Лек срещу чалгата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз слушам Жан Мишел,Клайдерман и други хубави музики,независимо от стила.Искам да задам един въпрос към хората отричащи чалгата.Защ като се напиете всички слушате чалга,а даже и тайсън кючек.Няма да повярвам на никой който каже,че не е вярно.Исключение правят дрогите,защото те незнаят какво свири.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

snegk написа:Защ като се напиете всички слушате чалга,а даже и тайсън кючек.Няма да повярвам на никой който каже,че не е вярно.
:!: :!: :!: :!:

Аз като се напия, задължително си пускам Doors!
http://vbox7.com/play:da737d07 - любимото ми парче е The End, ама това е друга тема.
Последно промяна от Dedy на Сря Яну 23, 2008 1:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

ANGEL 123 написа::roll: Има музика и МУЗИКА :roll: Ще изразя моето лично мнение.....
:roll: От доста време вече имам много любими песни в различни стилове на изкуството музика :idea: харесвам Аренби, Рок, Народна ........ и още и още много други :roll: С напредване на технологиите започнах не само да слушам а и да Чувам музиката :idea:
Не би ми било възможно да пътувам в колата и вместо Форинър, Били Айдъл примерно да си надуя Азис ( и вместо глас и сараунд да чувам виенето на никакъв Травестит ) :idea: Също ще ми е трудно на детето да обясня, че мъжът не носи пола и грим!!!
Също като слушам нашата народна музика, сърцето ми заиграва, краката ми не стоят спокойно и душата ми пее........ ЧУСТВАМ СЕ БЪЛГАРИН :roll:
Какво да кажа за поп-фолка ... в определени ситуации се налага когато съм в кръчма примерно да се слуша........ но не успявам да го чуя в мен :roll: Не мога да запомня нито един текст или каквото и да е........
Проблема не е в мен, знам наизуст десетки песни и стихотворения просто въпрос на възприятие ...... ВЪПРОС НА СОЦИАЛНА СРЕДА и ВЪЗПИТАНИЕ!
Също има хора пък които помнят всички имена и песни на поп-фолк певиците :roll:
Нямам нищо против чалга слушащи те.... просто не се затваряйте има и друга музика и други нации ........ вземайте от всичко :idea: Поздрав

:smt023 То не остана какво да добавя.Преди 20-тина години водих войните със сръбско и гръцко.Сега всеки да си слуша каквото иска.Мойте деца нали си слушат рок-това ми стига.

И да довърша -трудно се намира рокаджия ,дето ще ти забие нож в гърба,а чалгите с лопата................
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

moriak1 написа:
:smt023 То не остана какво да добавя.Преди 20-тина години водих войните със сръбско и гръцко.Сега всеки да си слуша каквото иска.
Мойте деца нали си слушат рок-това ми стига.

И да довърша -трудно се намира рокаджия ,дето ще ти забие нож в гърба,а чалгите с лопата................
:lol: :lol: Хахаха, а така moriak1. Моето дети е на 3 месеца и нещо. Кат направи 1м. му купих една хайфи уредбичка JVC - да слуша приказки и т.н. Гледам звера си слуша Зи рок и Ретро радио, па и се заслушва и се кефи май :lol: :lol: :lol:
В крайна сметка - всики да си слуша квот си иска - само да не пречи на околните :evil: . Аз като ще ходя в непозната кръчма 1 вия въпрос е - Къв джангър пущат там? :lol: Моа ли неслушам маанета, че и да си плащам за туй :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Българският народ е минал през много експерименти,някой от които по 5 века,и въпреки това се е запазил като етнос ,със богата духовна култура,смея да кажа с най богатата.И тая простотия /попфолка/ще отмине,без да остави забележим отпечатък.Лошото е че се превърна в индустрия,управлявана от необразовани,мумифицирани и пастьоризирани мозъци .''Каквото почукало,такова се обадило'' Жалко за похабените няколко поколения !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

гуслар написа:,И тая простотия /попфолка/ще отмине,без да остави забележим отпечатък.Жалко за похабените няколко поколения !!!
:smt018 :smt018 :smt018 Мнооооооооооооого съмнително
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ще ,ще МОРЯКА :wink:
Преди години в ранните часове на един уйкенд ,полицаите обитаващи съседния блок ми пратиха ...............БАРЕТИ :shock: /без никакъв маитап/ :shock: Оттогава вече знам,че корпуса за бързо региране страшно си пада по МЕНУЪР :lol: Не исках да ми разбиват вратата ,иначе щях да ги поздравя с един ЦЕПЕЛИН :wink: Но явно се оказаха от по-скромните ,защото на финала нямах ток-бяха ми свалили бушоните :cry: :twisted:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

bkd написа:Ще ,ще МОРЯКА :wink:
Преди години в ранните часове на един уйкенд ,полицаите обитаващи съседния блок ми пратиха ...............БАРЕТИ :shock: /без никакъв маитап/ :shock: Оттогава вече знам,че корпуса за бързо региране страшно си пада по МЕНУЪР :lol: Не исках да ми разбиват вратата ,иначе щях да ги поздравя с един ЦЕПЕЛИН :wink: Но явно се оказаха от по-скромните ,защото на финала нямах ток-бяха ми свалили бушоните :cry: :twisted:

