Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Изтрита тема ?!?!
Модератор: sapuna
- трапера
- сериозен играч
Re: Изтрита тема ?!?!
Това е поредната безсмислена тема!
Има ли правила- трябва да се спазват!!!
Всеки се регистрира във форума по собствено желание, няма да накриви шапката на никой като се махне от тука.
Това, че някои се правят на обидени като им ударят гумичката, показват средни пръсти и видиш ли едва ли не-"като се махна ще ме търсите, ама ще е късно", е меко казано несериозно
Който не иска да си дава личния телефон:
Втория път се наложи да наруша частта за актуална снимка, защото не съм в БГ и няма как да снимам лодката, която продавах. Пуснах ЛС на Началника -"така и така... може ли!?!" Ами имах зелена светлина!
Преди два месеца ме глобиха за говорене по телефон без "хендсфри". В задръстване,на светофар,където за 100 метра ми бяха необходими 20 минути. Викам на полицая -"...чак такъв проблем ли е?!?" А отговора беше- "Не, но е забранено!" И си платих глобата! Трябваше ли да му се обидя и да му показвам средни пръсти?
ПС. Много се зарадвах, когато премахнаха Купува/Продава от активните теми
Всеки се регистрира във форума по собствено желание, няма да накриви шапката на никой като се махне от тука.
Това, че някои се правят на обидени като им ударят гумичката, показват средни пръсти и видиш ли едва ли не-"като се махна ще ме търсите, ама ще е късно", е меко казано несериозно

Който не иска да си дава личния телефон:
Когато Аз пусках обяви (ДВЕ), първо прочетох правилата, направих си списък с изискванията (като по-прост) и си ги изпълних както си трябваше. Никой не ме изтри.Красимир Атанасов написа:Специално за телефона прекалявате,честно.
Всеки един от вас има поне една предплатена карта в дома си,и една дузина сигурно стари телефони.Пускаш си обявата,включваш си "аварийният"телефон и си свършваш работа и после изключ до следващият път.
Освен това ако на някои му бъде изтрита обявата,защо не пусне едно лично на отговарящия за въпросният раздел?
Така или иначе,пак от него ще чака отговор дори и цяла тема да се пусне:idea:
Щото аз да ти кажа защо ти е изтрита обявата няма как да стане нали
Втория път се наложи да наруша частта за актуална снимка, защото не съм в БГ и няма как да снимам лодката, която продавах. Пуснах ЛС на Началника -"така и така... може ли!?!" Ами имах зелена светлина!
Преди два месеца ме глобиха за говорене по телефон без "хендсфри". В задръстване,на светофар,където за 100 метра ми бяха необходими 20 минути. Викам на полицая -"...чак такъв проблем ли е?!?" А отговора беше- "Не, но е забранено!" И си платих глобата! Трябваше ли да му се обидя и да му показвам средни пръсти?
ПС. Много се зарадвах, когато премахнаха Купува/Продава от активните теми

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Чадо, е и моята изтрих и смятам, че не е чак толкова задължително да се дава личен телефон или както някой остроумник по-горе бе измислил да си вземеш предплатена карта да я ползваш за обявите! е няма такъв смях...popa 1993 написа:Благо думаш чадо,тъй трябва да етрапера написа:Това е поредната безсмислена тема!
1. Ясно и точно заглавие отговарящо на стоката която се продава!
2. Техн. данни на продукта.
3. Състояние на продукта.Ново, употребявано, дефекти, забележки и т.н.
4. Къде се намира стоката. Град, село и т.н.
5. Снимка на стоката. Реална!
6. Телефон за връзка.
7. Обяви за стоки без обявена цена ще бъдат изтривани.
от всичките само телефона не съм си написал, а написах, че телефона на ЛС и няколко колеги още същия ден ми писаха за телефон и им го пратих, не мисля, че е нужно да ми седи телефона в целия форум....
ай ще ви и номерата!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Дреме ми на кура за това,че искаш да изкараш два лева.
Не занимаваите целият форум с вашите обяви.
Аман от плачковци пффффф.
Като ти дреме на кура си дреми някъде другаде, не ни натоварвай с просташкото си отношение.Красимир Атанасов написа:Дреме ми на кура за това,че искаш да изкараш два лева.
Това, че някой иска да си продаде не нужните такъми за да има кой да ги ползва, не означава, че иска да изкара 2лв
Няма такова възпитание!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Трябва ли да пускате тема след тема когато дори не сте прочели правилата за пускане на обяви ? На някой не му отървало да го притесняват по телефона , ами много е просто - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА и няма да те притеснява никой
Нямал снимка ..... и какво ще купи купувача на никой не е ясно - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА
Като не ви изнасят правилата просто НЕ ПУСКАЙТЕ ОБЯВИ
Как може едни да се постараят да снимат да качват и да пействат после в темите , като оставят и телефон за връзка , а сульо който го мързи или каквито причини си измислите там не го прави и после писка къде му била обявата да не го прави и да има наглостта да пита къде му била обявата , ами няма такава наглост 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Обявите които пуснах т.е. 2 на брой бяха описани всички детайли за продукта, както и снимките мисля, че бяха повече от изразителни и не беше една, а по 3 снимки! местонахождение, начини на изпращане и т.н. всичко беше описано! За контакти на ЛС или в Темата, Телефон само на ЛСС.Върбанов написа:Трябва ли да пускате тема след тема когато дори не сте прочели правилата за пускане на обяви ? На някой не му отървало да го притесняват по телефона , ами много е просто - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА и няма да те притеснява никойНямал снимка ..... и какво ще купи купувача на никой не е ясно - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА
Как може едни да се постараят да снимат да качват и да пействат после в темите , като оставят и телефон за връзка , а сульо който го мързи или каквито причини си измислите там не го прави и после писка къде му била обявата да не го прави и да има наглостта да пита къде му била обявата , ами няма такава наглост
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С.Върбанов написа:Трябва ли да пускате тема след тема когато дори не сте прочели правилата за пускане на обяви ? На някой не му отървало да го притесняват по телефона , ами много е просто - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА и няма да те притеснява никойНямал снимка ..... и какво ще купи купувача на никой не е ясно - НЕ ПУСКАШ ОБЯВА
+1
Както каза колегата,явно не сте прочели правилата.Защото автоматично след като си направите профил се съгласявате с тях.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.