Национална среща-място

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Къде да се проведе Национална среща №3

Жребеца
25
46%
Йовковци
14
26%
Дунав
15
28%

Общо гласове: 54

георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

snegk написа:Помислете за някой красив,арендован,голям и с големи риби язовир,нещо като язовира който държи Кроки(Любчо).
Това е добър вариянт защото може и по време на забраната :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Подкрепям Коцето,а и какво ще кажете за ДЪЛГАТА почивка около 6-ти май да се случи случката :?: :wink:
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Около 6-ти май,работата отива на чевермета
все пак е Гергьовден :partyman:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Marco Polo написа:
paceto67 написа:...все пак е Гергьовден :partyman:
... и забрана... :cry:
георгиев59 написа:
snegk написа:Помислете за някой красив,арендован,голям и с големи риби язовир,нещо като язовира който държи Кроки(Любчо).
Това е добър вариянт защото може и по време на забраната :lol: :lol:
Ако е по време на забраната, няма да агитирам вече за Дунава. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Аз предлагам да е за откриването, но нека да видим кога ще е тази година пък тогаз да решаваме датата.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Като казах около 6-ти май,естествено съм наясно ,че е в забраната :wink: Но подкрепяйки Коцето,нещата ги виждам да се случат на арендован водоем-защо не при Кроки :idea:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Като гледам другата анкета http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=11654&start=0 гласували са евентуално толкова присъствие колкото и в момента, и в тази анкета за място. Нека да си кажем мнението, актуална ли е тази анкета, тъи като не беше регламентирано с тема, кой да са предложените водоеми. Според мен са актуални ( според гласовете и мненията ), Дунав и Жребчево. По старо, и по това гласуване излиза пак Жребчево. Според мен Ивака трябва да поеме оговорноста след като излуша мнменията, дали да пусне нова анкета или да дейстава с анкета за дата. Нищо, че е един от най - младите, доказал е способноста да организира срещи и купони и не случино е модератор на темата.

Аз лично ще съм където и когато и да е с Вас.

Да ме извини Сапуна, че го цитирам ама това си е и мое мнение.
snegk

Мнение от snegk »

Аз още не съм гласувал,като гледам бройкита,полвината само така си гласуват.Пак ще сме същите,плюс,минус 5 човека.Давайте дата и да прключваме.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Анкетата не е актуална , ще има друга. В която всеки гласувал ще трябва да пусне пост за къде е гласувал, за да не ни избират място за среща хора който няма да присъстват.

Дата мисля че след забраната е перфектно, може би и същата дата от Първата среща да ползваме :roll:

Опцийте за място мисля да са същите, ако някой има други конкретни предложения да ги пуска тук.

Тази тема ще се ползва май за говорилня :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Само,че мястото да е от првата среща .Другото,има много закачки а и нямам добри спомени от пътя.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Мойто мнение е следното,първо вижте заглавието на темата-СРЕЩА.
От там на сетне трябва да се мисли като за такава,съдейки по двете срещи които се състояха до сега.Първата беше с около 20 човека съчетана със запознанство,риболов и разпивка/по стечение на обстоятелствата и аз бях там,ама малко в страни/наистина тогава имаше и добър улов,на втората дойдоха над 30 човека,съчетана с много ядене,пиене и по малко риболов.Имайки впредвид тези две обстоятелства и третото което е още по-важно а то е,че на третата среща ще има над 50 желаещи които със сигорност ще дойдат.Така,че не трябва да се взима 100% подвнимание-риболова.Това е среща на национално равнище не да си мерим силите кой колко ще хване а е да се съберем и опознаем,навярно ще има и хора които ще хващат но ще има и много които ще дойдат без въдици,както беше и на втората среща.Така че нека се избере водоем,който да побира повече хора,да има условия за палатки и чардаци,да сме близко до населено място и питейна вода,а що се отнася до рибата ако е късмет тя ще се хване :D За тези условия най ми харесва Йовковци после Жрепчево,за Дунава наистена е привлекателно мнението но е доста далече от всички и надали всички ще дойдат ако е за два дена.Ако е на Дунав помислете добре-там трябва да е поне четири дена,та като дава човек пари за бензин да не е само гъз път да види :idea:
Давам си мнението за Йовковци :idea:

Но където и да е аз ще съм там,на барбекюто :D :D :D
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Забравих да кажа за датата,най-добре ще да е на откриването на риболовния сезон,тъй или иначе тогава всичко живо ще се юрне по язовирите та по-добре е да сме заедно.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Аз като всеки път да си кажа (Тракиец, Студен кладенец, Ивайловград, Тича) .... пък квото се реши.... ма време е за разнообразие!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk

Мнение от snegk »

Неделчо,не съм съгласен да се отписва риболова.Много хора ще си вземат отпуска и ще искат да се насладят на удовоствито наречено риболв.Срещата с колеги ще е на първо място,но нестава да седна на масата и да не ставам 3 дена.Пък който може нека да стои.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

В никакъв случай не трябва да отписваме риболова,

да пропилея 3-4-5 дена само в пиене когато съм на язовир не става.

Йовковци е добър вариант, стига да е отворен Боаза. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”