Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Оооо, Насе, усещах аз, че липсваш!nasco2 написа:Я каква голема тема и аз да не съм я видел, гулем съм миндил начи.

Ай, добре дошъл в една вкусна-гурме-арабийско-бохемска тема!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире,GODzillata написа:....Адвокат на дявола!![]()
това ли е дявола,бре?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata

Може да сме безделници,но не оставаме без празници !!!GODzillata написа:..Ачкааааааа.........безделието води до пороци.....

Ама,Кире,тоя дявол така гледа все едно вижда Тигър,а???

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Наско,nasco2 написа:Я каква голема тема и аз да не съм я видел, гулем съм миндил начи...
И аз така реагирах, ама беше към 18-та страница

Обаче няма значение,
Важното е, че си видял темата!
Така се уморих от днешният работен ден, че си взех една почивка за утре

Ще я прекарам задължително с въдица в ръка!
Ама щото още съм омачкан от гадните вируси - пак ще бъде на мързеливите риболови

На столчето и със замечтан поглед в плувката

На обяд погледа се премрежва и изпадам в лека до средна дрямка

Само да не вали утре, че ще ми развали следобедния сън

Кире,
Скивай - почти няма запетайки

Ще работя за ликвидирането и на тиретата, да ги ева

Да изкореним Люсковщината от нашите партийни редици - би казал товарищ Сталин !
- stankof
- ще става разбирач
Здравейте веселяци!
От известно време следя темата която ми се струва че е много айляк и е особенно подходяща за разпускане след гадните ми 12-часови работни смени
Та вече по темата........
Днеска излезайки на терасата кЪде обЕд да видя верно ли е това което показва термометъра ми вътре за това което е отвън (17 C') станах свидетел на следната мила ромска картинка:

Вашата задача е да откриете колко вида и броя животинки има на фотото
Наслука!
От известно време следя темата която ми се струва че е много айляк и е особенно подходяща за разпускане след гадните ми 12-часови работни смени

Та вече по темата........
Днеска излезайки на терасата кЪде обЕд да видя верно ли е това което показва термометъра ми вътре за това което е отвън (17 C') станах свидетел на следната мила ромска картинка:

Вашата задача е да откриете колко вида и броя животинки има на фотото

Наслука!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Добър вечер и добро утро преходници!
nasco2 написа:
Я каква голема тема и аз да не съм я видел, гулем съм миндил начи...
Добре дошъл Насе!
Влязнал си точно навреме, защото темата още е в начален стадий, а по всичко изглежда, че преходът ще е безкраен..
Честит ти ИД на патерица, че май онзи ден те пропуснах!
На кой ли пък мъж не му се е случвало да си поиска секс и не рядко да чуе от ебекта думите " Ох, остави ме сега, не съм в настроение"
Ей един пич как е постъпил в случая:
Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност?
Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво? Какво трябва да значи това ?!" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почивка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - "Да вземем по един чифт за всяка комбинация." - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе, с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс.
nasco2 написа:
Я каква голема тема и аз да не съм я видел, гулем съм миндил начи...
Добре дошъл Насе!
Влязнал си точно навреме, защото темата още е в начален стадий, а по всичко изглежда, че преходът ще е безкраен..
Честит ти ИД на патерица, че май онзи ден те пропуснах!
На кой ли пък мъж не му се е случвало да си поиска секс и не рядко да чуе от ебекта думите " Ох, остави ме сега, не съм в настроение"
Ей един пич как е постъпил в случая:
Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност?
Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво? Какво трябва да значи това ?!" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почивка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - "Да вземем по един чифт за всяка комбинация." - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе, с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- трапера
- сериозен играч
Отказах се да уча. От учебника. Реших да зазубрям въпросите и отговорите. Просто за мен е непосилно (с моите познания по немски) да прочета и да разбера целия материал. При нас наистина е пей сърце-купуваш си билета.danikl написа:Трапер,стискам ти палци от сега за изпита,че като гледам какво има да научиш-ще имаш нужда от късмет.При нас е къде по-простичко-15 лв.=6месеца:25лв.=годишен иси готов.Дали пък това не е една от разликите за броя на рибите по света и у насУспех
Тия немци са болни на тема природа. Ако ти се допикае рязко, в някой парк примерно и се облекчиш в храстите,те чака солена глоба. Ако те види някой полицай де!
Ако хванеш риба, която е болна от някоя кожна болест (причинена от бацили, микроби, паразити и т.н.) кепа, с който си я извадил е вече "заразен"-не може да го ползваш вече!!!
Ако по някаква причина не ползваш кеп, а привлачиш рибата по брега-тя вече е наранена, стресирана и в шок. Трябва по най-бързия начин да я избавиш от мъките и!
Ако извадиш мерна риба и искаш да я задържиш (не, че пускането обратно е разрешено!) първото, което трябва да направиш е- бум по главата с бухалката, заколваш я, изкормваш и ръгаш в хладилната чанта!!! Щото всеки нормален риболовец си носи студена биричка

Задължителен атрибут от оборудването, освен рулетката е и въпросната бухалка. Тип бейзболна бата, с дължина около 20те санта. И гламундерите си плащат в магазина средно по 25 кинта за тая бухалка, щото е спицяаална. Не, че с най-обикновена пръчка не можеш да я свършиш тая работа.
Направи ми впечатление, че спининга и мухарството са на почит, тук в Бавария. Ако обаче решиш да ловиш хищник на плувка-не може да ползваш жива рибка за стръв.
....................................................
Бай дъ уей, хамонито дет го има тук е мазано с някаква мазнина отвън. Наистина си понамирисва и трябва да се реже мнооого на тънко. Оня ден гледам ги смъкнали от 50 на 40 евро.
Снощи разнообразих учението така

Друга биричка и друга мръвка, опушена в комин

ПС. да Кире, това е за любителски билет

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
Учи, Свилене, учи!трапера написа:Ако по някаква причина не ползваш кеп, а привлачиш рибата по брега-тя вече е наранена, стресирана и в шок. Трябва по най-бързия начин да я избавиш от мъките и!
Ако извадиш мерна риба и искаш да я задържиш (не, че пускането обратно е разрешено!) първото, което трябва да направиш е- бум по главата с бухалката, заколваш я, изкормваш и ръгаш в хладилната чанта!!!

То при горните правила - да ти е кеф да си рибар там! Няма да има кой да ти задиря, че си утепал рибата...

@stankof, нямаше ли една въздушна пушка да отстреляш орките?

- stankof
- ще става разбирач
Ми не нямахGODzillata написа:@stankof, нямаше ли една въздушна пушка да отстреляш орките?![]()

Докато си намеря ключа за касата да си извадя Макаровчето и орките бегаха

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- GODzillata
Еее, нИдей така с Макаренкото, че после ще трябва да ти ходим на свиждане и да ти носим компоти от ягоди. 

Май дойде времето,когато.......по-добре Макаренко да дойде!?GODzillata написа:Еее, нИдей така с Макаренкото,.....................

- GODzillata

-
- Модератор
Що ли си мисля, че и други си го мислят това.Телескоп написа: Май дойде времето,когато.......по-добре Макаренко да дойде!?![]()
![]()

Ето го...............!!!dantho.mihov написа:Що ли си мисля, че и други си го мислят това.Телескоп написа: Май дойде времето,когато.......по-добре Макаренко да дойде!?![]()
![]()

«Педагогическая поэма»

Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Яну 21, 2014 6:18 pm, променено общо 1 път.