:smt023 :lol: :lol: :lol: Тей, тей - бах мааму - кво ли не е било :lol:
Аз сега си слушам Metallica с калифорнийски ли беше оркестър - концерта. Кеф ама кеф :lol: :lol: Инъчи си я слушам от далечната 1986 г. - тогава ги чух за пръв път - Мастър ъф пъпетс :lol:
Цитата от долу ми е на Running wild :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Немойте да се залутвате пуснете си Шабан,Индира,Миле Китич и си сипете една ракия ама по големшка и се наслаждавайте :wink: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Споменатите са издънки на народ,който винаги се е отнасял враждебно към българите.Та не виждам как в името Българско и родно,вместо да смажем врага,му слушаме музиката доброволно и с упование.Изобщо не ми върви нито ракията,нито уискито на фона на кафанската им шумотевица.А нашите чалгирии са пълен препис.Единствената сръбска музика,дето ми харесва,не е точно сръбска,ами югославска - групата се казваше "Бело дугме" и стана легенда през 70-те години.
snegk

Мнение от snegk »

Всяко нещо е с времето си.Преди се слушаше брейк,рок, валс,рееге,кънтри,жици и други.в момента се слушат от отделни индевиди и то само хитовете.Затова сме свободна страна,да слуша всеки кавото му душа сака. :lol:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Михалич написа:
moriak1 написа:
:smt023 То не остана какво да добавя.Преди 20-тина години водих войните със сръбско и гръцко.Сега всеки да си слуша каквото иска.
Мойте деца нали си слушат рок-това ми стига.

:lol: :lol: Хахаха, а така moriak1. Моето дети е на 3 месеца и нещо. Кат направи 1м. му купих една хайфи уредбичка JVC - да слуша приказки и т.н. Гледам звера си слуша Зи рок и Ретро радио, па и се заслушва и се кефи май :lol: :lol: :lol:
В крайна сметка - всики да си слуша квот си иска - само да не пречи на околните :evil: . Аз като ще ходя в непозната кръчма 1 вия въпрос е - Къв джангър пущат там? :lol: Моа ли неслушам маанета, че и да си плащам за туй :lol: :lol:

И на отрочето му пускай Пърпалите и Флойд,че има много възпитание там. :smt023

Еееееееееееееех как ми се пие до осиране на здрав стар хард,ама мойта компания..........Ехххххххххххх.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

INCUBUS написа:Споменатите са издънки на народ,който винаги се е отнасял враждебно към българите.Та не виждам как в името Българско и родно,вместо да смажем врага,му слушаме музиката доброволно и с упование.
Оп,тука зачекна яка тема :wink: Ти защо слушаш английски групи след като те винаги са били против нас(справка 1 и 2 Световна война когато английски бомбардировачи разбиват София :wink: )
Ха наздраве :)
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мдааа,неизлечимо,както казах :lol: нема КРИВИ!не е луд който яде баницата,ами който му я ДАВА :wink: като нема хляб за народа-дай му зрелища-древно римско правило :idea: никой не оспорва титаничните аури на миле китич,шабан,мохарем,цеца,лепа брена,шемса,тозовац,джей,таркан и пр :lol: тук се псува чалгата-на 100% евтина и просташка,плагиатска и лошо изпьлнена,окарадена от горните оригинални изпьлнители и оселящена платформа с прикачени кьм нея две,три цици,нерядко-дебел гьз и повече от посредствен,набиващ се в мозька сьс самата си простотия нищо не значещ...хм..срам ме е да го нарека ТЕКСТ... :roll: :lol: :lol: :lol: както и да е-всеки влак си има пьтниците :wink:
а относно английския-ебал сьм го и в английския :wink: един приятел така вика:добре,че не разбирам английски,че иначе нищо няма да слушам :lol: и е прав-аз сьщо избягвам да се заслушвам в текстовете.отдруга страна-приятелю-напри си СПРАВКА освен за двете войни и за вечните ОТНОШЕНИЯ,продьлжаващи и до днес на Сьрбия с Бьлгария :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

TRANSKI RIBAR написа:[
Ти защо слушаш английски групи след като те винаги са били против нас

:smt018 Те групите я знаят я не за нас.И не са имали нищо против нас,както междувпрочем и сръбски и др.оркестърчета.Политиците батка ,те.Две шепи плъхове си мерят карантиите от стари времена.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”