Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Новите теми в форумът
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Skorpi
- сериозен играч
Новите теми в форумът
Абе нещо гледам нови теми Викам що ли става ,гледам гледам няма и въпроси А пък нещо пак ме коси и напират куп въпроси 

Цвят !!!
Много хубава организация започва да се получава ! Направо ме кефи единствено цветовата схема е малко не-връзваща се с риболова (много е розово - направо телесно розово) иначе идеята за организация на този форум е похвална !
Успех и ГОЛЕМИ риби !!!
Успех и ГОЛЕМИ риби !!!
- kriki
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не знам, но лично на мен ми се струват много разводнени форумите. Все по-трудно човек може да се ориентира в коя рубрика се намира това което го интересува. Не виждам особен смисъл риболова на отделни видове риба да е в отделни форуми, но това е лично мнение. Времето ще покаже дали е удачна новата разбивка. От опит с доста сайтове и форуми знам, че колкото са повече форумите, толкова хората по-се бъркат и изнервят, но дано не съм прав.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Колега, отворени сме за всякакви идеи и предложения, желанието ни е да бъде всичко подредено и пригледно, та да може всеки четейки заглавието на подфорума да има ясна представа за това което може да намери в него. А не както преди всички теми се пускаха в "Сладководен риболов" и ставаше голяма каша от мнения по най-различни въпроси. Постепенно се надявам излишните подфоруми да отпаднат и така всичко ще си дойде на мястото!kriki написа:Не знам, но лично на мен ми се струват много разводнени форумите. Все по-трудно човек може да се ориентира в коя рубрика се намира това което го интересува. Не виждам особен смисъл риболова на отделни видове риба да е в отделни форуми, но това е лично мнение. Времето ще покаже дали е удачна новата разбивка. От опит с доста сайтове и форуми знам, че колкото са повече форумите, толкова хората по-се бъркат и изнервят, но дано не съм прав.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Стефко, дай своите предложения за подобряване на подредбата и ориентацията!Stefko написа:И аз съм на мнение, че новата организация на форума е доста по-добра от предишната, за което поздравявам хората, които го направиха!! Все още ми се струва обаче, че има какво да се желае по отношение на подредбата, така че ориентацията на пишещите във форума да е бърза и лесна.
Да, при всички положения ще го направя, но не ми се ще да е нещо ей така, колкото да си чешем езиците, а да предложа нещо смислено и полезно. За него обаче ми трябва време да разгледам форумите внимателно и да помисля, а такова време почти нямам
Ако се поосвободя малко от служебните задачки тази седмица задължително ще пиша.