч,но и с подарък от Троли и Тролина!Та СЪДБАТА и БОГ определят как да станат нещата,а ние сме просто изпълнители и участници във Великата история! :idea: :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

stomanco написа:Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако тръгнеш да разгадаваш Женската логика или Избор на воблер,то ще достигнеш до задънена улица=Няма такава Логика,няма и обяснение за конкретния Избор,та всичко е мистерия и няма смисъл да го ровим и мислим! :cry: :oops: Но при мъжете Логиката е най-важния знак/причина/ за вземане на решения или път в живота,та в тази тема показах 3 големи Априлски сома,хванати на определен модел и размер на Рапала,само цветовете са различни,та колкото и да е тъп човека-мъжа,всички ще направим еднакъв Извод,че нема нищо случайно на тоя свят! :idea: Е женските правят точно обратното и против всяка логика,като това им носи късмет! :rolleyes: :shock:
"Карах лодката близо до брега,но пред мен се появи шаранджийска шамандура и направих рязък ляв завой,за да не я закача и тогава удари на дясната-външната въдица,която при ляв завой забързва играта и потапя повече воблера,което не е попречило на сома да го засмуче почти до глътката! :rolleyes: Което противоречи на логиката,че през Април водата понеже е студена и сомът едва ли не,едвам плува от студ и е доста муден=Грешна предствава и грешен логически извод,защото ако се задълбаеш в дълбочина можеш да достигнеш до извода,че сомът тогава е супер-бърз и агресивен,например от глад! :idea: :wink: Та това е гъдела от риболова,да си обясниш нещата и кво ти се е случило,а не кви кила и рибешки пъжоли си хванал! 8)
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:
stomanco написа:Разбира си ги Тролина цветовете и дълбочините на воблерите и това си е! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако тръгнеш да разгадаваш Женската логика или Избор на воблер,то ще достигнеш до задънена улица=Няма такава Логика,няма и обяснение за конкретния Избор,та всичко е мистерия и няма смисъл да го ровим и мислим! :cry: :oops: Но при мъжете Логиката е най-важния знак/причина/ за вземане на решения или път в живота,та в тази тема показах 3 големи Априлски сома,хванати на определен модел и размер на Рапала,само цветовете са различни,та колкото и да е тъп човека-мъжа,всички ще направим еднакъв Извод,че нема нищо случайно на тоя свят! :idea: Е женските правят точно обратното и против всяка логика,като това им носи късмет! :rolleyes: :shock:
"Карах лодката близо до брега,но пред мен се появи шаранджийска шамандура и направих рязък ляв завой,за да не я закача и тогава удари на дясната-външната въдица,която при ляв завой забързва играта и потапя повече воблера,което не е попречило на сома да го засмуче почти до глътката! :rolleyes: Което противоречи на логиката,че през Април водата понеже е студена и сомът едва ли не,едвам плува от студ и е доста муден=Грешна предствава и грешен логически извод,защото ако се задълбаеш в дълбочина можеш да достигнеш до извода,че сомът тогава е супер-бърз и агресивен,например от глад! :idea: :wink: Та това е гъдела от риболова,да си обясниш нещата и кво ти се е случило,а не кви кила и рибешки пъжоли си хванал! 8)

Е тая малка подробност, че сома е ударил при ляв завой и то на дясната пръчка, не я знаех. А това носи полезно инфо относно скоростта, с която би трябвало да се движи лодката. Справка година по-рано и екипа Тихомир-Минко :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”