Лек срещу чалгата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

и мойто мнение съвпада с това на nikejo и asini неискам да се лекувам,даже искам още много от сръбското и чалгата :lol: :lol: :lol:
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чалгата е безсмъртна през този исторически период в странната страна родна и балканска.Много мъни се наливат и се въртят там.Не можем я ликвидира / за съжаление /с металните си сърца и битие - 500 диска хард,н,хеви.Да влачат - има сума ти кръчми тук,в които не пускат чалга,а питиетата са качествени.Аз съм имунизиран и защото на работното място,на служебния комп,се бичат жици сал -на такъв звуков фон много ми спори работата.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Accept,Judas Priest,Metallika... :supz:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ЖЕЛЯЗНА МЕД МИ КАПЕ НА ДУШАТА :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Златни ви уста и пръстенца,колеги - Алкатраз,Ингви Малмстийн,Мануър,Цепелин,УАСП,Юрая,АЦ гръмотеучка ДЦ,Айрън Мейдън е още и още - до запенване!Наздраве!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

НЕИЗЛЕЧИМО..... :smt078 :butthead: :smt068 :smt067 :axe: :finga: :toimonster: за сьжаление :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

за сажаление немогаааа :lol: :lol: без тфа няма живот и като 1 уважаващ себе си Перничанин сръбско дъ бест :lol:
Изображение Chelsea
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Нито чалга слушам, нито сръбско! Предимно слушам поп и dance!Но малко хора могат да отрекат,че на купон друго освен чалгия не се слуша и, много от вас като посръбнат поиграват "кючек"!
Изображение
Изображение
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Във България се наляха милиони ,българският народ да изгуби етническия си белег:-традиции и фолклор.Създадоха се звукозаписни студия,телевизии,клубове,силикон,блондинки и достатъчно прости хора ,за да процъфти тая индустрия.Приобщиха хората към кючека,кабазурната, и макамите.Сръбски ,турски, гръцки,арабски песни,се запяха на Български език ,с цигански орнаменти. Повърня!!! Мелодии от два -три тона,с ритъм съвпадащ с ритъма на сърцето ,лесни за възприемане и запомняне,лишени от всякакви музикалноестетически достойнства,продукт на новото време !
Последно промяна от гуслар на Сря Яну 23, 2008 3:09 pm, променено общо 1 път.
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Така си е гуслар - за съжаление. На някой тарикати, дет ни оправляват и се мислят за най-умните /знаем ги кои са / им трябва прост народ, който не знае от де иде и къде ще отива :evil: :evil:
Чалга, тв игри, шоута, заебано образование и здравеопазване, отебана армия - все техния почерк :evil:

Поздрави на Казанлък - родния град на бащата :lol: Тоя звяр в галерията ти на Копринка ли го прибарахте :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:

За мене чалгата си е номер едно, тхе бест, както се казва! Това е музиката за душата, а не некакви там хеви метал изгъзици, каквито слушат малка група тъмни индивиди в предпенсионна възраст. Тия, така наречени метал групи споменати по-горе, в най-добрия случай могат да изнесат рециталче пред камерна публика на стадиончето в Каварна, а истинските звезди като Азис, Глория и т.н., пълнят Зала 1 на НДК. Иминно поп-фолка е музиката на българския народ, така че не виждам нужда да се лекуваме от нея!
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

КОНТРАПУНКРИ!!!

"Чалгата"-язвата на едно общество...
...ние Българите можем да сме единни само в лудостта си!!!
Love & Ribolov
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Dedy написа::idea: :idea: :idea: :idea:

За мене чалгата си е номер едно, тхе бест, както се казва! Това е музиката за душата, а не некакви там хеви метал изгъзици, каквито слушат малка група тъмни индивиди в предпенсионна възраст. Тия, така наречени метал групи споменати по-горе, в най-добрия случай могат да изнесат рециталче пред камерна публика на стадиончето в Каварна, а истинските звезди като Азис, Глория и т.н., пълнят Зала 1 на НДК. Иминно поп-фолка е музиката на българския народ, така че не виждам нужда да се лекуваме от нея!
Няма да спорим Dedy, щом те влече - слушай си ги с кеф :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Ееей, бъзикам се бе!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Има музика и МУЗИКА :roll: Ще изразя моето лично мнение.....
:roll: От доста време вече имам много любими песни в различни стилове на изкуството музика :idea: харесвам Аренби, Рок, Народна ........ и още и още много други :roll: С напредване на технологиите започнах не само да слушам а и да Чувам музиката :idea:
Не би ми било възможно да пътувам в колата и вместо Форинър, Били Айдъл примерно да си надуя Азис ( и вместо глас и сараунд да чувам виенето на никакъв Травестит ) :idea: Също ще ми е трудно на детето да обясня, че мъжът не носи пола и грим!!!
Също като слушам нашата народна музика, сърцето ми заиграва, краката ми не стоят спокойно и душата ми пее........ ЧУСТВАМ СЕ БЪЛГАРИН :roll:
Какво да кажа за поп-фолка ... в определени ситуации се налага когато съм в кръчма примерно да се слуша........ но не успявам да го чуя в мен :roll: Не мога да запомня нито един текст или каквото и да е........
Проблема не е в мен, знам наизуст десетки песни и стихотворения просто въпрос на възприятие ...... ВЪПРОС НА СОЦИАЛНА СРЕДА и ВЪЗПИТАНИЕ!
Също има хора пък които помнят всички имена и песни на поп-фолк певиците :roll:
Нямам нищо против чалга слушащи те.... просто не се затваряйте има и друга музика и други нации ........ вземайте от всичко :idea: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”