Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ае, ПаФ, човекът тъкмо се е накефил, ти зор да му приседне....па иди при него, апнете, пийнете
....и те така.

lusienn написа:...днес съм доволен.Даже ще почерпя от рибата....
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Нека си се праи на Исус у маалата , мое и паметник да му издигнат , баш на жп прелеза във Факултета 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Ох,Павел Иванов написа:Люс , е това ме дразниш максимално ........ Предполагам че и чайката ако я беше хванал , вече да се върти на грилаКато гледам само с какво съжаление си написал че са я пуснали ...
Така се засмях, че ми потекоха сълзи от очите

Обаче,
Човекът си е такъв, като дете на природата е

Като си спомня, колко пъти и аз, с остър тон съм го приканвал да пропусне тези снимки, които ни дразнят!
Ама той не го осъзнава, ейййййййй

За него това е нормално,
Да хване риба, да я изпържи и изяде,
И после да сподели

Може пък да е прав, по някакъв начин, за себе си

Ама аз вече ни искам и да се ядосвам,
Щото цял ден чанч - изпуснати срокове, нереални оферти, неадекватни решения, счупени камиони, Инспекцията по труда

И само вечер - имам очакването, че ще намеря някакво спокойствие на компа,
Та затова - не искам повече ядове,
Че ще взема да пукна и после ................
Онзи ден ходих в един хоспис, да видя един колега,
Получи инфаркт, след него инсулт,
И сега лежи - половината му тяло не работи, мозъка - също, не разбира , не помръдва - ебати кофтия късмет ......................!
- GODzillata
Няма нищо по-нормално от това!G.Petkov написа:...
За него това е нормално,
И после да сподели!.....!

И аз бих правил така, ама пусто да остане като не моа да фащам теа риби...

- Vid
- кандидат преподавател
Годзи, за трепане си... Тва твое мнение във форума все си мислЪ, че е бъзик, както и мнението на Люси... Ако последния е стигнал нивото да прибира или пържи те костеляци, вервайте ми хора, много сме зле... Циганите прибират такива и ги пържат, но ние все още си мислЪ, че имаме малко достойнство да не го правим....GODzillata написа:Няма нищо по-нормално от това!G.Petkov написа:...
За него това е нормално,
И после да сподели!.....!
![]()
И аз бих правил така, ама пусто да остане като не моа да фащам теа риби...
п.п. Ако някой от колегите пишещи тук, е толкоз беден и много му се е дояло риба, да ми пише на Л.С. Ще му пратя малко ципури купени от пазара в Одрин по Спиди.... Ама, до сега не съм останал с такова впечатление от колегите, особено софиянците пишещи тук, ама знае ли човек? Една е виртуалното, ама друго е реалното....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Аз пък няма да съдя никой, щото нито съм Съдия нито съм Господ, но ще ви пусна един виц, далеч от разискваният въпрос, но който говори много за народопсихологията на българина като цяло:
На мегдана в едно село се появили плакати. „Утре, в 13 часа, на стадиона, с цел подобряване световния рекорд по полова потентност, бай Иван ще н...е 100 жени“ пишело на плакатите.
На следващия ден на стадиона в уречения час имало не повече от 20 души, които люпели семки и си говорели за политика, за посеви и др. подобни. Почти никой не обърнал внимание, че на терена в стройна редица има подредени сто доброволки готови да участват в подобряването на рекорда. В 13 часа без пет минути на стадиона излязъл бай Иван, по спортно халатче, загрял енергично, направил на бърза ръка сто лицеви опори, хвърлил халатчето и се хвърлил да подобрява рекорда. С бързо темпо бай Иван започнал да отмята доброволките- една, втора, трета… десета…петнадесета… двадесета. Публиката престанала да люпи семки и да си говори глупости и започнала внимателно да гледа ставащото на терена. Бай Иван продължавал все едно току що е започнал- двадесет и пета… тридесета… четирийсета… цялото село вече било струпано на стадиона и с трепет наблюдавало подвига на бай Иван. А той все така енергично продължавал да троши рекорда - петдесета… петдесет и пета… шестдесета… шестдесет и пета… Започнали да прииждат от околните села и от близкия град, стадиона вече пращял по шевовете. А бай Иван продължавал все със същото високо темпо - седемдесета… седемдесет и пета… осемдесета… осемдесет и пета. Пред стадиона вече се продавали национални трибагреници и фланелки с образа на бай Иван, местната кабелна телевизия също пристигнала за да отразява събитието, телевизионният репортер вече предвкусвал „Пулицър“. Бай Иван продължавал- деветдесета… деветдесет и пета. Целият стадион е на крака и крещи неистово:
- Бай Иван! Бай Иван! БАЙ ИВАН!!!
Бай Иван стигнал до деветдесет и шестата доброволка и започнал да показва леки признаци на умора. Тълпата на стадиона вече е почти в екстаз и реве:
- ДАВАЙ! ДАВАЙ! ДАВАЙ!!!
На деветдесет и осмата доброволка, бай Иван вече бил много изтощен и след като н....л и деветдесет и деветата, паднал на земята и се предал.
На стадиона настъпила мъртва тишина. След няколко минути възцарилото се мълчание започнало лека полека да бъде нарушавано от първо тихи, а после и от все по-силни възгласи, които прераснали във всеобщ рев:
- Педераст! Педераст! ПЕДЕРАСТ!!! ПЕДЕРАСТ!!!!
На мегдана в едно село се появили плакати. „Утре, в 13 часа, на стадиона, с цел подобряване световния рекорд по полова потентност, бай Иван ще н...е 100 жени“ пишело на плакатите.
На следващия ден на стадиона в уречения час имало не повече от 20 души, които люпели семки и си говорели за политика, за посеви и др. подобни. Почти никой не обърнал внимание, че на терена в стройна редица има подредени сто доброволки готови да участват в подобряването на рекорда. В 13 часа без пет минути на стадиона излязъл бай Иван, по спортно халатче, загрял енергично, направил на бърза ръка сто лицеви опори, хвърлил халатчето и се хвърлил да подобрява рекорда. С бързо темпо бай Иван започнал да отмята доброволките- една, втора, трета… десета…петнадесета… двадесета. Публиката престанала да люпи семки и да си говори глупости и започнала внимателно да гледа ставащото на терена. Бай Иван продължавал все едно току що е започнал- двадесет и пета… тридесета… четирийсета… цялото село вече било струпано на стадиона и с трепет наблюдавало подвига на бай Иван. А той все така енергично продължавал да троши рекорда - петдесета… петдесет и пета… шестдесета… шестдесет и пета… Започнали да прииждат от околните села и от близкия град, стадиона вече пращял по шевовете. А бай Иван продължавал все със същото високо темпо - седемдесета… седемдесет и пета… осемдесета… осемдесет и пета. Пред стадиона вече се продавали национални трибагреници и фланелки с образа на бай Иван, местната кабелна телевизия също пристигнала за да отразява събитието, телевизионният репортер вече предвкусвал „Пулицър“. Бай Иван продължавал- деветдесета… деветдесет и пета. Целият стадион е на крака и крещи неистово:
- Бай Иван! Бай Иван! БАЙ ИВАН!!!
Бай Иван стигнал до деветдесет и шестата доброволка и започнал да показва леки признаци на умора. Тълпата на стадиона вече е почти в екстаз и реве:
- ДАВАЙ! ДАВАЙ! ДАВАЙ!!!
На деветдесет и осмата доброволка, бай Иван вече бил много изтощен и след като н....л и деветдесет и деветата, паднал на земята и се предал.
На стадиона настъпила мъртва тишина. След няколко минути възцарилото се мълчание започнало лека полека да бъде нарушавано от първо тихи, а после и от все по-силни възгласи, които прераснали във всеобщ рев:
- Педераст! Педераст! ПЕДЕРАСТ!!! ПЕДЕРАСТ!!!!
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
Е, кое не му е нормалното в това да хванеш риба и да си я хапнеш?
Нацъкал си е Люската уклеи, изпържил ги пресни-пресни, отворил една потна бира...
...рахат, та дрънка!
Кое му е ненормалното и неморалното?
От памтивека хората ловят риба, за да я ядят........че дори и продължават до ден днешен......по-добре прясно уловена от теб риба, отколкото незнайно кога уловена и замразена от магазина!
Ако поне 2 пъти месечно хващах по едно 4-5 килограмово сомче, щях да си го хапвам с кеф, ама хайде де, курец, хващам по едно в годината.
Та, Vid, нещата не опират до финанси, а до кефа да хапнеш прясна риба.

