Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лек срещу чалгата
Модератор: dantho.mihov
snegk написа:Защ като се напиете всички слушате чалга,а даже и тайсън кючек.Няма да повярвам на никой който каже,че не е вярно.

Аз като се напия, задължително си пускам Doors!
http://vbox7.com/play:da737d07 - любимото ми парче е The End, ама това е друга тема.
Последно промяна от Dedy на Сря Яну 23, 2008 1:19 pm, променено общо 1 път.
- Моряка
- кандидат преподавател
ANGEL 123 написа:Има музика и МУЗИКА
Ще изразя моето лично мнение.....
От доста време вече имам много любими песни в различни стилове на изкуството музика
харесвам Аренби, Рок, Народна ........ и още и още много други
С напредване на технологиите започнах не само да слушам а и да Чувам музиката
![]()
Не би ми било възможно да пътувам в колата и вместо Форинър, Били Айдъл примерно да си надуя Азис ( и вместо глас и сараунд да чувам виенето на никакъв Травестит )Също ще ми е трудно на детето да обясня, че мъжът не носи пола и грим!!!
Също като слушам нашата народна музика, сърцето ми заиграва, краката ми не стоят спокойно и душата ми пее........ ЧУСТВАМ СЕ БЪЛГАРИН![]()
Какво да кажа за поп-фолка ... в определени ситуации се налага когато съм в кръчма примерно да се слуша........ но не успявам да го чуя в менНе мога да запомня нито един текст или каквото и да е........
Проблема не е в мен, знам наизуст десетки песни и стихотворения просто въпрос на възприятие ...... ВЪПРОС НА СОЦИАЛНА СРЕДА и ВЪЗПИТАНИЕ!
Също има хора пък които помнят всички имена и песни на поп-фолк певиците![]()
Нямам нищо против чалга слушащи те.... просто не се затваряйте има и друга музика и други нации ........ вземайте от всичкоПоздрав

И да довърша -трудно се намира рокаджия ,дето ще ти забие нож в гърба,а чалгите с лопата................
- Михалич
- ще става разбирач
moriak1 написа:
То не остана какво да добавя.Преди 20-тина години водих войните със сръбско и гръцко.Сега всеки да си слуша каквото иска.
Мойте деца нали си слушат рок-това ми стига.
И да довърша -трудно се намира рокаджия ,дето ще ти забие нож в гърба,а чалгите с лопата................

В крайна сметка - всики да си слуша квот си иска - само да не пречи на околните

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- ще става разбирач
Българският народ е минал през много експерименти,някой от които по 5 века,и въпреки това се е запазил като етнос ,със богата духовна култура,смея да кажа с най богатата.И тая простотия /попфолка/ще отмине,без да остави забележим отпечатък.Лошото е че се превърна в индустрия,управлявана от необразовани,мумифицирани и пастьоризирани мозъци .''Каквото почукало,такова се обадило'' Жалко за похабените няколко поколения !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Ще ,ще МОРЯКА
Преди години в ранните часове на един уйкенд ,полицаите обитаващи съседния блок ми пратиха ...............БАРЕТИ
/без никакъв маитап/
Оттогава вече знам,че корпуса за бързо региране страшно си пада по МЕНУЪР
Не исках да ми разбиват вратата ,иначе щях да ги поздравя с един ЦЕПЕЛИН
Но явно се оказаха от по-скромните ,защото на финала нямах ток-бяха ми свалили бушоните

Преди години в ранните часове на един уйкенд ,полицаите обитаващи съседния блок ми пратиха ...............БАРЕТИ

- Михалич
- ще става разбирач
bkd написа:Ще ,ще МОРЯКА![]()
Преди години в ранните часове на един уйкенд ,полицаите обитаващи съседния блок ми пратиха ...............БАРЕТИ/без никакъв маитап/
Оттогава вече знам,че корпуса за бързо региране страшно си пада по МЕНУЪР
Не исках да ми разбиват вратата ,иначе щях да ги поздравя с един ЦЕПЕЛИН
Но явно се оказаха от по-скромните ,защото на финала нямах ток-бяха ми свалили бушоните
![]()

Аз сега си слушам Metallica с калифорнийски ли беше оркестър - концерта. Кеф ама кеф

Цитата от долу ми е на Running wild

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Споменатите са издънки на народ,който винаги се е отнасял враждебно към българите.Та не виждам как в името Българско и родно,вместо да смажем врага,му слушаме музиката доброволно и с упование.Изобщо не ми върви нито ракията,нито уискито на фона на кафанската им шумотевица.А нашите чалгирии са пълен препис.Единствената сръбска музика,дето ми харесва,не е точно сръбска,ами югославска - групата се казваше "Бело дугме" и стана легенда през 70-те години.
- Моряка
- кандидат преподавател
Михалич написа:moriak1 написа:
То не остана какво да добавя.Преди 20-тина години водих войните със сръбско и гръцко.Сега всеки да си слуша каквото иска.
Мойте деца нали си слушат рок-това ми стига.
И да довърша -трудно се намира рокаджия ,дето ще ти забие нож в гърба,а чалгите с лопата................![]()
Хахаха, а така moriak1. Моето дети е на 3 месеца и нещо. Кат направи 1м. му купих една хайфи уредбичка JVC - да слуша приказки и т.н. Гледам звера си слуша Зи рок и Ретро радио, па и се заслушва и се кефи май
![]()
![]()
![]()
В крайна сметка - всики да си слуша квот си иска - само да не пречи на околните. Аз като ще ходя в непозната кръчма 1 вия въпрос е - Къв джангър пущат там?
Моа ли неслушам маанета, че и да си плащам за туй
![]()
И на отрочето му пускай Пърпалите и Флойд,че има много възпитание там.

Еееееееееееееех как ми се пие до осиране на здрав стар хард,ама мойта компания..........Ехххххххххххх.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Оп,тука зачекна яка темаINCUBUS написа:Споменатите са издънки на народ,който винаги се е отнасял враждебно към българите.Та не виждам как в името Българско и родно,вместо да смажем врага,му слушаме музиката доброволно и с упование.

Ха наздраве

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мдааа,неизлечимо,както казах
нема КРИВИ!не е луд който яде баницата,ами който му я ДАВА
като нема хляб за народа-дай му зрелища-древно римско правило
никой не оспорва титаничните аури на миле китич,шабан,мохарем,цеца,лепа брена,шемса,тозовац,джей,таркан и пр
тук се псува чалгата-на 100% евтина и просташка,плагиатска и лошо изпьлнена,окарадена от горните оригинални изпьлнители и оселящена платформа с прикачени кьм нея две,три цици,нерядко-дебел гьз и повече от посредствен,набиващ се в мозька сьс самата си простотия нищо не значещ...хм..срам ме е да го нарека ТЕКСТ...
както и да е-всеки влак си има пьтниците 
а относно английския-ебал сьм го и в английския
един приятел така вика:добре,че не разбирам английски,че иначе нищо няма да слушам
и е прав-аз сьщо избягвам да се заслушвам в текстовете.отдруга страна-приятелю-напри си СПРАВКА освен за двете войни и за вечните ОТНОШЕНИЯ,продьлжаващи и до днес на Сьрбия с Бьлгария 

а относно английския-ебал сьм го и в английския

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".