"СПОРТ"-ЕБ....ТИ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

"СПОРТ"-ЕБ....ТИ

Мнение от vIdRaTa »

Доходоносен "спорт"http://www.hsus.org/protect_seals.html(изгледайте видеото )
До къде стига човешката алчност и простотия :!: :evil:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Изврати се тоя народ ,е...ти и удоволствието :shock: :evil:
След като гледах и видеото,просто нямам думи,какво ли не се прави за пари.При тях поне има и организаций който се борят/до колкото могат/ срещу тези дивотий,ама при нас..... :cry:
Последно промяна от MITKO70 на Пон Яну 21, 2008 11:13 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

MITKO70 написа:Изврати се тоя народ ,е...ти и удоволствието :shock: :evil:
Те това ще ни и затрие колега :!:
--- Конфуций---
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Гадна гледка :evil: Не могат ни стигна :twisted: Ние нашите черноморски тюлени хеле още откога сме си ги затрили .... мъ може па хората глад да ги мъчи? :P
etiketa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от etiketa »

Гадно.Замислям се ,ами рбите ако бяха тюлени.Бил съм каракуди и
шарани по главите за да бъдат умъртвени,така са ме учили,зада не им режа главите докато са в час.Гадно.Не можем да се огледаме ,пускам риби но не винаги, това значи ли ,че съм полу..?
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Нямам думи за тези тъпанари!
И какво ги правят после тюлените-нищо,тогава защо ги убиват-за пари...глупаци :evil:
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кхъммммммм , темата е коментирана вече може би десетина пъти :? Наистина изглежда гадно но това си е официално регламентиран и разрешен от закона "спорт" . Този "спорт" носи доста добри приходи на Канадското правителство като си има определени квоти , доста високобюджетен и т.н. Както и в предишните коментари по темата ще се повторя - не по-малко зле изглеждащ може да се направи филм с малки и безпомощни агънца , теленца със гоооооооолеми и невинни очи , красиви живи рибки в естественната си среда и в последствие изсъхнали , згърчени , мъртви и пр. което въпреки всичко не би ни направило вегетарианци !

пп - Ребека ( водещата ) е много коректен Ибей селер . пазарувал съм за буля разни козметики от нея .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

е защо пък спорт? просто гледна точка , ако се направи филм за една кларница повече ще се ужасите ,ма мръвки не сме спрели да ядем, пусни го на женати това клипче да се отврати и после и подари палто от тези беличките ,дали ще го изхвърли а?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Този трябва да го халосат него по главата.САДИСТИ
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Гледал съм го това. Тия са е*а*и изродите! Дето вика колегата, че няма ли някой да им играе една гъостерица в тъпите кратуни!!! :roll: :? :wink:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Павел Иванов написа:Кхъммммммм , темата е коментирана вече може би десетина пъти :? Наистина изглежда гадно но това си е официално регламентиран и разрешен от закона "спорт" . Този "спорт" носи доста добри приходи на Канадското правителство като си има определени квоти , доста високобюджетен и т.н. Както и в предишните коментари по темата ще се повторя - не по-малко зле изглеждащ може да се направи филм с малки и безпомощни агънца , теленца със гоооооооолеми и невинни очи , красиви живи рибки в естественната си среда и в последствие изсъхнали , згърчени , мъртви и пр. което въпреки всичко не би ни направило вегетарианци !

пп - Ребека ( водещата ) е много коректен Ибей селер . пазарувал съм за буля разни козметики от нея .
Да ама Павка,начина по който претрепват хайванчетата не е "спорт" за който и да е СПОРТСМЕН.Това е идеята,а инак нищо против-и тук и на всякаде по севта се ловува,къде за тръпката ,къде за прехрана и т.н.(заложено му е на човека в гена и за тва е отселял),ама тва за мене си е извращение с живи и беззащитни същества.Тоя отворко надали има куража да отиде на сафари (примерно) в Африка и да млати на воля слонове,тигри и други таквиз не чак до там беззащитни хайванкове :wink:
Лоша работа , след време може и "спорт"-тенис на маса с ляво човешко очо да измислят :shock:
--- Конфуций---
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз си мисля, че в живота се случват къде по жестоки неща, и то на деца.Днес четах по весниците за някакъв изрод в Африка, водач на някакви племена.За да спечелел изборите са правили жертвоприношение с деца, като са им вадили сърцата и са ги изяждали, е това е отврат.Иначе в кланица ако влезнете, някой от вас сигурно ще припаднат, но това на дали ще ги откаже от луканките. :idea: :!:
snegk

Мнение от snegk »

Всички са прави,че няма да спрем да ядем мръвки,пържена риба и др.Просто при тях трябва да се измисли по хуманен начин на избиване,казвам избиване защото това не е лов.Ловджиите знаят как се убива дивеч,много трудно,а тез просто ги избиват,нещо като нашите търмъкчии.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”