Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
предложете някой водоем около Варна ,където може да се направи риболов на плувка,благодаря предварително.
на Чудните Скали излизат основно бабушки. Искат кадърно хранене и фини такъми. Според деня се правят между 20 и 166 на човек
Вчера бях на Чудните скали срещу заведението.2 килограма храна + глина резултата 2 бабушки и едно попче.Лових на мач на директен и на пружина.До 2 часа всички отсреща си биха камшика като преди това до обяд направиха по 10-ина бабушки много редки,и коментираха че днес рибата я нямало,явно предни дни наистина е вървяла.
В неделя,12.1.,на Киселово 2ч и толкова на Одринци-пълно капо.Пробвах основно на мач и фидер,захранка,бял и торен.Почти никой нямаще по язовирите.
Влади,благодаря за инфото но за съжаление за за известно време за мен, риблова приключи,причината е че снощи сами занолили гаража.
7ца,8ца,мач2бр.2дайви,3шимана,2спининга и много други дреболии необходими за един приятен риболов.

Изключително неприятно! Бий камбаната из форума ако може да се появят нейде!ianimar написа:Влади,благодаря за инфото но за съжаление за за известно време за мен, риблова приключи,причината е че снощи сами занолили гаража.7ца,8ца,мач2бр.2дайви,3шимана,2спининга и много други дреболии необходими за един приятен риболов.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Кофти колега,дай си телефона на ЛС,тука в Шумен да проверя дали няма да изкочат,в Събота и Вторник на КООП Пазара и на Мотостадиона в Шумен има нещо кат битак ,нещо подобно на http://bitaka.tumblr.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ,има хора от Варна да пробутват боклуците и антиките тука.
Колеги някой случайно да е чувал нещо за р.Фъндъклийска до Шкорпиловци. Благодаря предварително.
То на този битак може да си намериш каквото искаш , аз също ще го обиколя в събота да си търся бегач и ще хвърля едно око на рибарските принадлежности , ако искаш пусни ми и на мен телефона си. С радост ще помогна стига да мога 

Всяко хоби е за удоволствие 

телефона ми е 0898920426/Янко/.дайвиTDR2508D,exseler2500 .shimanoELF5000PG.нексейв3000.аливио4000.корморанкронос3500/мачТИКАWINER4.20.сърф гравел .фидер микадо.ава-шима спининг3м.8ца без натпис,7ца сивейда.сак сенсас пълен със кутии с плувки,
-
- разбира нещата
колега ,сори за случилото се.ама да попитам,защо си държите такъмите по гаражи и мъзетаianimar написа:Влади,благодаря за инфото но за съжаление за за известно време за мен, риблова приключи,причината е че снощи сами занолили гаража.7ца,8ца,мач2бр.2дайви,3шимана,2спининга и много други дреболии необходими за един приятен риболов.

дано ги откриете крадците

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
ами нали живеем в европейска дъжава и не трябва да се претесняваме от такива кокошкарски кражби,а за мястото въпростният гараж е във вътрешен двор.
Колега на Фъндъклийска само фъндъци излизали. Ний с колегата Сашо ще ходим в неделя на Провадийската там давало добреиванко написа:Колеги някой случайно да е чувал нещо за р.Фъндъклийска до Шкорпиловци. Благодаря предварително.

- kikk4o
- ще става разбирач
Може ли някой да ми каже къде е най-удобно да се лови риба на Провадийска река и как да стигна от Варна до мястото? Благодаря предварително !
В района на Чудните скали, вчера: 78,141, 177 броя ( трима, както се досещате)