Нацъкал си е Люската уклеи, изпържил ги пресни-пресни, отворил една потна бира...

Кое му е ненормалното и неморалното?

От памтивека хората ловят риба, за да я ядят........че дори и продължават до ден днешен......по-добре прясно уловена от теб риба, отколкото незнайно кога уловена и замразена от магазина!

Ако поне 2 пъти месечно хващах по едно 4-5 килограмово сомче, щях да си го хапвам с кеф, ама хайде де, курец, хващам по едно в годината.

Та, Vid, нещата не опират до финанси, а до кефа да хапнеш прясна риба.

Кире,вземи си една "Юнга"решава ти проблема за години напред.Българско,изпитано.Гьорге,тези вируси от къде идват,бе
И мене налазиха-няма управия.Хапчета,сиропи,чайове-писна ми.Казват с лекарства минава за ЕДНА седмица,без тях-за СЕДЕМ дена
МЕН СИ МЕ ДЪРЖИ ПОНЕ ДЕСЕТ ДЕНА.
И пак мъгла,мъгла.Абе ,зима е.

- GODzillata
Ако си бяхте направили навреме с Жорето противогрипна ваксина, сега нямаше да плачете.danikl написа:....Хапчета,сиропи,чайове-писна ми....МЕН СИ МЕ ДЪРЖИ ПОНЕ ДЕСЕТ ДЕНА.....

- Павел Иванов
Ненормалното е да мушнеш в торбата с уклейте , две , три кленчета с техен размер и после да маструбираш публично с консумирането имGODzillata написа:...Кое му е ненормалното и неморалното?...

Кире , ни съ опитвай да образуваш странични нерви

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Преди години редовно се ваксинирах и пак толкова редовно се разболявах-кашлица,сълзи,сополи
Имам познати ваксина не са 4ували и вирусите биагат от тиах Може би щото повече пииват 

Здравейте.Уклеите са перфектни-пържени.Май съм хванал към 100 и кусур от тях.Костуретките,ги хапва детето-другите плевели-за котките в квартала-мен не ме изкушават.Ям единствено уклей-в момента.Та гледам Павката-се е огледал нещо в мене-и ми скача с бутонките.

Риболовци.
- GODzillata
lusienn написа:...Та гледам Павката-се е огледал нещо в мене-и ми скача с бутонките.

Е да видите как изглеждат Урдините езера отвисоко и от друг ъгъл на снимане
На мен ми прилича на човешко лице.Две езера са очите,едно устата-на вас харесват ли ви,такива пейзажни снимки.Сега има едни,малки хиликоптери с дистанционно.Слагаш една камера-тип Go-Pro-HERO-3-и става клипче-отвисоко.Иначе е пак урдини езера,от друг ъгъл
Тия са мой снимки от рила,здраво стъпил на земята
Препоръчвам го на всеки,един път годишно поне.Кире-ти пък,веднага да натиснем и излезна на пистата 

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него