За "дунавската" мряна

Модератор: sapuna

kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kashalota »

Последно промяна от kashalota на Пет Юли 01, 2005 10:18 am, променено общо 7 пъти.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Кашалоте, айде стига бе братче, на работа съм :wink: :lol: :lol:
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

:shock: :shock: Брееейййй на първата снимка даже на шапката на риболовеца има МРЯНА
честно казано тази риба не ми допада като вкусови качества та затова и не съм наблягъл на нея
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

:shock: :shock: :shock: Баси, колко са големи...тези снимки
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Stefko написа::shock: :shock: :shock: Баси, колко са големи...тези снимки
Е нали си модератор. Остави им само адресите.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

pet55 написа::shock: :shock: Брееейййй на първата снимка даже на шапката на риболовеца има МРЯНА
честно казано тази риба не ми допада като вкусови качества та затова и не съм наблягъл на нея
Не всичко е ядене на този свят!!!
Не си ли се замислял, че някои хора ловят риби само и единствено за УДОВОЛСТВИЕ? :)
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Е нали си модератор. Остави им само адресите.
Абе да се ... в модератора аз :oops: :oops: :oops:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Кашалоте, извинявай, ама наистина трябваше да оставя само адресите, щот' тия мрени беха огромни :wink:
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

http://www.***.com голямо удоволствие ми доставя ловенето на риба
и да ти кажа честно по вкусна от тази която съм си уловил сам пък било то и каракуда няма :P :P
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

айде и аз да вмькна нещо по вьпроса :wink: не,че сьм големия мренар,но ако ми видите снимките може и да се впечатлите :lol: това в началото за бебреш и бялата мряна не го вярвам,но както и да е-тази риба е характерна за долните и средните течения на всички реки които влизат в дунав,като фаворит на мене ми е р. искьр-поне там сьм имал най големи успехи-е и дунав ест.....относно стрьвта-най големите тупалки са ми на конощип-сега малко сьвети:честа грешка е прасето да се закача под главата на мижава кука!!!така ще ми фанете дедовия!!колеги не се плашете да вьржете кука колкото самото прасе-аз слагам до 2 нули!!такьма е следния:елементарен монтаж с долно олово от 150-200гр и повод над оловото които е около 30см,като при опьнато сьстояние куката виси малко под оловото.прасето се слага по 2 начина-за по мьрзеливите-куката се забива в средта на бронята зад главата и внимателно се прекарва през ЦЯЛОТО тяло като острието се изкарва навьн,между двете антенки на гьза на прасето.втори(аз го предпочитам) главата се кьса,куката се забива на местото на главата с острието в посока корема и се изкавра цялата ПОД кафявата плочка над коремчето,после се забива НАД тази плочка и се вкарва цялата в коремчето като осттрието сочи наобратно на пьрвия начин-така сложено,прасето се пришива един вид и нема лабаво :lol: не се притеснявайте от влакна 40,имайте впредвид,че един 4-5килограмов ПАУЪР забрави да го издьрпаш на болонезето-или че ти го строши,или ще скьса-аз сьм вадил на болонезе не повече от 2 и полвина кила като си играя,потя,треперя и се моля Богу около полвин час....като трьгне нанекьде и няма спиране-а като почне да ПОМПА...кошмар!!! това помпане си го обяснявам,че си трие мутрата в камьните и или прежулва влакното или троши куката,да не говорим като я вдигнеш вече(ако можеш)над дьното и си увьрти перката и храсссс...затова трофейните ги гоня на дьното-40 влакно и плетен повод защото е по мек и здрав около 18-20.колеги някой ми се смеят като скьсам главата на прасето-те са за смях!!!колкото и отвратително да ми се струва,това което е привлекателно за рибите е мекото ЛАЙНЯНО коремче-тех не ги БОЛИ има ли глава или крила,или крака или КУР,да еба ...затова при презаметане на вьдицата,ако коремчето е увредено,веднага ПОДМЕНЯЙТЕ конощипа инак шанса е теоремно НУЛЕВ :) :) всички неуспехи на тая стрьв се дьлжат или на неправиното и поставяне,или на неподменянето и при повреждане!!!!на конощи може да очаквате още и секьв вид ГОЛЯМА риба,наслука,надявам се да бех полезен :twisted:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ааа,забрави нещо МНОГО важно-прьчката се забива така,че почти да сочи небето-около 80-90градуса спрямо водата и сьответно дебел и здрав врьх,за да могат пауърите да се самозасичат-не се слагат звьнчета по влакното,а такива сьс щипка-на самата прьчка на вьрхо... :idea:
asco
новобранец
новобранец

Мнение от asco »

еее мно неща станаха за пробване след забраната :lol:остава само формулата за пожече свободно време и пари :lol: :D
наслука
tomas
новобранец
новобранец

Мнение от tomas »

МОДЕРИРАНО!!!

От модератора: Бракониери и провокатори не се толерират във форума :idea: :!:
vsi4ki triabva da hodiat za ri ba ina4e ne si struva da zivee6.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

tomas написа:Колеги вчера бях на една река до Троян и накъсахме мряната с парашути :!: :lol: :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

модераторите!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бе тоя томас-мноо лош :lol: бати,как не се научихте,че тука за спорт и СПИРТ става вьпрос,не за убийства-е ,и аз сьм сьгрешавал да си одим с 50 кила,ама са ме подвеждали и от тех сьм си зимал не повече от 4-6.....сега вече сьм железен и не допускам подобни простотии,ама па то няма и толкова риби вече....шега...!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”