Shimano Purist Feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

Skodaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Shimano Purist Feeder

Мнение от Skodaman »

Някой срещал ли се е този модел колеги. Ще скачам и искам да знам евентуално някое друго мнение , поне да знам ще губя ли ще печеля ли :)
Ако има отзовали се специални благодарности разбира се ! :drinkers:
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Shimano Purist Feeder

Мнение от azareus »

Само в интернет съм го срещал аз, но като му гледам цената и ми се струва, че трудно може да се "губи" с закупуването на този фидер. Не че няма скъпи боклуци, но едва ли Шимано правят такива.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Skodaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skodaman »

Така или иначе го заприходявам поне ще ви кажа как е. Макар , че съм адския новобранец с фидер :)
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

И аз съм така, но пък ще натискаме с голямо желание. :)
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Skodaman написа: Макар , че съм адския новобранец с фидер :)
Така се започва колега от самото начало и с течение на времето ще ставаш по-добър,но имай в на предвид,че няма да се разминеш само с една фидер пръчка.Фидер риболова изисква доста практика по водоемите и най-вече да се запознаеш с особеностите му,като прочетеш малко информация в нета от форумите и статиите където има описано всичко подробно относно избор на фидер и макара,монтажи и т.н. :drinkers: :rolleyes: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Skodaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skodaman »

Ем аз купих един фидер към момента няма излет но важното е , че купувам втори :) . Но за избора за макара си нямам идея каква да е все още не съм го мислил това.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”