Риболов в Гърция през зимата от брега

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Mimaki
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Гърция през зимата от брега

Мнение от Mimaki »

Такъмите и способите за улов на скумрия не се различават по нищо от тези за сафрид и други пасажни риби от този калибър като гопа, сардина и др., много често се ловят по едно и също време, като сафрида разбира се по-често влиза в пристанища и заливи. И разбира се най-важно е че скумрия се лови когато я има. :)
klark66
новобранец
новобранец

Мнение от klark66 »

Привет на всички участници в този форум! :) Живея в Гърция на остров Закинтос,Йонийско море....не съм риболовец,но твърдо съм решил да стана такъв,дори вече съм се ориентирал към спининговия риболов.Края на март ми предстои да се прибера за малко в Бг.и мисля да си купя необходимите такъми и да започвам малко по малко да се уча :) Има ли някой информация за рибите в Йонийско море?
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

klark66 написа:Привет на всички участници в този форум! :) Живея в Гърция на остров Закинтос,Йонийско море....не съм риболовец,но твърдо съм решил да стана такъв,дори вече съм се ориентирал към спининговия риболов.Края на март ми предстои да се прибера за малко в Бг.и мисля да си купя необходимите такъми и да започвам малко по малко да се уча :) Има ли някой информация за рибите в Йонийско море?
Здравей колега. Правилно си решил и няма да съжаляваш. За рибите там където живееш не мога да помагам по простата причина че не съм бил там, но предполагам че има от тези които има и в Бяло море-мога да ти пратя едно класьорче с видовете морски риби което аз съм си правил. За такъмите огледай и тамошните магазини все пак някои неща са на по-ниски цени отколкото в БГ. Има много добри теми за спининговия риболов тук във форума. Поздрави и успех.
klark66
новобранец
новобранец

Мнение от klark66 »

Благодаря,колега Efimov....приемам всякакъв вид помощ :) Когато се оборудвам,ще пиша отново и ще споделя какви "инструменти"съм си закупил,а също така и какво съм понаучил на теория тук,от форума и като цяло от интернет.А след това и вие ще помагате със съвети :) А дотогава....поздрави,успех и НАСЛУКА!! 8)
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Какво става бе пичове,никой ли не ги е ловил на това хубаво време.Чакам някой да даде инфо , и съм бръмнал на юг.
Само чекам събота да дойде!...
niki_volley
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от niki_volley »

Здр колега скоро не съм ходил на Порто Лагос,но имам инфо от гмуркачи че риба едра няма,но октоподи имало много
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Малко да разбудим темата http://www.nariba.com/forum/posting.php ... 2/4l50.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img850/8090/cdzh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img819/2154/wjqx.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img844/7713/33e2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img46/2089/n2q6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Добра слука си имал.Браво!! Тръпката е била голяма!
Къде се случи "битката" и на кво "мезе"?
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Колегата с който бяхме имаше двойна слука.Единия 4,600 другия 3,200,но аз изравних резултата с един октопод 2,400.Лавраците са уловени на воблери Рапала Макс Рап 13см.Относно мястото,не мисля да го споделям.
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

".Относно мястото,не мисля да го споделям."
Прав си-не споделяй,че и там ще настане "панаир" и ще турят табели...
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

zazturbo написа:Колегата с който бяхме имаше двойна слука.Единия 4,600 другия 3,200,но аз изравних резултата с един октопод 2,400.Лавраците са уловени на воблери Рапала Макс Рап 13см.Относно мястото,не мисля да го споделям.
Я и тука да те поздравя за добрата слука.Рибите и на колегата са отлични.Че за цвят и този едрогабаритен октопод...Бравос!
kivaka
новобранец
новобранец

Мнение от kivaka »

аиде на сепииките утре ще ходя да ме у4ат на воблер от 6х до 12 вецхерта се ловил :) тея гарцхуля поне за тожа стават :)
niko81
новобранец
новобранец

Мнение от niko81 »

В неделя бях на Порто Лагос и освен дребни кефали друго не излизаше пробвах и на воблери но без резултат. Приказвахме и с човека от рибарския магазин каза че още е рано за лавраци , лефери и друга риба
kivaka
новобранец
новобранец

Мнение от kivaka »

а здр
при мене несе получириболова опитах -на:воблер на чепаре на дъно хжърлих на скарида, на морски несъм пробвал на блесна и в краина сметка на Кея в Перамос доидоха 3 ма булгарина и спукаха кефала 2 дена - на пилесхко и свинско месо на подвийна плувка 8-10 метра дулбочина имаше пачета по 20 см добреч се си напражих устата да питам 2 дена вали тука само дано утре да не вали цяла пилесхка гърда сум приготвил :) а за октоподите ше дам малко инфо на реаклица на кея излизат около 30цм парцхета малки -на перамос има на ден по 10 човека за октопод 1 не видях да хванат - метода незнам дали го знаете - макара с месина 100
искуствен рак с 2 големи куки незнам номер и под него огромно олово пак кум 100 грама :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

zazturbo - Хубава риба. Браво!
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”