Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЗЛАТАРИЦА-Кефалчета
-
- научил се да хвърля
ЗЛАТАРИЦА-Кефалчета
Днес решихме да се разходим на Сливовица да видим как е положението в 11 бяхме вече там но реката беше много мътна направо боза нестава за риболов след 10минути решихме да се върнем на Златарица под моста вирчето тихо . водата зеленикава просто супер. Захранихме със бял червей аз разпънах щеката на9м. а Гошо който е от отбор Маяк Бургас. разпъна 6м. болонеза . След около 5 минути Гошката извади и първото кефалче около 15см. и последва гол след гол направо кеф . За 3ч. хванахме към 40 /50бр така преключи днешния риболов. Рибата беше върната обратно а утре пак сме там . Успех на всички колеги
-
- научил се да хвърля
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: ЗЛАТАРИЦА-Кефалчета
Да си чувал случайно,че там съм роден?!?!?!malkata marancika написа:Днес решихме да се разходим на Сливовица

Що не се обади бре "Иванчо"?
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нямам Хоби ТВ,но се надявам да си купя някое ДВД.
Пък за Сливовица-ще си пишеш грях,ако не ми се обадиш!
Ако не вали,след вторник съм там до петък!А бе когато и да е!Чукни ми,че май си си сменил номера и нямам връзка с теб!Имаше го някъде из форума,ама не ми се рови!
Обещавам да почерпя на моя територия и да те науча как се лови кефал!Скобарът го оставям на вас професионалистите!
п.п.Утре ще се постарая да прескоча да се видим!
Пък за Сливовица-ще си пишеш грях,ако не ми се обадиш!
Ако не вали,след вторник съм там до петък!А бе когато и да е!Чукни ми,че май си си сменил номера и нямам връзка с теб!Имаше го някъде из форума,ама не ми се рови!
Обещавам да почерпя на моя територия и да те науча как се лови кефал!Скобарът го оставям на вас професионалистите!

п.п.Утре ще се постарая да прескоча да се видим!
-
- научил се да хвърля
- daniel_g
- разбира нещата
Само да се разберем кога и къдеmalkata marancika написа:Ако решите можем да направим и един съвместен риболов които реши и е от близо

Като решите къде ще се лови пишете да нагласям такъмите.
malkata marancika ако пък искаш и в местния форум може да пишеш и показваш снимки!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Сапуне, започнало е да излиза списание "Риби и такъми" с диск към него - от Булсатком и Хоби ТВ, за сега са излезли 2 диска (разбирасе и аз си ги закипих
) първия е За бели риби на Жребеца, а втория За трофейни шарани край София. Имъче има и три диска за риболов в офисите на Булсатком ама за тях незнам нищо по-вече. А забравих да кажа - цената на списанието с диска е 5 лв.

-
- научил се да хвърля