Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща-място
Модератор: sapuna
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Национална среща-място
Реших да пусна тази анкета за да се помогне в избора на място за провеждането!

-
- кандидат преподавател
- MITKO70
- кандидат преподавател
Според мен Жребеца е по-добър вариянт,защото е горе-долу в средата на България и ще е горе-долу на еднакви растояния за колегите от четирите крайща на БГ.Е ,на някой ще е по близо.Дунав не се знае как ще е при пролетното пълноводие,а за комарите колегите покрай реката знаят за какво става въпрос.
Всичко може,но не всеки го можe.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хм...много през просото е всичко това...трябваше всеки да даде мотивирано предложение защо именно на даден водоем да бъде срещата, след което всички конкурентни предложения да се бяха включили в анкета за гласуване.
Дунав...мнооого общо казано.
На мен може да ми е писнало от Дунав и да искам да разнообразя на някой язовир, но как ли да избера от предлаганите два като не знам нищо за тях?
Предлагам да се проведат предизборни дебати, всеки да се опита да защити предлаганото от него място и да вербува и други за него.

Дунав...мнооого общо казано.

На мен може да ми е писнало от Дунав и да искам да разнообразя на някой язовир, но как ли да избера от предлаганите два като не знам нищо за тях?

Предлагам да се проведат предизборни дебати, всеки да се опита да защити предлаганото от него място и да вербува и други за него.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Миналата година беше на Жребчево, аз гласувах за Йовковци понеже тази година станах свидетел и донякъде участник в доста добри излети излизаха главно каракуди от порядъка на 1,0 - 1,300 за съжеление не бях подготвен за снимков материал, другото което е излизаше доста Шаран през юни до началото на юли месец в порядъка на 1-5 кг като преобладаваха около 2кг почти еднокалибрени , а изненадващо целия август месец се обаждаше толстолоб, на дъно на месено с кюспе а на куките стиропор в три поредни излета моя комшия изважда по 2 единия беше към 5кг другите около 3, аз закачих само един но се откачи близо до брега, за сметка на това бях доволен и на приличните каракуди който направо си бяха като шаран. Друга причина е че природата там е наистина прекрасна високо - планински климат ,тучна зелена трева, чист въздух, дебели сенки а на жребчево навред скали камъни и гола пустош най-близкото село е на 2км има магазин а водата е изворна и направо от дълбините на Балкана. Сапуне ти поне беше там тази година и то май като гледам с тебе сме били в едни и същи дни юли месец и четирите съботи и недели бях там.