Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща-място
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Marco Polo написа:... и забрана...paceto67 написа:...все пак е Гергьовден
Ако е по време на забраната, няма да агитирам вече за Дунава.георгиев59 написа:Това е добър вариянт защото може и по време на забранатаsnegk написа:Помислете за някой красив,арендован,голям и с големи риби язовир,нещо като язовира който държи Кроки(Любчо).![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като гледам другата анкета http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=11654&start=0 гласували са евентуално толкова присъствие колкото и в момента, и в тази анкета за място. Нека да си кажем мнението, актуална ли е тази анкета, тъи като не беше регламентирано с тема, кой да са предложените водоеми. Според мен са актуални ( според гласовете и мненията ), Дунав и Жребчево. По старо, и по това гласуване излиза пак Жребчево. Според мен Ивака трябва да поеме оговорноста след като излуша мнменията, дали да пусне нова анкета или да дейстава с анкета за дата. Нищо, че е един от най - младите, доказал е способноста да организира срещи и купони и не случино е модератор на темата.
Аз лично ще съм където и когато и да е с Вас.
Да ме извини Сапуна, че го цитирам ама това си е и мое мнение.
Аз лично ще съм където и когато и да е с Вас.
Да ме извини Сапуна, че го цитирам ама това си е и мое мнение.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Анкетата не е актуална , ще има друга. В която всеки гласувал ще трябва да пусне пост за къде е гласувал, за да не ни избират място за среща хора който няма да присъстват.
Дата мисля че след забраната е перфектно, може би и същата дата от Първата среща да ползваме
Опцийте за място мисля да са същите, ако някой има други конкретни предложения да ги пуска тук.
Тази тема ще се ползва май за говорилня
Дата мисля че след забраната е перфектно, може би и същата дата от Първата среща да ползваме

Опцийте за място мисля да са същите, ако някой има други конкретни предложения да ги пуска тук.
Тази тема ще се ползва май за говорилня

Мойто мнение е следното,първо вижте заглавието на темата-СРЕЩА.
От там на сетне трябва да се мисли като за такава,съдейки по двете срещи които се състояха до сега.Първата беше с около 20 човека съчетана със запознанство,риболов и разпивка/по стечение на обстоятелствата и аз бях там,ама малко в страни/наистина тогава имаше и добър улов,на втората дойдоха над 30 човека,съчетана с много ядене,пиене и по малко риболов.Имайки впредвид тези две обстоятелства и третото което е още по-важно а то е,че на третата среща ще има над 50 желаещи които със сигорност ще дойдат.Така,че не трябва да се взима 100% подвнимание-риболова.Това е среща на национално равнище не да си мерим силите кой колко ще хване а е да се съберем и опознаем,навярно ще има и хора които ще хващат но ще има и много които ще дойдат без въдици,както беше и на втората среща.Така че нека се избере водоем,който да побира повече хора,да има условия за палатки и чардаци,да сме близко до населено място и питейна вода,а що се отнася до рибата ако е късмет тя ще се хване
За тези условия най ми харесва Йовковци после Жрепчево,за Дунава наистена е привлекателно мнението но е доста далече от всички и надали всички ще дойдат ако е за два дена.Ако е на Дунав помислете добре-там трябва да е поне четири дена,та като дава човек пари за бензин да не е само гъз път да види 
Давам си мнението за Йовковци
Но където и да е аз ще съм там,на барбекюто

От там на сетне трябва да се мисли като за такава,съдейки по двете срещи които се състояха до сега.Първата беше с около 20 човека съчетана със запознанство,риболов и разпивка/по стечение на обстоятелствата и аз бях там,ама малко в страни/наистина тогава имаше и добър улов,на втората дойдоха над 30 човека,съчетана с много ядене,пиене и по малко риболов.Имайки впредвид тези две обстоятелства и третото което е още по-важно а то е,че на третата среща ще има над 50 желаещи които със сигорност ще дойдат.Така,че не трябва да се взима 100% подвнимание-риболова.Това е среща на национално равнище не да си мерим силите кой колко ще хване а е да се съберем и опознаем,навярно ще има и хора които ще хващат но ще има и много които ще дойдат без въдици,както беше и на втората среща.Така че нека се избере водоем,който да побира повече хора,да има условия за палатки и чардаци,да сме близко до населено място и питейна вода,а що се отнася до рибата ако е късмет тя ще се хване

Давам си мнението за Йовковци

Но където и да е аз ще съм там,на барбекюто