Мнения за непозната марка пръчка ?

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
spectrum
новобранец
новобранец

Мнения за непозната марка пръчка ?

Мнение от spectrum »

Интересувам се тази пръчка дали е подходяща за чепаре, бомбарда, плувка и изобщо за морски риболов доста обмислям да си я купя за новият сезон защото поне на снимка и като и гледам характеристиките отговаря изцяло, а и цената и е доста добра.
Моля дайте мнения :roll:

http://www.decathlon.bg/x-tensis-400-id ... eristiques

X'tensis 400 CAPERLAN

Предимства на продукта
Чувствителност : Прогресивен строй за ефикасно засичане.
Мощност : Тази въдица позволява използването на плувки с тегло от 10 до 80 г
Поливалентност : Огромен резерв от мощност, адаптиран за риболов от отвесни скали. (7 метра).
Лесно използване : Езиче за кукички под макародържача за лесна смяна на риболовната позиция.
Устойчивост на морски климат
Гаранция 2 Години
---Характеристики на продукта
Размери : 400 CM
Тегло : 0.31 KGM
---Информация / Концепция / Технология
Състав Въдица от карбон / пластинков макародържач Fuji / метален накрайник с винт при основата / 6 водачи SIC Sea-guide.
Инструкции за поддръжка Да се изплакне със сладка вода след употреба в морето.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Мнения за непозната марка пръчка ?

Мнение от Borkata »

Макар и аз да не съм я чувал тая марка на мен лично според описанието ми вдъхва голямо доверие.Ако малко от малко това,което пише отговаря на истината за тези пари ще е супер инвестиция точно за морските риби,които ловим предимно.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Holly
новобранец
новобранец

Мнение от Holly »

Да ме извиняват от този магазин, ама за непознати марки са им дебели цените. Колега, ти както си решиш, само де не береш ядове с гаранцията, пък и не казват при какви условия важи. Един килограм жито, като го гледам на снимката е сурово 4лв., 10 пъти по-скъпо от пазара, все пак още не ядем доматите с колци.
Такъмчето

KARPELA TEAM BULGARIA
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Holly написа:Да ме извиняват от този магазин, ама за непознати марки са им дебели цените. Колега, ти както си решиш, само де не береш ядове с гаранцията, пък и не казват при какви условия важи. Един килограм жито, като го гледам на снимката е сурово 4лв., 10 пъти по-скъпо от пазара, все пак още не ядем доматите с колци.
Ееее да,ама зърната са без семки вътре. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Марката е непозната за България, а иначе във западна европа се е доказала одавна!
Жаден съм а вода не ми се пие
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Марката е доказана,но отдавна изцяло китайска(както много други стари марки),изглежда добре въдичето ,но не забравяй че на същите пари можеш да вземеш нещо доста по добро.Отдавна не пазарувам от Декатлон(преди още да отворят в БГ)това е магазин за китайски боклуци на по високи цени примерно от Илиенци и др.Може и да съм предубеден но всеки си има мнение.
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

Аз бих обърнал внимание на три неща , дето не ми допадат :
Първо:
Струва ми се от снимката , че е с къса задна част . Предпоставка за неудобен хват при замятане .
Второ:
Гладка дръжка . Като се намокрят ръцете ще се пързаля.
Трето:
Макародържача е несигурен . Този модел не е надежден за интензивен риболов , брал съм ядове с такива .
Нямам нищо против пръчката , но просто това виждам на снимката :wink: .
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Иван Байчев написа:Аз бих обърнал внимание на три неща , дето не ми допадат :
Първо:
Струва ми се от снимката , че е с къса задна част . Предпоставка за неудобен хват при замятане .
Второ:
Гладка дръжка . Като се намокрят ръцете ще се пързаля.
Трето:
Макародържача е несигурен . Този модел не е надежден за интензивен риболов , брал съм ядове с такива .
Нямам нищо против пръчката , но просто това виждам на снимката :wink: .
Освен това е доста тежка за 4 метрова въдица! Според мен не е подходяща за зарган!
По-скоро е удачна за чепаре! Но не и знам строя.. Ако е мека,не става!
AC/DC
spectrum
новобранец
новобранец

Мнение от spectrum »

Добре доколкото разбрах тази пръчка не я одобрихте, тогава какво ще кажете за другите ми предложения защото съм си го поставил за цел още от миналият сезон, че ще имам поне горе долу свястна пръчка за морски риболов...

SIWEIDA COMPETITION 4.50M

http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... uct_id=887

Телескоп с водачи Competition е от високо модулен карбон-IM7 със SIC водачи, дължина-4,50см., на 5 секции и с изключителна лекота -290гр.При прибрано положение е 1,25см. и е с акция 20-100гр.Снабдена е с два подвижни водача на върха и по един подвижен на всяка секция за по-голяма здравина и прецизност.Още от екстрите които претежава е метална тапа и метален макародържач .Пръта е много здрав за такъв клас, защото е подсилен с кевларена оплетка.Изключително здрав, чувствителен и лек телескоп с невероятно добри възможности при изхвърлянето.

Colmic ARKELL 4.30м

http://megafishing.bg/product/1820/tele ... rkell.html

Подсилен с допълнителна кръстосана оплетка от кевларени нишки този телемач е предназначен за безпроблемна борба с едри риби. Работна акция 20-80 грама. Оборудван с твърдосплавни водачи и удобна коркова дръжка ARKELL се предлага в две дължини: 4,00 и 4,30 метра. Транспортна дължина съответно 122см. и 132см.

4.30м с тегло 294грама
radooo
новобранец
новобранец

Мнение от radooo »

Колега и трите пръчки са тежки за бомбарда може би Colmic ARKEL или по скоро Colmic AKTIV защото е с малко по голяма акция да става за чепаре,но за бомбарда моито мнение е пръчка до 4.20м и до 210гр максимална тежина погледни Vega TOMAHAWK 4м и тежи 180гр аз съм с такава и съм доволен хвърлям 25гр бомбарди с нея и работи много добре!
писията
новобранец
новобранец

Мнение от писията »

Малко тежички за тези пари.А и колегата radooo има право за дължината на пръчките.
vanko4at
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanko4at »

Подкрепям колегaтa radoo зaщото и aз съм с тaкaвa томaховкa :) Почти се доближaвa до кaтегориятa " Универсaлнa пръчкa зa чепaре и бомбaрдa от брегa " 8) С бързa, върховa aкция и тест от 20 до 60 гр. Сaмо еднa зaбележкa че , горнaтa грaницa мaлко не отговaря. Лично aз не бих хвърлял с повече от 50 гр тежест. С еднa думa , препоръчвaм нещо тaковa :drinkers:
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.

http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”