Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Коце © »

vbakalov написа:Идеята ми е, че такъв човек няма как да го отучиш от това когато си хване някоя риба и я върне обратно.. камоли да ну забраниш нещо, което прави цял живот.
Ако прескочиш романтиката и му шибнеш един акт за 500 лв, дали ще се усети какви са му житейските приоритети?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Коце © написа:
vbakalov написа:Идеята ми е, че такъв човек няма как да го отучиш от това когато си хване някоя риба и я върне обратно.. камоли да ну забраниш нещо, което прави цял живот.
Ако прескочиш романтиката и му шибнеш един акт за 500 лв, дали ще се усети какви са му житейските приоритети?
От упор ;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

На днешно време няма съвест има страх и докато не започнат яките глоби и проверки, нищо няма да се промени.
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

Колеги, да не се отклоняваме от темата. Дайте някакво инфо от района Железница или дъжда да чакаме ?
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

garantex написа:Колеги, да не се отклоняваме от темата. Дайте някакво инфо от района Железница или дъжда да чакаме ?
Село Железница се намира северно от Симитлийската котловина. Отстои на 4 км от общинския център град Симитли и на 10 км от областния център гр. Благоевград. На север граничи със землището на с. Мощанец и с. Покровник. На изток пресича р. Струма при с. Долно Церово и граничи със землището на с. Градево и Горно Ораново. На юг селото граничи със землището на гр. Симитли, с. Докатичево и с. Тросково. Западната му граница е до с. Дебочица и с. Падеж. През Железнишкия пролом преминава международната железопътна линия София-Кулата и международен път Е-79. Железница има умерено-континентален климат. По поречието на река Струма прониква средиземноморско течение.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

garantex написа:Колеги, да не се отклоняваме от темата. Дайте някакво инфо от района Железница или дъжда да чакаме ?
Всичко си е по темата,няма отклонение :wink: Риби редки,...чакаме си дъжда,и затова утре у Гръцко...на плаж :lol:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Днес на тунела,11 скоби и два добри морунажа,стръв троха.На целия вир бяхме 7-8 човека не повече,да не повярваш.Двама старци имаше с некви странни монтажи,две тройки и олово,нямя плувка няма нищо :D Да са хванали и двамата не повече от 2-3 риби.Колегата пък хвана мренка на бел :shock: Съжалявам че не можах да снимам.Незнам колко риба е изловена там,но ми се струва че ври от риба,не спреха да шляпат цял ден,баси кефа.Водата на мен ми хареса,не беше сълза,а за нивото незнам,може и да е качила малко,тва е от днес
п.п.и само един откачен :D
Последно промяна от daanndo на Сря Яну 15, 2014 8:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Браво, силно представяне. Жалко, че тази седмица се налага да пропусна излета....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Пичове мечтата ми е да се събереме на некой вир летото и вечерта да се издоиме с алкохол :D :D :D

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

DJONI RINGO написа:Пичове мечтата ми е да се събереме на некой вир летото и вечерта да се издоиме с алкохол :D :D :D
Е те това е приказка!!!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

DJONI RINGO написа:Пичове мечтата ми е да се събереме на некой вир летото и вечерта да се издоиме с алкохол :D :D :D
Ама на риболов на морунаж
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Всичко си е по темата,няма отклонение :wink: Риби редки,...чакаме си дъжда,и затова утре у Гръцко...на плаж :lol:[/quote]

Бобка па ше как е било...Един градски миналата седмица некъде по Ангистата каза 50-тина морунажа като цяло дребен.Успех
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

ти само си ела ;) другото е лесно ... ква мастика прави стария направо лудница :D :drinkers: само да се разберем по моя или по твоя район ще направим един фурор :D
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Здравейте колеги някой бил ли е днес на риба под моста реката как е морунаж ли излиза ?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

ivo_stoev написа:
Ама на риболов на морунаж
На какво кажете-все ще е супер :D

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”