Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
Уау,това е Снимка на годината 2014!

-
- новобранец
На Копринка като тръгнат на пролет големите каракуди се събират много повече хора на едно място.
Нямате разлика.........затова!Troli Rapala написа: Само Мангалите не моем да ги различим,дали са там и избиват рибата?![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колежке ,и теб сме те мяркали из ... лодките!Айде по полека моля!tania22 написа:Нямате разлика.........затова!Troli Rapala написа: Само Мангалите не моем да ги различим,дали са там и избиват рибата?![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми заповядай при "нас",ще бъда директен и нема да си говориме!tania22 написа:Нямате разлика.........затова!Troli Rapala написа: Само Мангалите не моем да ги различим,дали са там и избиват рибата?![]()

Troli Rapala написа:
Уау,това е Снимка на годината 2014!![]()
Не знам къде е този залив "Брезите",но толко народ не съм виждал и не се е събирало дори на Култово място,като Щъркела на Искъро!
![]()
Тая снимка ще я запомня,баси и калабълъка не съм виждал толко народ на свободен водоем,напрао си е "състезание"!
![]()
![]()
Само Мангалите не моем да ги различим,дали са там и избиват рибата?
![]()
Браво бе колега, да не знаеш къде са брезите, ти жребчевското чедо...тук са садките, ама не на графа, а другите вдясно от ракетната. Сега се лови там доста червеноперка и уклей и цигани няма.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аььь,ясно ми стана сега и Мерси!stomanco написа:
Браво бе колега, да не знаеш къде са брезите, ти жребчевското чедо...тук са садките, ама не на графа, а другите вдясно от ракетната. Сега се лови там доста червеноперка и уклей и цигани няма.

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Броиш само тези,които се виждат,но има поне още толкова,които няма как да влязат в кадьрTroli Rapala написа:Аььь,ясно ми стана сега и Мерси!stomanco написа:
Браво бе колега, да не знаеш къде са брезите, ти жребчевското чедо...тук са садките, ама не на графа, а другите вдясно от ракетната. Сега се лови там доста червеноперка и уклей и цигани няма.Чак се чудим,как мангалите се държат само на "Римския" па ги нема при "Брезите"?
И все пак такова чудо от към риболовци не е било никогиш на "Брезите" у сред зима,нали?
Кормораните пасти да ядат,ние сме повече от тях!
![]()
Но щом ги нема мангалите в района ми е по-спокойно за рибешката популация и все ще остане нещо за "гутен булгаришен фишерман"!
Снимката наистина много ми харесва,сега си играх и ги преброих към 50човека,което не е чак толкова фрапантно,но не се вижда там всеки ден и се впечатлих!
Красиво е туй Жребчево,мамка му!Особенно от София!
![]()
![]()

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
-
- учете се от него
Кво е тва чудо на чудесиите бреее....
Аз пък, уикенда се мъчих да ловя на плувка и фидер, между лодки и колесари, без "съмишленици" и навалица наоколо.
През деня- естествено нищо, но тихичко и нелегално с директна девятка, през ноща дръпнах 50 бабушки за 4 часа...като тия на снимките по-долу:

п.п. сори за теления живарник, ама е от най-големите, пък и бях планирал "пълен валат"..

п.п. сори за теления живарник, ама е от най-големите, пък и бях планирал "пълен валат"..

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Стига бе Батко,ти ме уби!

- carpsliven2
- сериозен играч
Направи ми впечатление от колеги хванали много бройки...Колеги не алчнейте и не прибирайте всичко което хванете.. Мислете за бъдещето.. нека остане нещо за нашите деца и внуци!

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
; и то през нощта! :
Колеги,в тази връзка бих искал да знам, според коя действаща заповед в момента може или не може да се лови през ноща на определените за нощен риболов язовири?
Колеги,в тази връзка бих искал да знам, според коя действаща заповед в момента може или не може да се лови през ноща на определените за нощен риболов язовири?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шшшш,аре стига с тия мизерни постове и намеци!genadi49 написа:; и то през нощта! :

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Това ли са ни бракониерите,дет са фанали некоя бабушка по тъмно на плувка?