Гълъбово ТЕЦ-1 -WWWнаТармък.сом.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Начесахте ли си езиците :twisted:?
Олекна ли ви?

Айде идете да пиете по една ракия,

а,те тия фотомоделите от снимките утре,и след една седмица пак ще са там. :evil:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

SILVESTER написа:Начесахте ли си езиците :twisted:?
Олекна ли ви?

а,те тия фотомоделите от снимките утре,и след една седмица пак ще са там. :evil:
Без коментар :idea: :idea: :idea:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

МОДЕРИРАНО!!!barutchiata
Изображение
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

SILVESTER написа:Начесахте ли си езиците :twisted:?
Олекна ли ви?

Изображение
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

30 много бе нема кой а ти даде толкоз много пари :lol: :lol: , начесахме си езиците ама няма да е само това то :twisted: :evil: бат Ивчо ша им еб.. п....а м...а :wink: И сега седя моля ви се и се ядосвам ЩО ПЪК ТОЧНО ТАМ ТРЯБВА ДА СА ТИЯ ЛАЙНАРИ, там е идеалното място за риболов можем да си правим с Пловдивчани съвместни срещи и за двете страни е близичко че и толкова много риба има или може би вече ...имаше... :cry: :cry: :cry:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бре , изчезнаха ми два поста :roll: Аз ли съм се объркал или сгафих нещо :roll:
Изображение
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Извинявам се ако съм засегнал някого с коментара си,но ми писна само да се вайкаме във форума как тралят,браконерстват,какви ли не индивиди.
Аз също мразя бракониерството!!!
Какво направихме ние???
В няколко теми подхвърлям идеята да се направи някаква неправителствена организация или фондация,която ще може да повдига всякакви въпроси свързани с нашето хоби.
Не му разбирам,нямам юридическо образование и не знам точно как стоят нещата.
Ако някой му разбира да каже.
Винаги съм готов да се включа в такава организация.
И бъдете сигурни че тогава ще ни обърнат внимание-когато сме организирани сме по силни,когато нещата се ръководят от редовия рибарин а не от някакъв чиновник,който само си чака заплатата и не е стъпвал на гьол,и му е през оная работа че ние няма да намерим риба във водоема.

Неделчо,нямам никакво лично отношение към теб,не те познавам,веднъж го писах и ти го видя,живот и здраве ако успея да присъствам на следващата среща ще се запознаем,така че не си мисли че се заяждам,и те моля и ти да не го правиш.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Както вече казах аз, ще участвам в срещата. Но за организацията и ...нямам си на идея как може да стане, спомням си че преди старите ЛРД организираха протест срещу новия закона за Лова и Риболова, не помня коя година беше това но беше голям протест. От Дряново до София имаше безплатен автобус и ходих и аз.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Касапница :cry: :cry: :cry: !
На платено не одим !
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

трябва на място като се видят такива изроди, да се звънне на представители на ИАРА да дойдат за проверка, с такива материали в медиите трябва да се критикуват не зомбитата, а мамилюците от ИАРА които взимат пари за дето си барат мъдите по цял ден. Хайде пак ми отиде деня дано някой днес не изяде боя.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега IVKOPIVKO мисля че си на ТИ с тези компютри и ще можеш да ги изпратиш по различните медий.Действай смело и не забравяй името на сайта .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

Неделчо в неделя и аз бях на Гълабово вярно че ловяха на тройка но небяха всички аз бях над цементения мост където са къщите а домене имаше едни момчета от Ямбол те също хващаха на стръв но е вярно че е трагедия там такова нещо на друго място неможе да се види . През седмицата ходих пак там и дойдоха дама проверят за билет а къде са тогава когато трябва да обикалят?В неделя пак упорствах на щека на царевица и упорството ми наделя с 4 шаранчета по около800 грама и 12 каракутки напълно достатъчни за един такъв риболов.Утре пак ще отида да упорствам за шаран дано няма толкова бракониери
mexa
новобранец
новобранец

Мнение от mexa »

eeeeeeeeee :!: :!: :!: :!:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

След разрешение от Неделчо Пуснах темата и снимките в новия брой на списанието. В резултат на това е имало 2 проверки (поне аз знам за толкова) и са хванали някой и друг парашутист. Лошото е че като видят служителите се разбягват , но след десет минути се връщат. Голема сган са явно.
Там ИАРА нема да ги оправи. Така е за съжаление.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Колеги аз на 2.02 бях на тец-а и попаднах на същото нещо търмъци,парашути и СЕРКМЕТА.ужассссссссс.тия с търмъците умаляват за час-два и си отиват с по 2-5 кг риба предимно каракуда,но другите!!!бяхме с един колега звънах на ИАРА 15мин разговор.Служителя каза:в момента проверяваме жребчево и копринка на 1.02 били направили 10 акта за парашути,викали полиция месни пожарникари търмъчели,било далеч 60 км каза,но те не са толкова де.и накрая ми каза да мина през горското да се обадя и те да отреагират(в гълъбово).ми за кво говорим нямали бензин,далече било,то били само каракуди каква ИАРА!!!!НЕЗНАМ.До Гълъбово през Раднево са 50 км,през Бъдеще са 40км даже и това ли незнаят?????????????????
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”