Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лек срещу чалгата
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Чалгата е безсмъртна през този исторически период в странната страна родна и балканска.Много мъни се наливат и се въртят там.Не можем я ликвидира / за съжаление /с металните си сърца и битие - 500 диска хард,н,хеви.Да влачат - има сума ти кръчми тук,в които не пускат чалга,а питиетата са качествени.Аз съм имунизиран и защото на работното място,на служебния комп,се бичат жици сал -на такъв звуков фон много ми спори работата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Във България се наляха милиони ,българският народ да изгуби етническия си белег:-традиции и фолклор.Създадоха се звукозаписни студия,телевизии,клубове,силикон,блондинки и достатъчно прости хора ,за да процъфти тая индустрия.Приобщиха хората към кючека,кабазурната, и макамите.Сръбски ,турски, гръцки,арабски песни,се запяха на Български език ,с цигански орнаменти. Повърня!!! Мелодии от два -три тона,с ритъм съвпадащ с ритъма на сърцето ,лесни за възприемане и запомняне,лишени от всякакви музикалноестетически достойнства,продукт на новото време !
Последно промяна от гуслар на Сря Яну 23, 2008 3:09 pm, променено общо 1 път.
И падащата звезда е била изгряваща .
- Михалич
- ще става разбирач
Така си е гуслар - за съжаление. На някой тарикати, дет ни оправляват и се мислят за най-умните /знаем ги кои са / им трябва прост народ, който не знае от де иде и къде ще отива

Чалга, тв игри, шоута, заебано образование и здравеопазване, отебана армия - все техния почерк
Поздрави на Казанлък - родния град на бащата
Тоя звяр в галерията ти на Копринка ли го прибарахте 

Чалга, тв игри, шоута, заебано образование и здравеопазване, отебана армия - все техния почерк

Поздрави на Казанлък - родния град на бащата

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!

За мене чалгата си е номер едно, тхе бест, както се казва! Това е музиката за душата, а не некакви там хеви метал изгъзици, каквито слушат малка група тъмни индивиди в предпенсионна възраст. Тия, така наречени метал групи споменати по-горе, в най-добрия случай могат да изнесат рециталче пред камерна публика на стадиончето в Каварна, а истинските звезди като Азис, Глория и т.н., пълнят Зала 1 на НДК. Иминно поп-фолка е музиката на българския народ, така че не виждам нужда да се лекуваме от нея!
- Михалич
- ще става разбирач
Няма да спорим Dedy, щом те влече - слушай си ги с кефDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
За мене чалгата си е номер едно, тхе бест, както се казва! Това е музиката за душата, а не некакви там хеви метал изгъзици, каквито слушат малка група тъмни индивиди в предпенсионна възраст. Тия, така наречени метал групи споменати по-горе, в най-добрия случай могат да изнесат рециталче пред камерна публика на стадиончето в Каварна, а истинските звезди като Азис, Глория и т.н., пълнят Зала 1 на НДК. Иминно поп-фолка е музиката на българския народ, така че не виждам нужда да се лекуваме от нея!

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Не би ми било възможно да пътувам в колата и вместо Форинър, Били Айдъл примерно да си надуя Азис ( и вместо глас и сараунд да чувам виенето на никакъв Травестит )

Също като слушам нашата народна музика, сърцето ми заиграва, краката ми не стоят спокойно и душата ми пее........ ЧУСТВАМ СЕ БЪЛГАРИН

Какво да кажа за поп-фолка ... в определени ситуации се налага когато съм в кръчма примерно да се слуша........ но не успявам да го чуя в мен

Проблема не е в мен, знам наизуст десетки песни и стихотворения просто въпрос на възприятие ...... ВЪПРОС НА СОЦИАЛНА СРЕДА и ВЪЗПИТАНИЕ!
Също има хора пък които помнят всички имена и песни на поп-фолк певиците

Нямам нищо против чалга слушащи те.... просто не се затваряйте има и друга музика и други нации ........ вземайте от всичко

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.