Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

С или без половинката(жената) за риба?
Модератор: dantho.mihov
http://video.google.com/videoplay?docid ... plindex=27 мисля, че няма нужда от коментар. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Вто Яну 22, 2008 3:17 am, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
викаш-куче с кокьл се не плаши,аКИРО написа: Сега си запиши и къде си скрил тефтера,че иначе няма файда.Пък и колко ще "уплашиш"?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
При мен е точно така! Моя приятел не обича да лови риба. Избираме водоем с ресторантче, басен и що може като екстри на такова място. Той поръчва обяда и ме вика. Аз си стоя с видиците сама и никой не ми пречи.чпс написа:да заведеш жената на риболов е едно
да заведеш жена на риболов е друго
какво ли е жена да те заведе на риболов ?
какво ще кажат колежките ivanka и veronika ?

mimi7102 написа:При мен е точно така! Моя приятел не обича да лови риба. Избираме водоем с ресторантче, басен и що може като екстри на такова място. Той поръчва обяда и ме вика. Аз си стоя с видиците сама и никой не ми пречи.чпс написа:да заведеш жената на риболов е едно
да заведеш жена на риболов е друго
какво ли е жена да те заведе на риболов ?
какво ще кажат колежките ivanka и veronika ?

Брееей кви мъже имало

- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа , много често жената си е с мен , освен че е неоценим помощник край масата , работи с директният повече от добре и да ви кажа доста са идвали да гледат на какво лови , разбира се , аз знам причината , просто от много години си работи на смени , и да знаете винаги е носила кадем , даже и на мен...
Има само един недостатък , не носи на студ , но специално за нея мъкна газово панелче за палатката , няма как , трябва "гъдел" , все пак в добро или лошо тя е най - близо до мен !!!
Така че аз съм за жените , няма значение млади или стари , едните радват окото , а другите шетат ... , важното е че купона става хубав и живота не ни се струва толкова лош !!!
Има само един недостатък , не носи на студ , но специално за нея мъкна газово панелче за палатката , няма как , трябва "гъдел" , все пак в добро или лошо тя е най - близо до мен !!!
Така че аз съм за жените , няма значение млади или стари , едните радват окото , а другите шетат ... , важното е че купона става хубав и живота не ни се струва толкова лош !!!